Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
SALSA DE FUEGO
SALSA DE FUEGO Dance Studio / BGSalsa.info Salsa De Fuego Dance Studio
Адрес: гр.София, Люлин (център), ул.Добри Немиров 5
Адрес: гр.София, Club Salsa Plus, ул.Аксаков 31
Адрес: гр.София, фитнес-център Славия-Спортес, ул.Коломан 1
Интернет страница: http://www.salsadefuego.eu

SALSA DE FUEGO Dance Studio / BGSalsa.info
1. Представете се...?
„Salsa De Fuego”, DJ Mитака и “De Fuego Orchestra”са едно и също нещо, проявено в три различни форми, и общото помежду им е Salsa музиката.
Започнах да пускам музика докато още учех салса в RST(Red Salsa Team), Радо и Тина (инструкторите ми по салса тогава)ми дадоха идеята, това беше през лятото на 2005-та година. Година по-късно започнах да преподавам самостоятелно, а през 2007 г. пътищата ни с RST се разделиха и основах „Salsa De Fuego”. През 2009г. основах заедно с приятели от салсата “De Fuego Orchestra”.
2. Кога започнахте да танцувате и преподавате?
Танцувам от есента на 2000-та година.Започнах за забавление “ballroom dance - social style” (спорнти танци – социален стил)в клуб ”Огледало” - Пламен Панайотов, продължих професионално в същата насока в клуб ”С Фрак и Лачени Обувки” и след 4 години спортни танци реших да опитам нещо различно. За три месеца се потопих в „Argentina Tango”, но след като участвах в няколко урока по Salsa,усетих , че това е темперамента , който търся и Salsa-та съдържа в себе си необходимата степен на свобода , възможности за импровизация и себеизразяване. Започнах да преподавам от 2006г. като инструктор на Red Salsa Team, школа, на която съм благодарен за натрупания опит като танцьор, състезател, перформер и инструктор. Година по-късно през 2007, продължих да преподавам в основаната от мен школа, която нарекох”Salsa De Fuego” (Огнена Салса)

3. Рекламирайте вашата школа с едно изречение...
„Танцувай със сърцето си” (Spirit of the Dance)
4. Какво сте и какво не сте /за сега/ постигнали в работата си?
За сега имам прекрасна,самостоятелна зала,в която работя  с  ентусиазирани жизнерадостни ученици! С тях споделям знанията и уменията си и също така много се забавляваме! :) Като цяло стремежът ми е уроците да бъдат все по-забавни и полезни , учениците ми да релаксират активно и всеки следващ път да идват с още по-голямо желание.Неща за постигане винаги има, за щастие! Едно от тях е да систематизирам стъпките и фигурите така, че максимално бързо, лесно и приятно да въвеждам учениците си в този „език” и да могат за кратко време, да се научат да го говорят и да изживяват пълноценно, цялата позитивна енергия, която съдържа.
5. Разкажете ни нещо любопитно за вас ...
Композирам собствени песни , пея и свиря на китара :) Започнах да записвам самостоятелен албум преди няколко месеца (08.2010)
6. Кое е най- абсурдното нещо, което сте чули за себе си?
Няма такова нещо, достатъчно прям, директен и откровен съм с всички около себе си. Отношенията ми с хората около мен са ясни и няма причина за генериране на странни мнения, абсурдни твърдения и идеи по мой адрес :)
7. Как преценявате салса средата и нивото на танцуване в България- искате ли да промените нещо?
Kaто цяло нивото е високо. Може би се дължи на горещия ни балкански темперамент. Но забелязвам, че напоследък хората повече се интересуват от забавната и социалната част на танците и се отегчават от техническата част. Иначе нищо не искам да променям, има място за всички желаещи да се изразят по начина, по който могат и искат. Салса средата е богата има всякакви интересни образи.Аз лично се забавлявам и се радвам да се срещам със салса маниаците по партитата.В по-голямата си част хората са ителигентни , симпатични и с тях е приятно да се общува , а с дамите и да се танцува.
8. Напишете тук каквото пожелаете...
„Вниманието към мига е внимание към вечността” - Пърк Авът
9. Опишете партньора си с три думи...
Интелигентна, романтична, дисциплинирана
10. Какви са вашите бъдещи творчески планове :) ?
Шоута в различен формат: като  двойка, като няколко двойки, one man show, man style band, детски групи и хореографии на сцена за деца.
11. Допълнителна информация за школата и инструкторите
E-mail адрес: dance@salsadefuego.eu
Телефон: 088 951 36 92
Инструктори в школата са:
Димитър Лазаров (DJ Mitaka);
Анжела Медзикян (Angie);
Мартин Велев (Marty);
Емилия Маринова (Emy)

Време за зареждане: 0.01 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,987,078 уникални посещения