Моето най-добро лятно преживяване за момента беше прясно отминалия Royal International Air Tatoo и никаква салса у нас и в чужбина не може да се сравни с него и никога няма да може
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
Всичко се случи край красивите брегове на нашето любимо Черноморие. Заведението беше малко, но със страхотна атмосфера. Всичко предвещаваше едно незабравимо салса изживяване. И така се започна. Танц след танц, аз кършех силното си и подвижно тяло под звуците на прекрасната музика. Тогава я видях. Тя беше самото съвършенство. Тъмните й, вълнисти коси се спускаха току до добре оформения й, стегнат бюст, закачливо прихванат от скромното деколте на ефирната й, полупрозрачна рокля. Бях като поразен от гръм. Гледах я и не можех да повярвам, че на света съществува толкова прекрасно създание. Окрилен от внезапните емоции разбушували се у мен, аз полетях ниско над пода и тупнах пред нея точно преди да приеме нечия друга покана за танц. И танцувахме. Дълго и неуморимо. После, когато музиката позатихна, ние решихме да изведем уморените си позапотени тела на чист въздух. И така, крачка по крачка, почти неусетно се озовахме на пустия и в същото време гостоприемен плаж. От приказка на приказка, искрите около нас започнаха да се сгъстяват, докато не изгориха и последните дрехи, покриващи красивите ни тела. Протегнахме ръце един към друг и се сляхме в една мощна прегръдка, която ни пренесе през времето и пространството в едно съвсем непознато и за двамата измерение.
После се събудих. Оказа се, че всичко е било сън, от който остана само едно мокро петно върху цветните ми боксерки. Почувствах се доста нещастен, а да не говорим, че се бях успал и за работа. Пих една студена вода и потеглих унил към работното си място.
Редактирана от castro на 29.07.2009 в 18:31
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!
Браво, бе Танче. Простотия. Тц, тц, тц... Да не говорим, че имам и много по-пикантни изживявания, вкючващи участието на известни наши салсероси и салсери, но как да ги споделя при тези условия!?
Редактирана от castro на 30.07.2009 в 10:31
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!