Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
"Brand Dance Studio" - гр.Балчик, Бургас, Велико Търново, Шумен
Brand Dance Studio /   BGSalsa.info BRAND DANCE STUDIO
гр.Балчик, НЧ „Васил Левски”
гр.Бургас, СК Илиана, в сградата на СМК
гр.Велико Търново, Военен клуб, ет.2
гр.Шумен
, читалище НАПРЕДЪК
Интернет страница: http://www.branddancestudio.com
Е-майл: info@branddancestudio.com
Телефон: 0897 570 550

Brand Dance Studio /  BGSalsa.info

Brand Dance Studio /  BGSalsa.info Brand Dance Studio /  BGSalsa.info

1. Представете се...?
Казвам се Галин Василев, на 24 години съм и предпочитам действията и постигнатото до сега да говорят сами за мен :)
2. Кога започнахте да танцувате и преподавате?
Занимавам се със спортни и латиноамерикански танци от дете, като също имах възможността да преподавам в студиата на Fred Astaire в САЩ. Този опит ми даде увереността да основа собствена школа тук в България и отключи в мен страстта не само да преподавам , но и да създавам у хората радост и желание за танци.
Осъзнах, че чрез салса тези цели са лесно постижими, така като същността на танца е изключително социална и забавна. Ето как Brand Dance Studio отвори врати в Шумен преди две години и половина, като от тогава и преподавам салса.
3. Рекламирайте вашата школа с едно изречение...
Цветовете, с които рисувате живота си! – нашето мото, призоваващо да изберете танците и Brand Dance Studio, за да внесете пъстрота и разнообразие в ежедневието си.
4. Какво сте и какво не сте /за сега/ постигнали в работата си?
Изграждането на лика на Brand Dance Studio и целите, които преследваме до голяма степен са били вдъхновени от идеята да създадем една приятелска и позитивна среда за хора, които идват не само да танцуват, но и да творят – нови приятелсва, нови начини на общуване, на забавление и изобщо на живот. Мисля, че за сега успяваме да постигнем такава обстановка и да привличаме все повече последователи, чувстващи се щастливи и удоволетворени както от танците, така и от социалния живот в клуба. За непостигнатите неща мога да кажа, че вярвам в твърдението, че човек гради бъдещето си със сегашнаите си мисли и нагласа за нещата – следователно няма непостигнати мечти, има такива, които тепърва ще осъществявам.
5. Разкажете ни нещо любопитно за вас ...
Икономическите анализи и този вид литература са другата ми страст, която интересно се преплита и на пръв поглед контрастира с любовта ми към танците. Но с тези две мои ‘увлечения’ мога да кажа, че рядко изпитвам скука или еднообразие в ежедневието си...
6. Кое е най- абсурдното нещо, което сте чули за себе си?
Няма такова нещо – всяка една критика или похвала е като подарък към теб, сам решаваш дали да го приемеш или не :)
7. Как преценявате салса средата и нивото на танцуване в България- искате ли да промените нещо?
Неоспорим е фактът, че българинът е изключително артистичен – тази е и причината салса в България да се развива с бързи и динамични темпове, както и да имаме достойни представители на световната салса сцена. Това, което пожелавам за напред е все повече хора, които не са се докосвали до изкуството танц да успеят да го направят чрез салса, така като тя е изключително достъпна и близка до нашия темперамент. Нека салса средите не бъдат изключително за опитни танцьори, но за всеки, който желае да вкуси от заряда и настроението на този вид музика и танц.
8. Напишете тук каквото пожелаете...
Погледни себе си в днешния ден - незначителни и привидно несвързани случаи са те довели до тук!
9. Опишете партньора (колектива) си с три думи...
Без Деница Василева и Деница Живкова, нямаше да бъде възможно това танцово студио да бъде толкова Красиво и Качествено !!!
10. Какви са вашите бъдещи творчески планове :) ?
Преди всичко се надявам, че ще продължавам да имам вдъхновение и енергия да творя, което е най-важното. От там нататък стремежите ми са свързани предимно с това да развивам себе си личностно и като танцьор, а за клуба да изградя една уникална и интересна идентичност. Държа да съумявам да посрещна различните желания на хората идващи при нас – както да провокирам техните танцови умения и таланти, така и да утоля жаждата за забавление, проява на креативност и желанието за принадлежност към нещо красиво и позитивно.
11. Допълнителна информация за школата и инструкторите
Галин Василев - главен инструктор; Деница Василева - главен инструктор;
Борислава Борисова; Павлин Николов
Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,804,103 уникални посещения