BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Отново Todo latino salsa festival
mira2605
Моето голямо желание да отида на Todo latino salsa festival в Атина ме накара да напиша писмо на Eleni Davradou и да я попитам тя може ли да ми осигури Голд пас и да ми запази хотел. За всички, които също искат да посетят този фестивал, това е нейният отговор:
The offer for the gold pass will be at 210 euros and the hotel costs 50, 70 and 110 euros for a single, double and triple room. The only condition is to create a group of 30 people. So, all people in bulgary that are interested in have to make one only group and send me names, type of room and pass. Please provide that to everyone.
NO HAY NADIE COMO MARC!!!

Stefan Elenkov
Евала, направила си сделката на живота си и същевременно прецака всички шансове за ниски цени.

За съжаление от тук насетне цената няма да падне под тези 210 евро и то забележете само ако се съберат 30 човека!!!!!. Приятно изкарване на всички, който са готови да платят тази сума!

Поздрави,
Стефан

mira2605
Не си мисля, че съм направила сделката на живота си - в никакъв случай не съм искала да ти направя сечено на по-ниските цени - ако това е нещо, което не трябваше да правя имаше постове, защо не уточни, че не бива да се свързваме с никого от гръцка страна, а само да плащаме с карта (аз нямам кредитна карта, която да мога да ползвам в интернет и за това прибягнах до това решение)! НЯМА КАК ДА СЕ СЪОБРАЗЯ С НЕЩО, КОЕТО НЕ ЗНАМ! Аз не съм и пратила отговор, а само запитване. И това е нейният отговор на запитването - как по точно успях да прецакам уговарянето на ниските цени.
Редактирана от mira2605 на 29.09.2009 в 22:06
NO HAY NADIE COMO MARC!!!

El Doctor
Stefan Elenkov написа:
Евала, направила си сделката на живота си и същевременно прецака всички шансове за ниски цени.

За съжаление от тук насетне цената няма да падне под тези 210 евро и то забележете само ако се съберат 30 човека!!!!!. Приятно изкарване на всички, който са готови да платят тази сума!

Поздрави,
Стефан

Каквато и да е истината за цените ...гръцката кака ни го каза че това е за ''all people in bulgary'' e merci all people in griice, да кажем Shock

какво да коментирам повече...ашколсун / да използвам израза на другите съседи/ Κυρία /уважаема госпожо/

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.23 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,573 уникални посещения