Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
на 01 ноември: ИЗОМБА семинар с Гаро Узунян
на 01 ноември: ИЗОМБА семинар с Гаро Узунян
Поради големия интерес към Кизомба семинарите с Garo Uzunyan, с голямо удоволствие ви съобщаваме, че всеки месец ще организираме такива.

Очакваме ви на 01 Ноември (събота) в Зала 1 на Latin Force Dance Studio (ул. Цар Самуил 50, ет.2) за поредните три последователни уъркшопа от 13:00-16:00ч. Тези от вас, които посетиха първия семинар, знаят до какво се докоснаха и получиха като знания и емоции!

Кизомба с Гаро Узунян в сърцето на София! Бихте ли пропуснали това?

Пакетна цена за три уъркшопа – 15 лв., еднократно посещение - 7 лв.

Регулярните часове с Гаро остават по график – всеки вторник от 18:30 ч. в Зала 1 на Latin Force Dance Studio.

Гаро Узунян е наричан бащата на кизомбата в България. Именно той е човекът, който пръв въвежда кизомбата като стил и танц у нас. Гаро Узунян е ученик на най-търсения инструктор в света по кизомба Квенда Лима и по думите на Квенда точно той е този, който ще успее да пренесе магията на Африка в България, защото е успял да научи най-важното - преподава една култура, разработва я, живее я, но по никакъв начин не я адаптира към европейския дух на състезателно усъвършенстване.

Гаро успява да накара танцьорите да излязат от рамката на досега съществуващите правила за танцуване и провокира ново усещане за близост, в което да предадат, освен стъпките, които са изключително естествени, но и културата на един континент, който е колкото далечен, толкова и близък в търсенето на нови начини да освободим духа си.

Преподавател от класа, студио с уникална атмосфера, емоция, която не е за изпускане!КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,804,034 уникални посещения