Управление
• • • Реклама • • •

  
Рекламирай в BGSalsa.info
на 17 октомври: БЛАГОТВОРИТЕЛНО САЛСА ПАРТИ с DJ BOBI в помощ на МАГИ!
на 17 октомври: БЛАГОТВОРИТЕЛНО САЛСА ПАРТИ с DJ BOBI в помощ на МАГИ!
Скъпи приятели, каним ви на благотворително салса парти в подкрепа на Магдалена Димитрова, която е болна от рак. Диагнозата на 28-годишното момиче е ужасяваща – злокачествен тумор на долната челюст и меките тъкани. Германски лекари дават надежда да оздравее, но сумата за лечение е непосилна за Маги и близките й. Само за да започне лечение, е нужен депозит от 50 000 евро.

Наш специален гост ще бъде добре познатият и харесван DJ Bobi, който откликна незабавно на апела ни и се присъедини към благотворителната кауза!

Очакваме ви в уютната и прохладна зала на Latin Force Dance Studio! На ваше разположение ще бъдат 160 кв.м. танцувална площ, уникална атмосфера, много настроение и усмивки!

Заповядайте на 17.10. в 22:30 ч. на ул. Цар Самуил 50, ет. 2!

Вход: 3 лв.

N.B. Освен събраните средства от входа, ще бъде сложена и специална кутия за дарения, в която всеки един от вас приятели, може да стане съпричастен като дари определена сума, макар и минимална. Целият приход ще бъде преведен по банковата сметка на Маги!

Скъпи приятели! Маги е една от нас, нека отворим сърцата си и нейното чудо се случи! Нека не бъдем безразлични, и спасим един живот. Ако познавате Маги, значи познавате ДОБРОТО! Ако ви е приятел, значи сте богат, а ако я обикнете, значи не можете да си представите свят, в който не съществува... Маги е една от нас, тя е всичко и се нуждае от всеки!!! БЛАГОДАРИМ!!!
Вярваме, че историята на Маги е докоснала всеки един! Нека има светлина, Приятели!!!КоментариОще актуални новини...


Време за зареждане: 0.02 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2016 39,664,968 уникални посещения