Е добре де. На мен ми хареса фестивала. Може би всеки е възприел нещата в зависимост от собственте си преживявания. Аз отидох доста резервирана, но мисля че купона стана. И трите дена не съм мръднала от латино сцената. Е, имаше разни чужди елементи, кибици, отегчени рокери, но пък беше на открито. Дансингът, не от най-добрите, но ставаше дори за танцови обувки. Това, което не беше идеално, можеше да се компенсира с море, плаж …Най-много ми хареса Майкъл Фонтс. Който е пропуснал първата вечер, може само да съжалява. Две невероятни шоу изпълнения и един импровизиран урок по ча-ча от сцената. Гледала съм всичките му записи, но да го видиш от 2 метра е друго. Този великолепен танцьор е и голям артист, имам чувството, че изпада в транс, докато танцува. Другото нещо, заради което не съжалявам, че отидох, е че успях да танцувам с Джуниор, беше много приятно, а и той е доста чаровен.
Не знам защо, хората се интересуват предимно от състезанието, за мен това ще си остане винаги загатка. За мен един фестивал е интересен, ако има какво да се види като шоу, и най вече ако стане купона. А тук купон се получи, особено последната вечер. На моменти дансингът ставаше рехав, имам чувството че салсеросите щъкаха и по другите сцени, а след това се изсипваха на групи.
За състезанието, разбира се радвам за успешния дебют на Раул Торрес Данс. Имаше доста повече участници при групите, което е хубаво, защото създава разнообразие.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=r93S-ubimBA [/url]
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
Като цяло ми хареса фестивала, но не мога да си затворя очите за доста работи....звездите бяха страхотни, но не беше това мястото.. Малко беше като замазване на очите-айде между другото да има фестивал. Уроците бяха страхотни много ми харесаха..бих се радвала и по-често да има салса хип-хоп хехе
Няма да казвам какво не ми е харесало,защото всички знаят.Само да вметна ,че това сигурно е била най-малката публика ,пред която са играли Алекс Лима и всички останали.
Можеше и повече, но като знам колко е трудно да се организира такова събитие го приемам и ще кажа беше добре
Таня, да права си - хората преценяват фестивала по това какво им се е случило от тази гледна точка съм доволна, защото звездите си струваха...за съжеление не видях Майкъл Фонтс на партитата
Но не ... почакай не си отивай...искам още миг с теб...един миг последен..прегръдка нежна и тъй студена за раздяла..последен миг щастлив.Чуй ВСИЧКО В МЕН КАК КРЕЩИ ОТИВАЙ СИ И ОСТАНИ....!!!!
А ще нещо, което много ме учуди...незнам дали са има работа звезди, но всеки фестивал е от петък до неделя. От салсаче бяха дошли с куфари....а другите вече ги нямаше..до сега не бях виждала да не остават до последната вечер.
Но не ... почакай не си отивай...искам още миг с теб...един миг последен..прегръдка нежна и тъй студена за раздяла..последен миг щастлив.Чуй ВСИЧКО В МЕН КАК КРЕЩИ ОТИВАЙ СИ И ОСТАНИ....!!!!
Вечерта след състезанието ни беше казано, че на следващия ден резултатите ще бъдат публикувани в BG Salsa (включително тези на участниците извън първата тройка-както при отборите, така и при двойките) и поради тази причина отказаха да ни ги съобщят същата вечер. Възможно ли е все пак да публикувате точките на останалите състезатели. Благодаря предварително.
Не бях обаче само на латино сцената - обикалях много. 100-те лева за концертите, уроците, представленията, настроението, всички стари познати, които срещнах абсолютно си заслужаваха.
Салсичката беше супер! Поздравления на организаторите, участниците, DJ-те, водещите, редовите салсероси и просто човеците !
Стефане, поздравление за чудното водене на състезанието! Пожелавам поне още 267 такива изяви! Искрено се забавлявах.
Шоу програмите и състезанието наблюдавах с кеф и интерес от началото до края. Малко трудно ми беше да омешам жанровете (като цяло за фестивала), но мисля, че в крайна сметка се получи.
Имаше няколко отрицателни емоции, но те бяха свързани не с организаторите, ами с някакви елементи, които си придаваха излишна важност, но всичко беше изгладено. Редактирана от Ljube на 21.08.2009 в 15:00