BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Салса-партита във Варна
tresses
Накой може ли да ми даде актуална информация за партитата, които в момента вървят във Варна? Напр., партито в Рико през четвъртък ли е(както пише в един друг сайт) или всеки четвъртък, къде е неделното парти (чух слухове за такова, но не виждам в календара) и има ли петъчно или съботно? Въпросът ми включва и заведения, и школски партита.
Редактирана от tresses на 03.09.2009 в 14:20

niamam sait
Dobcho
Ще се опитам да помогна макар, че не съм във Варна вече. Smile Всеки четвъртък -ПортоРико начало 22.30 вход 3лв (плажна алея).Събота клуб Бачата начало 22.00 (не знам дали има вход).Неделя Пунта кана (плажна алея) няма вход.Доколкото знам редовните партита са това за момента.
http://www.travian.bg/?uc=bg2_1182

tresses
Благодаря! Grin

niamam sait
salsafuente
На 17.09.09г.- четвъртък закриване на летния салса сезон в клуб "Порт-о-Рико" на палжната алея - гр.Варнал.Начало 22.00ч.Заповядаите!

salsafuente
OhoПоради затваряне на клуб "Порт-о Рико" на плажната алея- гр.Варна, партито за закриване на летния сезон няма да се състои! Скоро очаквайте информация за зимните партита!

salsafuente
вечер на испанската култура.лиспанско или латино облекло.вход-бесплатен.начало-21.30ч.х"aqva azur'.организатор-сдружениенамладите психолози в Българиял

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения