Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
Pa'Lante Dance Project - гр.София
Pa'Lante Dance Project / BGSalsa.info Pa'Lante DANCE PROJECT
гр.София, ул.Балша 5
Интернет страница: http://www.palante.eu
Е-майл: info@palante.eu
Телефон: 0898 578 107 Евгени; 0886 017 440 Лили
Pa'Lante Dance Project / BGSalsa.info

Pa'Lante Dance Project / BGSalsa.info Pa'Lante Dance Project / BGSalsa.info
1. Представете се...?
Евгений: Казвам се Евгений Константинов Марков, на 24 години. Студент съм в Технически университет – София, специалност Комуникационна техника и технология.
Лили: Казвам се Лилиана Константинова, на 24 години съм.Студентка съм в Софийския унивеситет,специалност „Актюерство и оценка на риска”.
2. Кога започнахте да танцувате и преподавате?
Евгений: Започнах да танцувам през 2003 година, а да преподавам през 2005та.
Лили: Танцувам от ....2000г.,когато влязох във Френската гимназия. Започнах да водя уроци от 2006г., всъщност от 2005 ако броим и първите ми „опити в преподаването ” с няколко частни ученика :)
3. Рекламирайте вашата школа с едно изречение...
Siempre Pa’lante: Винаги напред ... с желание и с усмивка
4. Какво сте и какво не сте /за сега/ постигнали в работата си?
Евгений: Имайки предвид, че създадохме Па’Ланте само преди няколко месеца (септември 2007) най-голямото постижение за нас беше пътуването ни на салса фестивал в Австрия, където се представихме на високо ниво както с шоуто, така и с уроците, които водихме. Получихме покани за догодина - за други фестивали: отново в Австрия, в Италия .. ще се стараем да пътуваме по-често, понеже винаги е хубаво ,когато човек може да отиде в чужбина на салса фестивал. Иначе за непостигнатото - ... не сме станали световни шампиони все още :)

Лили: Много “делово” звучи този въпрос... Всичко започна доста спонтанно и затова съм щастлива и много благодарна на всички,които ни подкрепят и помагат. Успяхме да намерим много нови и да преоткрием някои по-стари приятелсва. Освен това, което Евгений е написал по-горе, успяхме за доста кратко време да се стиковахме като двойка .
А това което не сме постигнали... имаме различни стилове на преподаване – не сме ги уеднаквили все още, но от друга страна е забавно по време на уроци :)
5. Разкажете ни нещо любопитно за вас ...
Евгений: Не съм ял никакво месо (пиле и риба също) от 2003-та година, и колкото и да се опитват да ме убеждават, че е вредно да си вегетарианец, не смятам да се отказвам!
Освен това ми е много трудно да казвам буквата “р” :)
Лили: Много често ме питат дали се казвам Лилиана, защото едната ми баба си казва Лили, другата Ана!А всъщност баща ми не харесва буквата “я” и затова съм ЛилИАна :)
6. Кое е най- абсурдното нещо, което сте чули за себе си?
Евгений: Много отдавна една от първите ми партньорки ми каза, че имам “психологически проблем” когато ми се налага да уча нови и завъртяни фигури .. добре, че вече съм си доказал, че не е била права!
Лили: На едно ревю преди около 6 години фризьорите ми казаха, че съм руса?!
7. Как преценявате салса средата и нивото на танцуване в България- искате ли да промените нещо?
Евгений: Нивото на танцуване в България е много високо, имаме много добри състезателни двойки, много инструктори от България са гости на чуждестранни салса фестивали и като цяло сме доста добре като салса. Иначе за салса средата е ясно, че има проблеми, караници понякога .. но няма как, всички сме хора все пак. Аз лично съм оптимист, и мисля, че бъдещето на българската салса среда е светло!
Иначе искам да променя факта, че Джони Васкес го поканиха 2 пъти и двата пъти не дойде, и ми се иска да го видя поне един път преди да се е пенсионирал.
Лили: Има страхотни танцьори, много хубави хора и по малко “лоши”хора, както обичам да казвам :)
Средата се променя постоянно - много се радвам, че се организират все повече салса конгреси и партита.
8. Напишете тук каквото пожелаете...
Евгений: Много обичам да пътувам, много обичам да танцувам и най-вече много обичам партньорката си :)
Лили: Има един мноого хубав Филм (френско-испанска продукция )„Салса” – горещо го препоръвам на тези,които не са го гледали :)
9. Опишете партньора (колектива) си с три думи...
Евгений: Ехххх...как само с три думи да я опиша..вие виждали ли сте я? :)
Но ще се пробвам .. мила, красива и талантлива.
Лили: решителен, талантлив и сладко разсеян :)
10. Какви са вашите бъдещи творчески планове :) ?
Евгений: Ще продължаваме да правим това, което ни харесва най-много – танцуването! Ще тренираме, ще се стараем да участваме на фестивали извън БГ, както и на българските салса събития.
Аз си имам една мечта- да посетя Хималаите, както и планинските вериги в Мексико и Южна Америка .. но това ще го оставя за догодина може би :)
Лили: Искаме да пътуваме да тренираме и да вървим напред!
11. Допълнителна информация за школата и инструкторите
Танцов клуб “Паланте” е основан през м. Септември 2007г. от Евгени Марков и Лилиана Константинова. За по-малко от три години клубът се утвърждава като една от най-динамично развиващите  се салса школи в България. Евгени и Лили са шампиони на България по салса за 2008г., вицешампиони на България от състезанията за Купа България 2009, 4ти от Европейското първенство в Рим 2009 и полуфиналисти на Световното първенство в Атина, 2009г.
Освен като състезатели, фаворити за първите места в страната и в чужбина, Евгени и Лили са основатели на школа за деца и юноши към танцов клуб “Паланте”, в която младите танцьори от 6 до 11г. и от 12 до 17г. имат възможността да се обучават в здравословна среда, предразполагаща към творческо мислене и креативност, развиване на чувство за ритъм, естетика и комуникативност у най-малките.
Танцовите умения и постижения на Евгени и Лили са плод на дългогодишни тренировки и множество уроци с най-добрите салса танцьори по света: Абел Пена, петкратен световен шампион по салса; Франциско, Луис и Джони Васкес, основатели на Ел Ей стила (салса он 1); Адриан и Анита, четирикратни световни шампиони, Тропикал джем, най-известната салса трупа в света и др. Евгени и Лили са единствените представители на България, които взимат участиe в най-големия салса форум, организиран до този момент със специален гост, звездата на латино музиката, Марк Антъни, в Атина 2009г.
Благодарение на високото ниво и професионализмът, с които се представят, Евгени и Лили са канени на множество международни фестивали в Европа: Австрия, Словения, Турция, Германия, Белгия, като инструктори и изпълнители. Сред най-популярните уроци, които водят Евгени и Лили на конгреси в чужбина и в школата си в гр. София  са уроците по техника на въртене (Spinning class); комбинации салса он 1 (Partnerwork on1); Стайлинг за дами и за кавалери (Ladies&Man Styling); Sexy moves, Bachata, Cha cha и др.
В танцов клуб “Паланте” освен школата за деца и юноши, се провеждат уроци за любители от всички възрасти (от 7 до 67 години). Клубът организира седмични уроци, социални партита, салса екскурзии и концерти, които осигуряват чудесна среда за отдих и движение в свободното време. Подходът на инструкторите, Евгени и Лили, се отличава с амбициозност, позитивизъм и стремеж към развитие, които се предават на малки и голeми, любители и професионалисти в страната и в чужбина.
Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,804,226 уникални посещения