Спомняте ли си за Pan Am?Не, аа, Тъндъре, ти си спомняш, ти не се броиш...
Спомняте си филма Catch Me if You Can , където героят на Леонардо ди Каприо, заобиколен от млади, свежи стюардеси, пременен в открадната пилотска униформа на Пан Ам, крачеше гордо из /уж/ Международния терминал на Miami Airport , а агентите останаха пак с пръст в уста...Горе в небесата летеше компютърно генерирания Boeing 707-320 на Pan American…
За какво Ви говоря всичко това...каква е връзката със салсата в България? Ами почакайте...още малко.
Pan Am беше институция стабилна като президентската в Америка, това беше авиокампанията летяща навсякъде по света, символизираща в някаква степен ”американската мечта”, успеха и стабилността; в центъра на Манхатън се възвисяваше Pan Am building …
Огромно и непостижимо събитие , тогава когато разни авиокомпании като Wizz Air или Easy Jet , да кажем...не се бяха пръкнали дори в главите на своите създатели.
В началото на 80-те години правителството на Рейгън с дерегулацията на авиационния пазар, разклаща тези основи на Пан Ам и други компании като ТУА , да кажем...Но точно днес, 21.декември 1988, преди 21 години идва началото на края...Локърби # /виж по-долу обясненията/.Бомба, тероризъм, жертви, съдебни дела, обезщетения, компанията фалира и отива в небитието през 1990 г. с две-три агонални помръдвания при това, край.
Защо става така? Терористите, са терористи, те винаги са гадни типове, но в случая
в целта си да си спести незначителни разходи, от висотата на своето величи компанията нарушава супер важно правило: багажа да лети със собственика си. Това не се случва, не свалят куфарите /на терористите както в последствие се оказва/, че щели да загубят пари и време и т.н...
Казвам всичко това, защото през тази година много неща ме наведоха на размисли в тази посока ... за българската салса.
Много неща се случиха, “дерегулацията” настъпи, много нови “авиокомпании” с нароиха, къде по-семпли и по “агресивни”, къде по-софистицирани и бутикови, но избор има. От една страна съдейки по класиранията на разни състезания, чувам пъшканията на “стари” салсероси и салсери: “няма изненади, всичко е ясно”, но от друга лично аз усещам , че под уж спокойната повърхност ври и кипи, има нови тенденции, явления , хора; често заедно, често противоположни...
Някои ще каже, “Докторът” какво иска да каже...Ами, това са просто мои усещания, за нещо , което се случва и ще се случи...Може и да не съм прав, може да ме оборите...само искам да кажа, че които се чустват като Пан Ам , трябва да внимават. Казвам съвсем добронамерено.Да внимават не само за “гадни терористи” такива винаги има, но да внимават и да се пазят и от себе си понякога...да не би заради дребна полза да загубят стратегическа инициатива...да кажем.
Иначе, като цяло пазарът се разшири, има възможности за много хора и вкусове и места за “салса техничари” и места за “добри фиеста организатори”, “диригентите” на вкусовете си имат постоянни аудитории и фенове , те постоянно се разрастват и е трудно да се каже, кои води в броя...
Като и да е. Годината започна със салса скандали и разправии покрай някои събития, завършва сравнително спокойно.Ще се радвам ако всички се чустват в салсата по-радостни, по-здрави и по-мотивирани и другата година да бъде за всички успешна и добра...и Пан Ам да не фалира и Easy Jet да се развива!
Честити празници и бъдещи салса успехи за всички от сърце!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
#21 years ago today, on December 21, 1988, a Pan Am Boeing 747-121 crashed near Lockerbie, Scotland after the in-flight detonation of a bomb by Libyan terrorists. All 259 passengers and crew aboard were killed.
Хехе интересно кой ли е в ролята на Абдел Басет Ал Меграхи и кое се очаква да бъде преорано по подобие на последвалата след Локърби "реконструкция" на Триполи
Въобще, че е голяма скука в БГ салсата - скука е. Дори и без състезанията. Аз за това я и зарязах и се отдадох на по-приятни занимания от типа на еърсофта. Тичкането по горичките и дебненето да напълниш някого с пластмасови топчета е несъмнено по-забавно от коя и да е завързана фигура представяна от световна звезда на суперпосещаемо мероприятие и даже от 4-5 минути с Буржу на дансинга.
Редактирана от thunderchief на 22.12.2009 в 21:14
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
Докторе, четох между редовете.Ако съм разбрал правилно- много си прав.
За филма с Ди Каприо, прав си, сниман е в стария терминал на Ontario International Airport, Ontario, California.
Весела Нова Година на всички салсероси и САЛСЕРИ!