|
Защо толкова злоба?!?
|
| Magi |
Публикувана в 21.07.2009 в 23:27
|

Начинаещ

|
Забелязах,че в сайта на Салса Ла Виста,въпреки че конгресите са копирани от БГ Салса,Балканския Салса Конгрес липсва! И питам-защо толкова злоба?!? На кого носи полза? Със сигурност не на хилядите салсероси,които се интересуват от Балканския Салса Конгрес!!! |
| |
|
|
| admin |
Публикувана в 21.07.2009 в 23:45
|

Администратор

|
Magi написа:
Забелязах,че в сайта на Салса Ла Виста,въпреки че конгресите са копирани от БГ Салса,Балканския Салса Конгрес липсва! И питам-защо толкова злоба?!? На кого носи полза? Със сигурност не на хилядите салсероси,които се интересуват от Балканския Салса Конгрес!!!
Здрасти Маги,
ами аз мога да ти кажа една причина за този пропуск. Преди няколко месеца (в началото на годината) когато подреждах конгресите по дати, все още нямаше дата за Балканският Салса Конгрес (тъй като той се беше провел преди няколко седмици). Вероятно тогава е копирано инфото в сайта на Salsa La Vista, все пак ми напомня да актуализирам списъка с конгресите за следващите 7-8 месеца 
Поздрави и спокойна нощ ...
Иво Илиев
EDIT: 22.07.2009 - Данните за месец Юли , Август и Септември, вече са актуализирани!
Редактирана от admin на 22.07.2009 в 13:17
|
| |
|
|
| molestosa |
Публикувана в 22.07.2009 в 00:04
|

Напредващ

|
Хайде сега пък злоба. Светът не свършва с една школа и с един конгрес. 
Питащата, да те светна - и името на Мариана го няма в листата на артистите на въпросния конгрес. Каква е тази злоба от страна на организаторите? По-добре да пусна отделна тема май... То и без това в последния месец преобладават темите за Мандардата... може да се поразнообразим. |
| |
|
|
| neznaiko |
Публикувана в 23.07.2009 в 03:04
|

Начинаещ

|
Абе маги , която и да си ти, вместо да гледаш какво има и какво няма по сайтовете на школите вземи отвори Youtube, напиши "салса" и избери някой от 1000000 клипчета. И не само гледай, но се опитай и да усъвършенстваш себе си посредством огромното количество инфо, което има в нета.
Ако ти е скучно и нямаш какво да правиш - събирай марки , ходи на бокс , излей цялата си негативна енергия някаде другаде , не в bgsalsata.
Един мой приятел ми каза, че ако в България хората изкарваха в тренировки 1/3 от времето, което прекарват във салса форуми и в гледане на клипове - българските салсероси щяха да са на 1 място в света.
Добрувайте и лека нощ(ако не знаете - това е реплика от "Разрушителя" със С. Сталоун)
|
| |
|
|
| Macho Man |
Публикувана в 23.07.2009 в 13:36
|

Начинаещ

|
neznaiko написа:
Абе маги , която и да си ти, вместо да гледаш какво има и какво няма по сайтовете на школите вземи отвори Youtube, напиши "салса" и избери някой от 1000000 клипчета. И не само гледай, но се опитай и да усъвършенстваш себе си посредством огромното количество инфо, което има в нета.
Ако ти е скучно и нямаш какво да правиш - събирай марки , ходи на бокс , излей цялата си негативна енергия някаде другаде , не в bgsalsata.
Един мой приятел ми каза, че ако в България хората изкарваха в тренировки 1/3 от времето, което прекарват във салса форуми и в гледане на клипове - българските салсероси щяха да са на 1 място в света.
Добрувайте и лека нощ(ако не знаете - това е реплика от "Разрушителя" със С. Сталоун)
Това последното все едно аз съм го казал ха ха ха...
EDIT: admin - Писането на латиница/шльокавица е забранено!!!
Редактирана от admin на 23.07.2009 в 14:05
|
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 24.07.2009 в 13:44
|

Фен

|
аман от тоя Балкански салса конгрес !!!! ходил съм и на двете му издания досега, мога да кажа че Конгрес е силно преувеличено название, това е просто сошъл в по разширена форма..... правилното име трябва да е - Балкански салса конгрес за начинаещите !!! не знам маги къде виждаш злобата в писанията или в ненаписаните неща по повод този конгрес, аз знам че това е най слабото мероприятие за последните 2 години - инструктори , хореографии.... със сигурност няма да се радва на вниманието ми повече ) а ти маги ме намери на някое парти на мансардата или в салса+ за да видя дали танцуваш така както пишеш  |
| |
|
|
| Macho Man |
Публикувана в 25.07.2009 в 11:59
|

