Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
от 14 септември: НОВИ ГРУПИ по САЛСА и БАЧАТА за начинаещи
от 14 септември: НОВИ ГРУПИ по САЛСА и БАЧАТА за начинаещи
Стартират НОВИ ГРУПИ ЗА НАЧИНАЕЩИ по САЛСА и БАЧАТА

ГРУПА 1 - всеки Вторник и Четвъртък от 18.00ч.
НАЧАЛО: 08 СЕПТЕМВРИ (вторник)

ГРУПА 2 - всеки Понеделник и Сряда от 21.00ч.
НАЧАЛО: 14 СЕПТЕМВРИ (понеделник)

Записването за групите става предварително, на място в залата, преди стартирането на курса, със закупуването на месечна карта от 48 лв. за 8 посещения !

С цел практичното и удобно протичане на часа групата се затваря при записали се 20 човека!

В курса се изучава:
основни стъпки; основни завъртания; как кавалера да води дамата си по време на танц; как дамите да следват партньора си по време на танц; музикалност; усещане на ритъма и разбиране на салса и бачата музиката; работа по двойки (partner work).

Вече почти 2 десетилетия страста и магията наречена САЛСА омагьосва все повече почитатели на латино танците и музиката в България. Салса музиката е резултат от смесването на карибски, африкански и латиноамерикански ритми. Тя се е появила в САЩ през 60-те години на 20-ти век. В този период към Ню Йорк се е насочило голямо количество карибски емигранти, основно кубинци и пуерториканци, бягащи от тежкия режим в техните страни. Мечтаейки за своите си ритми те продължили да правят афро-карибска музика, но някакси я нагодили към начина на живот в големия град. Неподправената салса е много спонтанна и сложна музика, а танцът е жив и сексапилен. Той може да бъде доста бавен или наистина бърз, а и ритъмът може да се променя по време на песента. През 70-те години благодарение на изпълнителите от Куба, Венецуела, Пуерто Рико и Панама салсата се разпространява по целия свят, като става популярна сред хора от всички страни.

Адрес: ул. Лидице 1, в сградата на х-л Европа (отстрани на х-л Плиска)КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,791,322 уникални посещения