|
Неделя, хм
|
| taby |
Публикувана в 25.06.2006 в 16:55
|

Начинаещ

|
Неделя
какво правите в неделя? Излизате с приятели? Посещавате семейството си? Какво е неделята за Вас и как прекарвате деня?
Е па как да се подпишем тук, само драскам мониторо.
|
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 25.06.2006 в 17:00
|

Известен

|
Абе,аз уж работя,ама току-що колегите от горния етаж ми звъннаха да ида да пия водка с бира с тях!
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 25.06.2006 в 18:40
|

Известен

|
Амиии....вися пред компютъра.Междувременно навън пак заваля(от този тропическия дъжд) та се чувствам добре пред компютъра Помежду другото посвършвам и някоя и друга работа в къщи,обичайната за една женена жена с деца и котарак.Лелеее,как щях да забравя....и с мъж,разбира се Отдавам се на семейството си Понякога излизаме,понякога не(по-често) Понякога ми е хубаво,друг път,много тъпо(особено когато има мачове....).Та различни са за мен неделите,но като се замисля ...вече повечето си приличат. А да ви кажа честно в последно време се вманиачих с този компютър,та чак децата ми правят забележка.
Редактирана от melody на 25.06.2006 в 18:50
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 25.06.2006 в 18:58
|

Администратор

|
интересна тема, какво ли правят хората в неделя ... ?!?!
неделята за мен - единствен почивен ден!
Ден в които се отдавам на почивка, посещаване на любими места в нета, излизане с приятели и повече смях и усмивки. Гледане на някой интересно и отпускащо филмче ... |
| |
|
|
| blue_lipstick |
Публикувана в 25.06.2006 в 19:45
|

Известен

|
admin писа:
интересна тема, какво ли правят хората в неделя ... ?!?!
неделята за мен - единствен почивен ден!
Ден в които се отдавам на почивка, посещаване на любими места в нета, излизане с приятели и повече смях и усмивки. Гледане на някой интересно и отпускащо филмче ...
admin,ама не почерпи днес с тирaмису
don't click this link... 
- Би ли ми казал кой път да хвана оттук? - попита Алиса.
- Зависи накъде отиваш - отвърна Котаракът.
- Все едно накъде...- каза малкото момиче.
- Тогава е все едно кой път ще вземеш - рече Котаракът.
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 26.06.2006 в 11:10
|

Известен

|
taby писа:
Неделя
какво правите в неделя? Излизате с приятели? Посещавате семейството си? Какво е неделята за Вас и как прекарвате деня?
Прекарвам я разплут пред телевизора. Напоследък манията са ми компютърните игрички - вчера два часа гоних един пират в една буря, а миналата неделя трепах индианци. Въобще тихи деструктивни заниманийца(пирата се подпали много готино)
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| karfi4ka |
Публикувана в 26.06.2006 в 11:37
|

Известен

|
Айде и аз да се разпиша, че напоследък само минавам през форума като вятър 
Аз най-обичам късните неделни сутрини с чаша черно кафе и късните неделни вечери с горещи латино ритми. А във времето между тях обикновено ми се случват разни неща с разни хора  |
| |
|
|
| ivannn |
Публикувана в 26.06.2006 в 13:49
|

Звезда

|
неделите не са ми любими. може би защото не съм от хората, които могат да стоят със скръстени ръце, а може би и защото повечето хора се начумерват за това, че на следващият ден подпукват трудовата седмица. най-обичам в неделя да си вдигна чукалата и да се разходя из някое равно поле, или чукари или друга пустош далеч от обществото ...
"Око за око и скоро целият свят ще бъде сляп" - Махатма Ганди
|
| |
|
|
| ostavka |
Публикувана в 26.06.2006 в 14:14
|

Фен

|
не обичам неделите. винаги е една такова празно и никакво. и когато цяла седмица си на пълни обороти и само си мечтаеш за почивка, като дойде почивката, е едно такова никакво и се чудиш какво да правиш и къде да се денеш
|
| |
|