Хм темата е малко тежка,не знам дали админа ще има нещо против да я дискутираме.Но е важно да уточним някой подробности около това.Може ли родителите смело да пускат децата си на партита и уроци?Има ли дрога, кока, трева и тнт по салса партитата?Сервирането на алкохол в салсеро заведенията?
Уважаеми салсери и салсеро, какво е вашето мнение?Редактирана от taby на 05.07.2006 в 20:37
аз до момента не съм забелязал по партитата такива работи - визирам каквито и да е опиати. алкохол се среща, но повечето танцуващи предпочитат минерална вода. тук там някой пие бира, а за по-твърди питиета съвсем рядко. то е логично, че алкохолът в малки количества действа разпускащо на организма и така помага на танца, но в големи - категорично пречи.
мисля, че салса партитата са едно от най-безопасните забавления за млади хора и родителите няма от какво да се притесняват. и все пак нощните клубове, барове и т.н. не са място за деца.
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
Хм, аз смятам че салсата е супер лекарство и превенция срещу наркотиците у младите.Колкото за употребата на алкохол... лично аз употребявам на салса парти тематично питие: тъмен ром Бакарди, поради хронична липса на Хавана Клуб и ми действа добре, но не уиски, не ракия, не и други концентрати...
За мен музиката и танцът са дрога.Нямам нужда от друго.Отказах цигарите преди 5 години и съм доволна от себе си заради товаПо партитата наистина се предлага алкохол и се пуши(цигари имам впредвид),но мисля,че за там е нормално.Пийвам понякога по 50гр алкохол.Който иска пие,който не иска не пие.Обаче минерална вода се пие много.Съгласна съм обаче с ivannn,че там не е място за деца.За какви деца всъщност става въпрос?За дрога,треви и други не съм чувала.Ако има такова нещо ще е жалко...
За пушенето в школите по време на урок обаче съм категорично против.Все пак се извършва физическа дейност,а има и много непушачи...
Редактирана от melody на 06.07.2006 в 14:00
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
Аз принципно пием по мало. Така, некаде около кило, кило и канче - по възможност към 60 градусов първак. Треволяци не употребявам, па то и защо ми е? След кило първак вече не знам де се нахождавам, на тоз ли свет на онзи ли
А сега сериозно - общо взето от как си купих кола по партитата рядко пия нещо повече от бира(принципно адски много обичам ром с ментови листенца и зелени лимони - май му се викаше Дайкири или по нашему Дай Кире, но никак не си падам по пътните полицаи а какъвто съм карък в това отношение, по закона на Мърфи точно мене ще спрат). А и не виждам как си представяте (зло)употребил младеж да танцува crossbody style on1(по нашему се назоваваше май LA) на бърза музичка след да кажем традиционната дисциплина 4х100(без салата)
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.