Salsa Stream е една от най-известните радио станций с много от любимата ни музика. Но до колкото се запознах с кратък списък от програми SKY FM SALSA RADIO е едно от най-добрите радио програми. Имам следните въпроси към всички посетители :
Колко често слушате салса радио?
Кое Вие любимото?
Слушате ли други радио станций и кой?
Предложете радио станция която да бъде добавена в списъка с предлаганите такива в момента.
Благодарим Ви.
Идеята на тази тема е да се запознаем с мнението на всички Вас във връзка с предлаганите радио програмите. Така ще можем увеличим предлаганите радио програми и да задоволим повече вкусове
Хаха, аз се чудех дали да не пусна такава тема... Понеже тъкмо сега си слушам по цял ден една много приятна станцийка и ми се искаше да споделя с вас...
Но защо в "Говорилня"? Според мен подходящото място би било "Salsa мултимедия"? :-/ Както и да е, де - ти си Шефа тук , пък и не е най-важното къде е темата, а че я има
Поне за мен работата определено хвърчи по-добре, ако е под звуците на любима музика, така че по цял ден съм със слушалки на главата... А он-лайн радиата са много удобни, когато на човек му е малък хард-дискът и няма място и за едно филмче даже, но пък има поне малко от малко прилична връзка към Нета. При това решава проблема с омръзналата музика - много е приятно, когато не знаеш какво следва, чуваш много нови (непознати) неща, а старите звучат като приятна изненада...
SALSASTREAM on S K Y . F M! и според мен е най-доброто - поне най-доброто, на което аз съм попадала. Плюс това удобното е, че пише в самия Winamp какво върви в момента.
Live365 е добра колекция от радиостанции - салса, тимба, регетон и какво ли още не (има примерно и мексиканска музика ). Но за потребители, които ги ползват безплатно, вървят реклами - досадно :-/ Но двете ми любими в момента станции са точно от там - толкова ми харесват, че се прежалвам да слушам и рекламите: RubenDJ Live - by Dj Ruben from Miami Beach, Florida - Playing the best Cuban Music and the hottest Artist like Los Van Van, NG La Banda, Manolito y su Trabuco, Reve, Pachito Alonso, Malena, Polo Montañez RadioTIMBA - Best Timba and Salsa Cubana on the internet: Paulito, Charanga Habanera, Manolin, Isaac Delgado, Manolito y su Trabuco, more ...
!!! При направени тестове, посочените радио станции с знак ***, не работеха или не отговаряха на посочените адреси!
Преди няколко седмици ме зарадва новината и за българско салса-радио от AlexDJ i DJ Dian - само че не успях много да уцеля кога го пускаха, а и тогава беше само експериментална фаза. Не знам дали вече върви действително...
Търсене на он-лайн радиа: http://www.shoutc...ndex.phtml - в 'Search for' пишете примерно salsa и излиза един не малък списък с радиа, в който пише какво върви в момента и с какъв bitrate са.
Редактирана от joker на 31.03.2006 в 17:36
Лично аз слушам редовно в офиса, когато ги няма шефовете, въпреки че и шефката я вкарах в група за начинаещи
Предпочетам Salsa stream, Brisa Tropical, Sky FM salsa.Fiesta също е дора, тя е от Венецуела и след 3 часа БГ време следобяд /тамошно време към 7-8 сутринта/ започва много информация за задръстванията по главните улици на Каракас, което малко дразни щото си спомням кошмара от задръстванията там
Инак бива!