|
За испанския език
|
| melody |
Публикувана в 25.06.2006 в 19:29
|

Известен

|
Интересно ми е говорите ли испански? Ако не,искате ли да го научите? На мен много ми харесва испанския език още отпреди да се захвана със салсата,а сега още повече Но не го знам За в бъдеще мисля да намеря време и за това
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 25.06.2006 в 19:47
|

Известен

|
melody писа:
Интересно ми е говорите ли испански? Ако не,искате ли да го научите? На мен много ми харесва испанския език още отпреди да се захвана със салсата,а сега още повече  Но не го знам  За в бъдеще мисля да намеря време и за това  
Учила съм испански в училище! Ама,мнооооогоo съм го забравила!
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 25.06.2006 в 22:47
|

Звезда

|
учих го в гимназията, но нищо не научих :-(
знам 2-3 изречения, една дузина думи и текстта на 1 песен.
ако имах повече време бих си доучил първо немският, защото ми се чини, че е по-полезен :-)
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 26.06.2006 в 09:47
|

Известен

|
Принципно отдавна не съм го говорил испанския и малко съм си позагубил лексиката, но предполагам няма да ми е проблем бързичко да си го възстановя
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| alias |
Публикувана в 26.06.2006 в 10:40
|

Начинаещ

|
Мноооого харесвам испанския! Още преди да започна да се занимавам със салса, но все не ми оставаше време да се запиша на курс.. Но сега вече съм свободна, пък и имам по-голям стимул, така че плановете ми са от септември да почна да се образовам в тази насока Иначе се опитвам да хвана по нещо, но мноого слабо ми се получава
"Не е важно какво ти се случва;
важно е ти какво правиш в този случай."
У. Митчел
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 26.06.2006 в 12:04
|

Известен

|
Преди ми беше нещо като хоби да уча чужди езици, щото покрай тях се научава много за различните култури, ама сега не ми остава време...и испанският ми остана някъде...на средно ниво, да не кажа под средно .
Имам си един приятел от Барселона, с който си разлафвам по кю-то, ама за много общи неща и най-вече си разменяме целувки на килограм, ама то с испанския е така - този език просто те кара да говориш за море, любов и още нещо Пък с усмихнати емотикони, дето пращат целувки - с тях лесно се говори за любов 
Иначе като представител на немска фирма подкрепям Иван, че немският е много важен език, ...ама то пък един език 
Има ли тук любители на турския, или само аз ще си остана с вдигната ръка  |
| |
|
|
| Cuba_Libre |
Публикувана в 26.06.2006 в 12:26
|

Напредващ

|
Аз пък не говоря испански , макар че този език ми беше мечта още от ученическите години, т.е. дълго време от преди изобщо да заподозра, че ще танцувам салса и латинотанци. Но така се завъртяха нещата, че къде ти време за езикови курсове... Вдявам по нещо покрай френския, който съм учила в гимназията, но само до олкова, за съжаление. Все пак поддържам мнението, че това е един от най- хубавите, мелодични и т.н. езици на планетата. |
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 26.06.2006 в 13:45
|

Звезда

|
някой спомена турски - съвпадат ни интересите, но това никак не ме изненадва :-)))
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 27.06.2006 в 14:50
|

Известен

|
За салсерос-ите ,не е задължително , но е желателно да знаят испански.
Наскоро слушах албума на Глория Естефан от 1993 \"Ми Тиерра\".
И отново си давам сметка че е чудесно произведение на изкуството с невероитна музика , която е чудесна за танци и висококласни стихове , които ако ги разбираш ще ти помогнат да направиш танца още по-чуствен, а не само да въртиш заучени \"хватки\":-)
Глория Естефан, де, е голяма цубинка и творец...
А наще салса DJ една препоръка, хубаво е че пускате нови неща, но отделете винаги време за стара утвърдена класика,моля,иначе почваме да приличаме на хептен...айде да не казвам, и също бачата и т.н.На купоните не идват само high level салсерос й салсерас ,а и нови хора,които искат да се изявят,ОК?Да помислим за тях:-)
Това важи най-вече за петачните салса party в един централен club...
И още нещо поне 3 песни различна музика,сте разберете после ефекта на начинанието:-)
EDIT: admin
предупреждение за нарушаване на правилата!
(писането на латиница - шльокавица, в сайта и форума към него - са забранени)
Редактирана от admin на 27.06.2006 в 18:28
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 28.06.2006 в 12:04
|

Известен

|
Господин администратор на сайта, прав сте , моля за извинение , просто компютъра имаше малък проблем и затова се написа на "шльокавица". С позволение за една забележка и от мен , все пак предпочитам да напиша Mi Tierra с латиница иначе ефектът е като да напиша Shopska salata
поздрави искрено и лично |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 28.06.2006 в 23:18
|

Администратор

|
El Doctor писа:
Господин администратор на сайта, прав сте , моля за извинение , просто компютъра имаше малък проблем и затова се написа на "шльокавица". С позволение за една забележка и от мен , все пак предпочитам да напиша Mi Tierra с латиница иначе ефектът е като да напиша Shopska salata 
поздрави искрено и лично
El Doctor, всички забележки който имате към мен и екипа на BG Salsa, можете да ги отправяте на лично съобщение към мен!
|
| |
|