Начинаещ

|
atila написа:
аман от тоя Балкански салса конгрес !!!! ходил съм и на двете му издания досега, мога да кажа че Конгрес е силно преувеличено название, това е просто сошъл в по разширена форма..... правилното име трябва да е - Балкански салса конгрес за начинаещите !!! не знам маги къде виждаш злобата в писанията или в ненаписаните неща по повод този конгрес, аз знам че това е най слабото мероприятие за последните 2 години - инструктори , хореографии.... със сигурност няма да се радва на вниманието ми повече  ) а ти маги ме намери на някое парти на мансардата или в салса+ за да видя дали танцуваш така както пишеш 
Голям майтап! Скъпа Маги, стои си дома, тоя майстор, ако не те набие ще те стъпче, но преди това 10 танца ще ти обяснява колко си вързана и грешиш. Нищо лично за момчето, просто такъв му манталитета, възпитанието и танца...А за Балканския, който иска да ходи, коийто иска да не ходи... |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 25.07.2009 в 21:46
|

Фен

|
Macho Man )) сигурно си се вдъхновил за този ник от тениската която имам .... ))) браво.... !! не те знам кой си, но сигурно ти ме познаваш ))) явно ...недостатъчно..., обади ми се за да те познавам и аз , все пак си фен на надписите по гърба на моите дрехи ))) |
| |
|
|
| Macho Man |
Публикувана в 26.07.2009 в 10:06
|

Начинаещ

|
atila написа:
Macho Man  )) сигурно си се вдъхновил за този ник от тениската която имам ....  ))) браво.... !! не те знам кой си, но сигурно ти ме познаваш  ))) явно ...недостатъчно..., обади ми се за да те познавам и аз , все пак си фен на надписите по гърба на моите дрехи  )))
Така ли?Не не съм я видял тази тениска...но интересно как добре пасва на ситуацията...Разни жени те познават та те, говорят...много неща ...но нали знаеш на жена вяра да нямаш
 |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 26.07.2009 в 13:52
|

Фен

|
нима жени говорят за мен !??? това е хубаво нещо ))) и ти си сигурен че аз уча жените как да танцуват !!!??? ))) .... и им се карам ....!!!! ти създаде в мен много весело настроение.... 
Ела при мен тази вечер в Салса +, .... ще ме познаеш по тениската от която си копирал ника си , после ми разкажи за тези говорещи дами, а аз ще ти кажа истината за тях 
После ще ти покажа с кои дами танцувам аз.... и ще те пратя да искаш мнение.... )))
|
| |
|
|
| rumberitarita |
Публикувана в 27.07.2009 в 14:30
|

Начинаещ

|
atila написа:
нима жени говорят за мен !??? това е хубаво нещо  ))) и ти си сигурен че аз уча жените как да танцуват !!!???  ))) .... и им се карам ....!!!! ти създаде в мен много весело настроение....
Ела при мен тази вечер в Салса +, .... ще ме познаеш по тениската от която си копирал ника си , после ми разкажи за тези говорещи дами, а аз ще ти кажа истината за тях 
После ще ти покажа с кои дами танцувам аз.... и ще те пратя да искаш мнение....  )))
Ха, ха, явно има хора, които искат, ама много искат да се чустват значими...Да са в центъра на обсъждането, на скандала и какво ли още не...да учат другите.
Ами, ОК. Виждали сме такива. Няма страшно те са не по-опасни и досадни от неправилно поставено колче за (против) паркиране...Ако и то пречи, ако знеш с какво и как да го удариш, моментално се прекършава...тоест няма страшно, живота продължава. Салсата си тече...Лятото е супер и отминаваме отгоре отгоре писанията не разни мачовци, атили и тем подобни "колчета за паркиране".
Липсва ми нещо по-стойностно във форума напоследък! |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 27.07.2009 в 21:33
|

Фен

|
rumberitarita..... явно се чувстваш неоценена и самотна !! лято е , иди на море....... |
| |
|
|
| Valtz1 |
Публикувана в 28.07.2009 в 12:08
|

Начинаещ

|
Четейки написаното по-горе ми хрумва следното: все ни повтарят, че салсата е мачо денс. Мъжът води, жената следва. Това в известна степен, наред с по-малкия брой мъже в повечето школи, разглезва мъжете. Голяма част от тях научават стъпки и комбинации и се започва едно поучаване на партньорките, едно недоволство спрямо уменията им. Наблюдавах танцуващи двойки в Мансардата, жените се движеха по-красиво, с повече чувство.
Това е само един пример, но като гледам самочувствието на бича Божи си пожелавам да има по-малко такива партньори /били те и изкусни танцьори/ и повече уверени в себе си мъже, които нямат нужда от самохвалство или от обиди, за да се изявят.
Не може всяка забележка от жена да кара определени мъже да избухват и моментално да я обявят за самотна, незадоволена, грозна или тъпа.
Уважаеми партньори за танци, подиумът не е ринг и ние се забавляваме, не се борим за титлата "кой е по-по-най".
Редактирана от Valtz1 на 28.07.2009 в 12:09
|
| |
|
|
| rumberitarita |
Публикувана в 28.07.2009 в 13:07
|

Начинаещ

|
atila написа:
rumberitarita..... явно се чувстваш неоценена и самотна !! лято е , иди на море....... 

