BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Салса+ - голямо предизвикателство за БГ душите ни :)
Ljube
Случи се, преди няколко дни.

След Мансардата минахме за малко през Салса+. Той беше там. Великолепен. Чист и почти неопетнен. Излегнал се, наблюдаваше дали ще го забележат идващите. Не че го интересуваше. Беше му ясно, че скоро пак ще бъде забравен и лишен от внимание. За това сега се наслаждаваше на неговите поледни дни слава.

Най-искрени благодарности на екипа на Салса+, за предоставения ни чудесен под за тъпчене и трополене. Smile Тъй като не искам да засегна някой, поздравите са за всички, на които им пука! Smile

Дано сте го забелязали...

Почва да се заформя обаче притеснение в мен. Може да се наложи да сменяме скоро любимото ни заведение. Ако се появят и климатици или нещо от сорта, ще стане прекалено идеално. БГ-то не харесва идеалните неща. Не заради нещо друго - ами няма за какво да мрънка... Шегичка разбира се. Или пък не?

С много любов,
Любе
Редактирана от Ljube на 24.08.2009 в 16:12
Трябва да се четат и слушат повече приказки: http://ljube.com/278

http://ljube.com
tino1904
Оооооо , забелязах го и беше СУПЕР !!! И аз бях там , радвах му се , въртях се на него независимо от новите си обувки , които иначе повече биха ми пречели , отколкото помагали при друг под - беше невероятно ! Благодарности към " Салса + " още веднъж , защото вчера вече отправих такива на живо !!! А и не беше жега като че ли , абе - СУПЕР и пак мерси Grin !
Редактирана от tino1904 на 24.08.2009 в 22:39

tino1904
[
Редактирана от tino1904 на 24.08.2009 в 15:00

El Doctor
Ljube написа:
Случи се, преди няколко дни.

След Мансардата минахме за малко през Салса+. Той беше там. Великолепен. Чист и почти неопетнен. Излегнал се, наблюдаваше дали ще го забележат идващите. Не че го интересуваше. Беше му ясно, че скоро пак ще бъде забравен и лишен от внимание. За това сега се наслаждаваше на неговите поледни дни слава.

Най-искрени благодарности на екипа на Салса+, за предоставения ни чудесен под за тъпчене и трополене. Smile Тъй като не искам да засегна някой, поздравите са за всички, на които им пука! Smile

Дано сте го забелязали...

Почва да се заформя обаче притеснение в мен. Може да се наложи да сменяме скоро любимото ни заведение. Ако се появят и климатици или нещо от сорта, ще стане прекалено идеално. БГ-то не харесва идеалните неща. Не заради нещо друго - ами няма за какво да мрънка... Шегичка разбира се. Или пък не?

С много любов,
Любе

Любо, ти си салса поетWink
Браво на Деси и на всички, които направиха промяната...
На Мансардата подът изчезна...тук се появи нов...диалектика би казал някой философ...
Дано само и самата Мансарда да не изчезне съвсем около подземния тътен на Метрополитенаа....Frown

thunderchief
Тая тема иде нещо малко блажничка имайки предвид от кога народа мрънка за такива промени. Нейсе явно доживяхме. Сега ако някой кандърдиса Диан да пуска музика по-често из С+ може и да взема да се появявам по партита там
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения