BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Въпросче
melody
Срам ме е да попитам,ама как да се регистрирам в сайта на Салсабор.Там всичко излиза на английски....пробвах няколко пъти,но не се получиSadSmile
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

thunderchief
melody писа:
Срам ме е да попитам,ама как да се регистрирам в сайта на Салсабор.Там всичко излиза на английски....пробвах няколко пъти,но не се получиSadSmile

Ами май нямат български вариант
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

ivannn
отваряш го, цъкаш на бутона Log In
там ще ти зареди страница, на чиято среда има едно
Account Signup, 2 полета и бутон - чрез тях става регистрацията
Теди трябва да ме черпи сега :-D

"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди

http://blog.ivantech.net
pimiento
На първата страница, която ти се отваря, в ляво има два бели прозореца, над които пише USERNAME И PASSWORD...отдолу пише New Account Signup- кликваш на него. Отваря се нова страница, отиваш на Account Signup, където трябва на си напишеш USERNAME (потребителско име), и да дадеш email адрес, натискаш бутона отдолу, после получаваш майл и т.н. Ако нещо не става пак питай, че съм позабравила Smile

pimiento
хехе...май се повторихме с иваннн Grin

melody
Пробвам ама не ставаSadВъртя се в кръг,отваря ми се страница след страница,а пък аз не знам какво да правя....Ето сега защо човек трябва да знае чужди езициWinkТам не може ли да има опция български бутонче-английски бутончеSmileТо туй мойто нивьежество ма убиваSmile Ще се пробвам друг път....явно не му е дошло времетоWink Ааа, и благодаря на всички,които се опитахте да ми помогнетеSmileSmileSmile ЦелувкиSmile
Редактирана от melody на 29.06.2006 в 14:32
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

Cuba_Libre
Абе и аз доста време загубих, докато си направя регистрация, и после докато си сложа картинка, макар че говоря и чета английски без проблемWink) Като имам повече време, ще го разгледам и ще видим дали ще мога да съм ти полезна...

melody
Thank you!Smile Язека цьъкнах тук,цьъкнах там,ама што стая низнам....

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,571 уникални посещения