BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Мементо
f18
Бях на Мементо - за пръв път тази година - сравнявам с миналата и съм учуден от новата подредба. Да сложиш dj и диванчета на единственото нормално място за танцуване ограничава капацитена на 3 двойки - преди не че беше широко, но ставаше за 7-8.
И друго - това парти няма и елементарна реклама - даже под формата на някакво събитие във фб и разпратено до хората от салса обществото.
Жалко - миналата година имаше относителна посещаеммост, а тази е доста вяло и не случайно.

mitko_s
Това е така, но за сметка на това снощи музиката беше чудесна!
И имаше една много добра танциорка, която всъщност се оказа инструкторка.
А пък ако се направи руеда от 3 двойки, се освобождава място за още една двойка LA Smile

f18
Да - музиката наистина беше мн добра. И все още не е късно това с подредбата и рекламата да се корегира - дано се вслуша в разсъжденията ми някой от огранизаторите ... Абе търси се Мансарна 2 ама няма ;о)))

johny93
А това само неделя ли е или? И изобщто, има ли някъде където може да се танцува през седмицата в София през лятото? И последен въпрос, защто не построят пак Мансардата? Ако има нужда от пари съм готов да дам Naezd

desir
Smile) Не е виновно мястото, даже си е много хубаво, просто е малко! Smile) А, за Мансардата.....Smile) мога само да се радвам, че я помните и ви липсва, то е така, като загуби човек нещо и оценява какво е имал! Smile) Трудно ще има подобно ново място, поради факта, че има забрана за музика след 22.00 часа, а и като разположение и площ...едва ли може да се намери, така че радвайте се на това, което има и сега, за да не ви липсва отново утре! Smile)
Wink

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,654 уникални посещения