BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Голяма тъпканица на това Салса ЧУДО ей !!!
f18
Нещо май организаторите бяха решили да направят чудо, натъпквайки толкова много хора в толкова малка зала ...
По едно време не можех да си намеря място, където да се позиционирам, камо ли да танцувам.

vanko1
Истината е, че инструкторите- организатори не са очаквали такъв голям интерес към събитието. Снощи говорих с някои от тях, казаха ми че са се счупили всички прогнози за брой на хората. Явно за следващото издание на събитието трябва да ангажират закрит футболен стадионSmile

tanyatasheva
Екстра си беше, а по малките часове се танцуваше преспокойно!Smile Не е нужно да се гониме в някакво огромно хале, където не може да се създаде атмосфера.Smile Иначе към 1 часа се оголва и край с партито. Може малко по-голяма зала, но не много, според мен!Good Est
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

lubo_afc
Залите и мястото за танцуване не беше малко, но хората бяха адски много. Но малко след полунощ ставаще все повече за танцуване, аз лично до 00:30 имах точно 2 танца, но след това се натанцувах много добре

melody
Aз туй чудо го пропуснах Frown Кога ще е следващото? От един милион години не съм била на такова всеобщо събитие, пък това ме заинтригува! Идеята с двете зали ми напомня за една моя многоотдавнашна идея. Те всъщност сега две ли са били? Защото така го видях в анонсирането на събитието, пък вие споменавате за една... Както и да е! Всъщност това няма значение! Интересно ми стана просто! Wink Кога може да се очаква следващото събитие? Smile
Редактирана от melody на 24.01.2011 в 13:20
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

f18
Залата си беше една - още като рабрах къде е се чудех как цялото салса-общество ще се събере в нея ...
А другата зала, обявена в афиша на мероприятието се оказа фоаето ... т. е. това не беше зала.
Жалкото е че действително се бяха събрали много хора, много приятели и при едно нормално пространство, купона (от моя гледна точка разбира се) щеше да бъде супер.
Другия момент, за който никой никога не мисли от организаторите е че на практика нямаше гардероб... един малък такъв на който всеки сам си слагаше нещата и който бързо се препълни и после всеки си хвърляше нещата къде му падне.
Ако бяха ангажирали за същото събите SL нещата щаха да бъдат мн различни ....

bongo
Всяко начало е трудно! Не бъдете прекалено критични Smile Организаторите са си взели бележки, надявам се и следващото такова парти ще е по-добро от сегашното.

Иначе - партито беше много добро, видях си всичките познати от салсата, с много малко изключения. И каних на воля... Smile
---------------------------------------------------
Because I choose to

f18
В заключение на темата - гледам мястото е същото за второто издание на Чудото.
И то след като 2-ма инструктори (Мигел и още един непознат на мен) при изказванията заявиха, че не за очаквали толкова хора, но за следващия път ще предвидят друга по-просторна зала.
Общия ми извод е че както винаги салса-организаторите никога, ама никога не правят изводи от предишни грешки.

vanko1
Мястото ще бъде същото, но е договорена още една зала за танци- това е новото.

f18
Аха - това е друго нещо тогава ;о)

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,654 уникални посещения