BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Как се приемат новите хора....
melody
.....във вашата група?Става въпрос за средно напреднала или напреднала група,в която всички вече са свикнали един с друг.Чувствате ли ги като конкуренция,допускате ли ги до себе си,не остават ли някак си чужди...?Или ги приемате като някакво разнообразие или предизвикателство,може би..?
Редактирана от melody на 10.07.2006 в 21:52
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

alias
Това, което съм забелязала в нашата група за новите хора е, че всички или поне повечето се опитват да помогнат с каквото могат. В никакъв случай не мисля, че "зайчетата" се приемат като конкуренция, напротив - още един фен на купона!Smile Салсата не е състезание, а забавление все пак, нали!?Pfft
"Не е важно какво ти се случва;
важно е ти какво правиш в този случай."
У. Митчел

Khan
В нашия клуб повечето напреднали ходим и помагаме на всеки урок на начинаещите. Не бих могъл да приемам някой от тях за конкуренция щото ходя, за да се забавлявам най-вече.

thunderchief
Пък ние нашите нови ги ядем!
Кой с каквато гарнитура препочитаGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

blue_lipstick
melody писа:
.....във вашата група?Става въпрос за средно напреднала или напреднала група,в която всички вече са свикнали един с друг.Чувствате ли ги като конкуренция,допускате ли ги до себе си,не остават ли някак си чужди...?Или ги приемате като някакво разнообразие или предизвикателство,може би..?

А теб как те приеха?!
don't click this link... Grin
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.

http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=blue_lipstick]don't click this link
melody
Добре!!!Smile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

herairness
и мен добреSmileпонеже в нашата група има ама много малко мъже,тези от напредналата идват да помагат-и става много гот!
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Melina
ха-ха-ха... Бих обърнала въпроса! Как в начинаещите и средно напредналите групи приемат напредналите?
Когато бяхме начинаещи бяхме голяма и весела група. Понапреднахме в танците и общите преживявания, купони и екскурзии ни превърнаха в сплотена компания от приятели.
Продължавахме да напредваме, но редиците оредяваха, сливаха ни с други групи, разми се някак духа на групата... С новите не те свързват много неща, не успявате да се сближите...
А за начинаещите - те си имат своята среда. Нас ни гледат или със страхопочитание и не смеят да ни поканят на танц, или с предубеждение, че сме много надути... в резултат на което пак не ни канят! Истината е, че им завиждам за емоцията! На мен ми липсва усещането с което отивах на тренировка - нетърпение да видя хората и да науча още за танците. Сега остана само второто...Sad
Редактирана от Melina на 22.09.2006 в 18:12
По-добре навреме, отколкото късно!

Melina
Аааа, ще има, ще имаGrin И от форумите включителноGrin
По-добре навреме, отколкото късно!

Sabrositka
Никога не съм възприемала някого като конкуренция или нещо подобно.Никога не съм се състезалава с някого,че аз съм по-добра и т.н.!Дори се радвам да виждам нови и нови лицаSmileПък знае ли човек от тях може и да научиш нещоЧSmile

herairness
аз пък се радвам като сме по-малко в групата понеже има мъже за всички и руедата става по-добреSmileне че имам против другите де ама е по-хубаво да ти обръщат повече вниманиеPfft
if u love something,let it go,if it comes back it was yours,if it doesn't...well...you never know...

http://translations-b.com
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,571 уникални посещения