BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
VIP dance
jivko
Гледахте ли VIP dance ... с какви впечатления останахте?
На мен като цяло идеята на предаването ми харесва, но предаването вчера не ми хареса...
Беше много аматьорско, на места дори по-зле от Dancing stars миналата година ...

Latina
Че беше по - зле отколкото очаквах... да! Но началото обикновено е най - слабо Wink
Обаче при такова жури - факир на танца да си, не си ли около 40 кг. и под 20 години - има ли шанс да бъдеш безпристрасно оценен?!?!

alegria
Като се има пред вид, че временно водещата двойка е доста над 20 г. и при всички случаи над 40 кг. мисля, че Latina определено не е права. Иначе мисля, че имаше двойка, която беше определено ощетена (Елица и Крум), а на друга дадоха незаслужено висока оценка(Даниела и Камен). Но това е само началото да видим как ще се развият нещата.

admin
Аз все пак мисля да погледнем отборите:

i.vipdance.bg/img/teamPic1Lst.jpg
Ники Сотиров / Анета Авакян / Анелия Раленкова / Атанас Месечков

i.vipdance.bg/img/teamPic3Lst.jpg
Боби-Урсула / Петя Димитрова / Диляна Попова / Деан Стефанов

i.vipdance.bg/img/teamPic5Lst.jpg
Ива Софиянска / Трендафил Сърмов / Атанас Михайлов / Елица Павликенова

i.vipdance.bg/img/teamPic7Lst.jpg
Боби-Турбото / Кремена Тодорова / Мария Силвестрова / Раул Торес

i.vipdance.bg/img/teamPic9Lst.jpg
Найден Найденов / Елена Добрикова / Николета Лозанова / Костадин Костадинов

i.vipdance.bg/img/teamPic11Lst.jpg
Мон Дьо / Димитрина Русева / Лъчезар Тодоров / Сашка Васева

i.vipdance.bg/img/teamPic2Lst.jpg
Камен Воденичаров / Милен Данков / Даниела Янков / Яна Акимова

i.vipdance.bg/img/teamPic4Lst.jpg
Елица Тодорова / Алфредо Торес / Крум Сираков / Ани Дончева

i.vipdance.bg/img/teamPic6Lst.jpg
Деян Донков / Маргарита Будинова / Кристина Милева / Рангел Спиров

i.vipdance.bg/img/teamPic8Lst.jpg
Мира Добрева / Георги Енчев-Goosh / Милен Цветков / Лили Величкова

i.vipdance.bg/img/teamPic10Lst.jpg
Райна Терзийска / Светлин Димитров / Фахрадин Фахрадинов / Сашка Димитрова

i.vipdance.bg/img/teamPic12Lst.jpg
Йордан Йовчев / Ралица Мерджанова / Тереза Маринова / Димитър Божилов

http://www.bgsalsa.info
Latina
Определено намекнах на факта, че журито естествено не е безпристрастно Smile И вероятно сарказмът ми е бил малко краен!? Точно ощетяването и преоценяването е много дразнещо...
Нещата се развиват по - добре! Така ги видях вчера... Но това все пак е скромното ми лично мнение. Успех на отборите!!! Good Est
Редактирана от Latina на 12.09.2009 в 10:12

molestosa
Веднъж като минеш през теслата на БГ салсата, така се закаляваш, че другото рязане ти се стува като дялкане. Grin Добрите танцьори си остават добри танцьори, без значение е това, че някой може да реши да си избива комплексите върху тях. Wink
Браво на салса тройката във ВИП Денс - справят се страхотно!

alegria
Само на мен ли ми се струва, че умишлено се ощетява групата на Алфредо? Не му разбират хореографиите ли или има нещо друго. Групата според мен е страхотна, справят се много добре, а защо получава ниски оценкиFrown

molestosa
Нищо, както писах по-горе - добрияг танцьор си остава такъв при всички случаи. Снощи ча-ча-ча-то им беше размазващо - http://vbox7.com/...
Мога да го гледам поне още 100 пъти. Good Est
Редактирана от molestosa на 16.09.2009 в 09:40

Valtz1
Някой знае ли името на песента, на която танцува ча-ча-ча отборът на Алфредо? Smile

Cuba_Libre
Досега си мислех, че се казва "When marimba rhythm start to play". Пуснах обаче в Нета да търся, и се оказа, че се казвала "Sway" Чувала съм я в няколко версии, имаше дори и един кавър на Пусикет Долс
En el fin de semana quiero bailar...

Emil
Гледате ли Вип Денс бе хора?
нямам снимка размер 100x100, be back

Cuba_Libre
Не. Гледах първото и второто предаване, и установих, че няма смисъл да си губя времето с него. Не показват нищо, което може да ме заинтересува. От време на време преглеждам танците, които са качени в Интернет. Дотук ми е харесало само едно нещо- самбата на Боби Турбото и Мария Силвестър.

tino1904
И аз не го гледам - не ме грабна , а като видях и простотии на Сашка Васева и бебешорското държание на Миленчо , се отказах съвсем .

Valtz1
Cuba_Libre ткс Good Est

Cuba_Libre
@Valtz1 Не ми е ясно какво толкова за одобрение има в това, че се предлага едно слабо шоу (не по вина на професионалните танцьори разбира се)Frown

Valtz1
Cuba_Libre, благодарих за песента Sway.

Cuba_Libre
Моля, моля Smile Преди доста време ходех на едно място на уроци по танци, и тази песен беше нещо като химн на клуба... обаче се оказа, че не съм й научила заглавието Smile
Редактирана от Cuba_Libre на 28.09.2009 в 14:57

atila
Всеки гледал американското - мислят си че могат да танцуват, може да си умре от смях като гледа българските изцепки Smile)) абе защо всичко правим по най възможн олошия начин , това явно е национална черта .....

alegria
atila, не можеш да сравняваш двете шоута, защото американското, което споменаваш е за кандидати, които искат професионално да се занимват с танци и тепърва да стават звезди. Доколкото знам има наистина и шоу със звезди, което не съм гледала и не знам как се казва (от което всъшност нашите копират). Ако някой го е гледал да сподели приликите и разликите Smile

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,573 уникални посещения