BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Крадци в Созопол!
Magi
Ако сте решили да посетите Червило в Созопол,не вярвайте наивно на обявените отвън цени!Като получите сметката,ще установите,че Мохитото е двойно на писаното на плаката пред заведението!А думи не ми стигат да коментирам танцьорите-най-ужасните,които някога съм виждала!!!

El Doctor
Magi написа:
Ако сте решили да посетите Червило в Созопол,не вярвайте наивно на обявените отвън цени!Като получите сметката,ще установите,че Мохитото е двойно на писаното на плаката пред заведението!А думи не ми стигат да коментирам танцьорите-най-ужасните,които някога съм виждала!!!

Хмямного съм раздвоен по въпроса...Скоро отивам към Созопол. Заведението е едно от малкото места в които можеш да потанцуваш...но цените са ужасни!!!!Освен това доста салсероси правят шоу и привличат клиенти,които пият и гледат, но май на тях (за салсеросите) мохитото е с двойна цена Grin и смешно, но и тъжноShock.
Аниматор миналата година беше Тони, който преподава и в Ирландия, справяше се добре.Сега не ми е ясно какво е положението...МИСЛЯ, ЧЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПРЕОСМИЛЯТ МНОГО НЕЩА, заведението им не отговаря на цените там! Ако и друг има впечатления, нека пише...

alegria
Преди няколки дни се върнах от Созопол. В прочутото латино заведение Червило купона си беше на ниво. Според мен Тони е много добър в танците и умее да създава настроение. За цените обаче просто не ми се говори. Вярно заведението е единственото, където се танцува латино, проветриво е, на удобно и хубаво място, тази година има и малко музика на живо, но въпреки това е много скъпо. И въпреки това всяка вечер се пълнеше и между 22.30 и 24.00 не можеш да си намериш място ако не си си резервирал. Имайки пред вид този факт май собствениците няма скоро да смъкнат ценитеOho

El Doctor
alegria написа:
Преди няколки дни се върнах от Созопол. В прочутото латино заведение Червило купона си беше на ниво. Според мен Тони е много добър в танците и умее да създава настроение. За цените обаче просто не ми се говори. Вярно заведението е единственото, където се танцува латино, проветриво е, на удобно и хубаво място, тази година има и малко музика на живо, но въпреки това е много скъпо. И въпреки това всяка вечер се пълнеше и между 22.30 и 24.00 не можеш да си намериш място ако не си си резервирал. Имайки пред вид този факт май собствениците няма скоро да смъкнат ценитеOho

Дааа, много съм раздвоен по въпроса...От една страна там има настроение и е добро място където да си потанцуваш салса...От друга страна цените наистина не са от най-ниските, за 15 лева мохито може да си пийнеш и в Париж в по-добра атмосфера.
Когато аз бях нямаше толкова хора. С Тони и Таня, и с тези които бяхме си правихме кефа и шоуто; покрай това и доста чужденци посядаха.Последната вечер преди да напусна идва собственичката и ми казва дословно:'' Дълго ви търсех, ето ВИП карта с намаление от консумацията''BannedВсяка вечер бях там.Smile
Разбира се, тази карта не беше използвана, върнах и я веднага може би не много любезно, пък и не знаех за нейното съществуване.Sad
Предложението ми е:моля, без такива номера, просто ако искате, понамалете си цените (на мен не ми пречеха особено) увеличете си оборота и така и салсеросите ще са доволни и вие ще спечелите , а разни фалшиви жестове, не, благодаря! Oho
Ако има друго салса място там с удоволствие бих го посетил.

alegria
El Doctor, сигурно си бил преди да хванеш активния сезон, но аз бях от 25.07. и наистина си имаше много хора в заведението, е вярно по-голямата част бяха чужденци. Това, че са ти предложили карта за намаление не е чак толкова лошо (за редовни клиенти го правят и в др. заведения), но в случая решава проблема само на отделен човек, а не на всички, които обичат латиното и искат да танцуват и да се забавляват. Аз ходих през вечер, защото зариди хората, с които бях трябваше да разнообразявам в музиката. За мен беше важно, че се забавлявах докато танцувах с Тони и с още един двама, а дали съм правила шоу на някого не ми пука (въпреки, че влезнахме в камерите на много хора и дори случайно преминаващи край заведението). Wink Може би ако има поне още едно заведение с латино нещата ще изглеждат по др. начин. Преди около 4-5 год. имаше едно заведение (сега не се сещам за името), което беше на пристанището близо до "Голямата Текила". Пак беше на открито много по-голямо, дансинга беше над морето и там сме танцували доста (дори тогава не сме стъпвали в Червило), но защо го разрушиха не знамOho Така, че според мен в конкуренцията му е майкатаWink

si_qna
HOLA, salseros Smile!

Не знам дали са крадци собствениците на Червило, но със сигурност са намерили формулата на успеха: приятна атмосфера, латино ритми, горещи танци Smile Тази формула работи успешно и въпреки високите цени, заведението си е доста посещавано. Лошото е, че няма друго заведение от подобен тип където да се пуска салса в Созопол ( "Living room" на пристанището отдавна не съществува както припомни alegria) ...и салсеросите са принудени да плащат по 15 лв. за мохито...
Иначе купона си е на ниво, винаги сме си изкарвали супер там Good Est Тони, Таня Тончева, Зорница Паничарска и момчето с розовата шапка на ударните са страхотни Dance

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.24 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения