|
Какви са вашите мании?
|
| melody |
Публикувана в 26.06.2006 в 14:55
|

Известен

|
На какво не можете да устоите? Моята мания е шоколадът....ммммм,...фин,гладък,млечен,с лешници,леко разтопен: Обожавам шоколад
И за любителите на шоколада:
shokolad.start.bg
Редактирана от melody на 12.07.2006 в 13:01
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 26.06.2006 в 15:06
|

Известен

|
В последно време взех да се вманиачавам и към компютъра Ееййй,направо като магнит ме привлича А до преди 2-3 месеца не знаех как се пуска...
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| Cuba_Libre |
Публикувана в 26.06.2006 в 15:41
|

Напредващ

|
И аз съм от същата партия - маниачка съм на тема сладко, с малки изключения - грис-халва, локум, конфитюр без гофрета или палачинка, не-шоколадови бонбони ... Прияде ли ми се, не мога да си намеря място, не мога да работя, не мога да мисля, така че бързо се завтичам да купувам. Ето и сега- Melody, защо беше нужно да описваш леко разтопения млечен шоколад... |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 26.06.2006 в 15:54
|

Известен

|
Aз като се замисля напоследък моята мания май се е запиляла в чужбинско
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 26.06.2006 в 15:55
|

Известен

|
Защото,Cuba_libre, тъкмо си хапвах шоколад и се сетих да пусна такава тема
Редактирана от melody на 26.06.2006 в 15:57
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 26.06.2006 в 16:33
|

Звезда

|
обичам да похапвам и шоколад, и салтки, и пържолки, но манията ми не е да ям .... болен съм на тема музика, китари, лампови усилватели ... последната ми мания е танци и заради нея страдат останалите ...
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 26.06.2006 в 17:32
|

Известен

|
То за танците е ясно Пристрастена съм Моите в къщи постоянно ми повтарят:"Ти си се побъркала с тази салса".И по музика съм луда
|
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 26.06.2006 в 22:47
|

Запленен

|
Това е хубава тема, браво. Моята най-голяма мания е да пътувам - където и да е - в България, в чужбина. Дори, честно казано, пътуването из България ми доставя понякога по-голямо удоволствие. 
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 27.06.2006 в 09:34
|

Известен

|
Мдааа, хубавко си е да се пътува. Из България обаче не ми остана място на което да съм искал да ида и да не съм бил, като почнеш от Ковачевица и Лещен и стигнеш до нос Калиакра. Виж пак ми се ходи в Узбекистан, да разгледам Самарканд и Бухара по обстойно.
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 27.06.2006 в 09:46
|

Звезда

|
като споменахте пътуване и директно ме настъпихте по мазола. когато не се отдавам на някоя от останалите ми мании - най-обичам да ма'ам гащи из европата, азия, африка и други места, където още не съм стъпвал, но се надявам да успея да го направя!
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 27.06.2006 в 10:51
|

Известен

|
Честно казано бих искала и на мен пътуването да се превърне в мания,но за сега е само мечта(както бях споделила в една друга тема)
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 27.06.2006 в 11:12
|

Известен

|
E с малко късмет може пък да превърнете тая мечта в мания - започнете с нещо близичко и не много скъпо - примерно разходка до скалните манастири до Каламбака в Гърция(у нас са по-известни като Метеора) или с уикенд в Истанбул(горещо го препоръчвам има страшно много интересни - направо уникални неща за разглеждане ако си падате по исторически забележителности)
Аз имах големия късмет на предишния ми шеф да не му се пътува и за това стигнах до екзотични места като Узбекистан
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 27.06.2006 в 13:06
|

Известен

|
Здравей първо! Ами питам за маниите въобще,независимо какви са те Могат да бъдат много различни 
Редактирана от melody на 27.06.2006 в 13:07
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 27.06.2006 в 13:42
|

Звезда

|
thunderchief писа:
E с малко късмет може пък да превърнете тая мечта в мания - започнете с нещо близичко и не много скъпо - примерно разходка до скалните манастири до Каламбака в Гърция(у нас са по-известни като Метеора) или с уикенд в Истанбул(горещо го препоръчвам има страшно много интересни - направо уникални неща за разглеждане ако си падате по исторически забележителности)
Аз имах големия късмет на предишния ми шеф да не му се пътува и за това стигнах до екзотични места като Узбекистан
стига ме ритахте по коколчетата де! Метеора е името на големия манастир в тази област. ходил съм вече, а и предпочитам да полазя островите някъде в посока Санторини. а 'Стамбула ми е любимият град, където вече 13 месеца не съм стъпвал, а и не се очертава да отида през следващите 2-3 уикенда, чак след това :-(((
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 27.06.2006 в 13:48
|

Известен

|
Я пак да сритам Иван по капачките - слизал ли си в Цистерните на Базиликата(май се казваше Йеребатан Сарай на турски), ако не си - не го пропускай в никакъв случай следващия път. А ако ти се ходи на истински интересно и малко особено място, наблизо иди до Света Гора
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 27.06.2006 в 16:41
|

Звезда

|
тук не боли - не съм слизал до сега по 1 причина - вътре не дават да се снима със статив или светкавица - едва тази пролет си взех камера със стабилизатор да правя спомени и картички и затова при предишните ми посещения на този град цистерните (има още едни запазени освен тези, които ти споменаваш) са били винаги на по-заден план в списъка, а и без това времето никога не ми е стигало дори да го преполовя ...
за св. гора се взима виза от солун, планира се престоят, защото има ограничение в броя нощувки на територията й, а също така и за всеки 1 манастир - затова това пътуване трябва да се мисли по-обстойно и явно ще бъде осъществено по-нататък във времето ;-)
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 27.06.2006 в 17:02
|

Известен

|
Тези двамата се увлякоха 
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 28.06.2006 в 09:53
|

Известен

|
ivannn писа:
тук не боли - не съм слизал до сега по 1 причина - вътре не дават да се снима със статив или светкавица - едва тази пролет си взех камера със стабилизатор да правя спомени и картички и затова при предишните ми посещения на този град цистерните (има още едни запазени освен тези, които ти споменаваш) са били винаги на по-заден план в списъка, а и без това времето никога не ми е стигало дори да го преполовя ...
за св. гора се взима виза от солун, планира се престоят, защото има ограничение в броя нощувки на територията й, а също така и за всеки 1 манастир - затова това пътуване трябва да се мисли по-обстойно и явно ще бъде осъществено по-нататък във времето ;-)
За да се олеем съвсем
Ааа, знам ги и другите запазени цистерни - намират се наблизо до тия и поне по-миналата година бяха скъп ресторант(имах късмета колеги от турското министерство на транспорта да ме заведат там на вечеря)
Не е зле да почнеш да планираш по отрано за Света Гора - аз почнах да крънкам виза от 2003 г. и успях да отида едва в края на май тази година. Принципно работата със Солун можеш да си я свършиш по факс(праща се копие от паспорта), а самата виза се взима от един градец наречен Уранополи откъдето тръгва корабчето за Св. Гора.
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 28.06.2006 в 14:02
|

Звезда

|
аз все си мисля, че ако се организирам с някоя група в посока Св. Гора ще взема виза по-бързо. все пак имам предимството да съм мъж, а групи пилигрими относително по-често пътуват в тази посока и трябва да имат някакво предимство пред единаците.
|
| |
|