Атила, благодаря ти за съвета, но съм много доволна, весела, щастлива и съм на морето към Варна.
Нека не звучи нескромно, но имам самочуствие на прилична танцьорка и приятна мацка.
Като се порових из паметта ми се сетих, че съм танцувала с теб. Ти след школата на Памбос , май отиде при друг негов ученик Мони, ако греша коригирай ме...Та, повече реших да не се ровя в паметта си за това как сме танцували , предпочитам да проявя благородство...
Valtz ти каза много неща, които аз спестих.
Бъдете всички весели и здрави, не сме на салса състезание, а сме просто фенове.
Понеже темата натежа, предлагам друга:
КЪДЕ Е ВАШЕТО НАЙ-ДОБРО САЛСА ЛЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ ТАЗИ ГОДИНА? |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 28.07.2009 в 21:03
|

Фен

|
Valtz1 не знам къде в мой пост си открила думи като :
- незадоволена, грозна или тъпа..... или други епитети от този род ))) за самохвалство изобщо не говоря, аз съм сошъл танцьор и нямам никакви амбиции за изяви , ходя на партита от 4 години и смятам да продължавам така още дълго време )
по отношение на благородството на rumberitarita , нямам какво да добавя.... не знам коя е , сигурно е такава каквато твърди че е.....със самочуствие на прилична танцьорка и приятна мацка !! .... явно и тя ме познава )) я каква популярност имам .... ))) и дори ми знае историята на уроците ))) благодаря ти rumberitarita )) само ще допълня един интересен факт - ученикът Мони, се е превърнал в един от най добрите инструктори и отдавна е задминал "учителя си" ))) а кога сме танцували с тебе ?? преди 4 години , преди 3, ....преди 2......!? ) един път, два пъти, три пъти.... ))) порови свежата си памет ...моля те ) |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 29.07.2009 в 00:09
|

Известен

|
Какво нещо е интернет! Може да скара хора, които никога не биха го направили в реалния живот. Не искам да се бъркам в спора ви, но в интерес на истината искам да кажа, че доста жени напират да танцуват с Атила.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| rumberitarita |
Публикувана в 29.07.2009 в 13:20
|

Начинаещ

|
atila написа:
по отношение на благородството на rumberitarita , нямам какво да добавя.... не знам коя е , сигурно е такава каквато твърди че е.....със самочуствие на прилична танцьорка и приятна мацка !! .... явно и тя ме познава  )) я каква популярност имам ....  ))) и дори ми знае историята на уроците  ))) благодаря ти rumberitarita  )) само ще допълня един интересен факт - ученикът Мони, се е превърнал в един от най добрите инструктори и отдавна е задминал "учителя си"  ))) а кога сме танцували с тебе ?? преди 4 години , преди 3, ....преди 2......!?  ) един път, два пъти, три пъти....  ))) порови свежата си памет ...моля те  )

О, още малко и щеше да премине в истерия цялата ситуация.
Разравям си паметта...май-преди повече от година съм танцувала с Атила.
Таня, може и много жени да напират да танцуват с него, но има още толкова, които познавам и не напират. Всъщност това е въпрос на избор, който е доста комплексен и се мени.
Така че пожелавам му courage.
Един факт, който малко ме смущава, спомена се за тениската Macho Man.
Пред Tour d'Eiffel в Paris няма указателна табелка какво е това, защото е ясно на всички, докато пред копиенцето и в Лас Вегас има табелка...чудя се на значението на указанието Macho Man...Лично аз се отнасям доста подозрително към мъже с подобни писания ...
Иначе на Атила му пожелавам прекрасни слънчеви дни и опашки от мадами или младежи (спомняте си победителите от Mayan) , които да се докоснат до неговите салса изкусности.
По въпроса Мони versus Памбос не ми се говори, защотo пак идва скандал на хоризонта, а аз искам само слънце...
Have fun! |
| |
|
|
| tino1904 |
Публикувана в 29.07.2009 в 22:13
|

Фен

|
Предлагам темата да бъде наречена : " Кой го иска - Атила , и кой - не ? "   |
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 29.07.2009 в 23:13
|

Фен

|
  атила са си го взели вече , има си и бебе... така че... остават само танците .... )) |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 29.07.2009 в 23:25
|

Известен

|
Вчера го видях на снимка. Страхотен сладур и прилича на тебе. Да ви е жив и зрав!
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|