Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
на 09 април: Salsa Партито в Raffy The Club
на 09 април: Salsa Партито в Raffy The Club
Този четвъртък 09.04.15г. в Raffy The Club ще ви взривим с изпълненията на живо
от Salsa Ritmo и De Fuego Orchestra!

Salsa Ritmo са млади амбициозни танцьори създали най-голямата школа в Студентски град в София, както и поредица от атрактивни сценични хореографии! Ще имате уникалната възможност да видите от близо най-новата хореография на Теди и Митко! Те ще са загрели от International Istambul Salsa Congress и ще дойдат направо при вас в Raffy The Club!

За De Fuego Orchestra също може да се разказва много, но е много по-добра идея да бъдете там и да се насладите на изпълненията им на живо! Този четвъртък в състав: Димитър Лазаров, Юлиан Марков, Михаил Филипов, Антон Пиперов, Дилян Давидков и Боян Маринов!
Огнените момчета ще ви изсвирят новата си авторска салса романтика!

Предпразнично настроение с едни от най-добрите в сферата на салса сцената в България и това не е всичко! Raffy The Club се грижи за вашето добро настроение, като предлага безплатен коктейл на всеки закупил билет от 15лв. като цената на този билет в школата ви ще бъде - 7.50лв., а просто вход закупен от школата ви ще струва - 5лв. (На място в Raffy - 10лв.) Вземете билетите си от школата,в която танцувате на 50% по-ниска цена!

Още нещо, през времето когато няма танцово шоу или музика на живо от De Fuego Orchestra, DJ Mitaka ще подбира най-добрите нови и класически salsa, cuban, bachata&kizomba хитове!
Очаква ни култово парти! Купувайте си нови рокли и костюми и на 09.04.15г. в 22ч. купонясваме заедно всички в Raffy The Club!КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,670,427 уникални посещения