BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Black Sea Competition
molestosa
Това са резултатите

отбори
1. AlfredoStyle Team
2. Latina Blanca
3. Raul

двойки
1. Кики и Ели
2. Захари и Ина
3. Евгени и Лили

ivaila_nikolaeva
ЕЕЕ кажете впечетленя от шоутата и състезанието, как ви се сториха !!! Smile

tino1904
Мъртвило .....

tanyatasheva
Е добре де.Smile На мен ми хареса фестивала. Може би всеки е възприел нещата в зависимост от собственте си преживявания. SmileАз отидох доста резервирана, но мисля че купона стана. И трите дена не съм мръднала от латино сцената. Е, имаше разни чужди елементи, кибици, отегчени рокери, но пък беше на открито. Дансингът, не от най-добрите, но ставаше дори за танцови обувки. Това, което не беше идеално, можеше да се компенсира с море, плаж …Най-много ми хареса Майкъл Фонтс.Good Est Който е пропуснал първата вечер, може само да съжалява. Две невероятни шоу изпълнения и един импровизиран урок по ча-ча от сцената. Гледала съм всичките му записи, но да го видиш от 2 метра е друго.Smile Този великолепен танцьор е и голям артист, имам чувството, че изпада в транс, докато танцува. Другото нещо, заради което не съжалявам, че отидох, е че успях да танцувам с Джуниор, беше много приятно, а и той е доста чаровен. Smile
Не знам защо, хората се интересуват предимно от състезанието, за мен това ще си остане винаги загатка. За мен един фестивал е интересен, ако има какво да се види като шоу, и най вече ако стане купона. А тук купон се получи, особено последната вечер. На моменти дансингът ставаше рехав, имам чувството че салсеросите щъкаха и по другите сцени, а след това се изсипваха на групи.
За състезанието, разбира се радвам за успешния дебют на Раул Торрес Данс.Smile Имаше доста повече участници при групите, което е хубаво, защото създава разнообразие.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=r93S-ubimBA [/url]

Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

mirelka_
Като цяло ми хареса фестивала, но не мога да си затворя очите за доста работи....звездите бяха страхотни, но не беше това мястото.. Малко беше като замазване на очите-айде между другото да има фестивал. Уроците бяха страхотни много ми харесаха..бих се радвала и по-често да има салса хип-хоп хехе Wink
Няма да казвам какво не ми е харесало,защото всички знаят.Само да вметна ,че това сигурно е била най-малката публика ,пред която са играли Алекс Лима и всички останали.
Можеше и повече, но като знам колко е трудно да се организира такова събитие го приемам и ще кажа беше добре Smile
Таня, да права си - хората преценяват фестивала по това какво им се е случило Smile от тази гледна точка съм доволна, защото звездите си струваха...за съжеление не видях Майкъл Фонтс на партитата
Но не ... почакай не си отивай...искам още миг с теб...един миг последен..прегръдка нежна и тъй студена за раздяла..последен миг щастлив.Чуй ВСИЧКО В МЕН КАК КРЕЩИ ОТИВАЙ СИ И ОСТАНИ....!!!!

mirelka_
А ще нещо, което много ме учуди...незнам дали са има работа звезди, но всеки фестивал е от петък до неделя. От салсаче бяха дошли с куфари....а другите вече ги нямаше..до сега не бях виждала да не остават до последната вечер. Wink
Но не ... почакай не си отивай...искам още миг с теб...един миг последен..прегръдка нежна и тъй студена за раздяла..последен миг щастлив.Чуй ВСИЧКО В МЕН КАК КРЕЩИ ОТИВАЙ СИ И ОСТАНИ....!!!!

DenI
Вечерта след състезанието ни беше казано, че на следващия ден резултатите ще бъдат публикувани в BG Salsa (включително тези на участниците извън първата тройка-както при отборите, така и при двойките) и поради тази причина отказаха да ни ги съобщят същата вечер. Възможно ли е все пак да публикувате точките на останалите състезатели. Благодаря предварително.

admin
DenI, резултатите вече са качени в разширената част на новината Wink И ние го даваме малко отпускарски Smile

http://www.bgsalsa.info
Ljube
На мен ми хареса! Smile

Не бях обаче само на латино сцената - обикалях много. 100-те лева за концертите, уроците, представленията, настроението, всички стари познати, които срещнах абсолютно си заслужаваха.

Салсичката беше супер! Поздравления на организаторите, участниците, DJ-те, водещите, редовите салсероси и просто човеците Smile Smile Smile!

Стефане, поздравление за чудното водене на състезанието! Пожелавам поне още 267 такива изяви! Искрено се забавлявах. Wink

Шоу програмите и състезанието наблюдавах с кеф и интерес от началото до края. Малко трудно ми беше да омешам жанровете (като цяло за фестивала), но мисля, че в крайна сметка се получи.

Имаше няколко отрицателни емоции, но те бяха свързани не с организаторите, ами с някакви елементи, които си придаваха излишна важност, но всичко беше изгладено. Smile
Редактирана от Ljube на 21.08.2009 в 15:00
Трябва да се четат и слушат повече приказки: http://ljube.com/278

http://ljube.com
Отидете до форум
Време за зареждане: 0.15 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,573 уникални посещения