BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Подредбата на новините!
Andrey4o
Искам да попитам защо някои събития не остават на първа страница, както примерно Партито на PDC и Пловдивчани!? Ами се изтикват на задни страници... като за повечето потребители на сайта е по интересно кога има партита а не начинаещи групи! Нека малко приоритет да има на по големите събития...
А и защо преди Пловдивското събитие има МИНАЛИ ВЕЧЕ СЪБИТИЯ"
Редактирана от Andrey4o на 19.06.2009 в 13:48

admin
Andrey4o написа:
Искам да попитам защо някои събития не остават на първа страница, както примерно Партито на PDC и Пловдивчани!? Ами се изтикват на задни страници... като за повечето потребители на сайта е по интересно кога има партита а не начинаещи групи! Нека малко приоритет да има на по големите събития...
А и защо преди Пловдивското събитие има МИНАЛИ ВЕЧЕ СЪБИТИЯ"

Andrey4o,
има правила за публикуване на новините, престоя и сортирането им. Предоставяме копие от тях и надявам се вече е ясно защо новината за Памбос в Пловдив е на втора страница:

Предоставяне, публикуване, престой
- Предоставените новини се публикуват до 12 часа в работни дни (до 24часа в почивни дни) след подаването им
- Предоставените новини е препоръчително да бъдат в текстови формат(.txt , .doc, .docx)
- Плакати, флаери и дипляни, рекламни брошури - трябва да бъдатп рикачени отделно в писмото и да бъдат в някои от следните формати(.png, .jpeg, .jpg, .bmp, .gif (но не анимиран)). Публикуването им се извършва без упоменаването на спонсори и рекламни марки, освен в случаите на предварителна договорка между страните.
- Всяка публикувана новина остава на някоя от първите позиции в сайта,мин. 24 часа след публикуването им.
- След изтичането на този период, всяка новина се сортира по типа„следващо събитие”
- Престоя на всяка новина се определя от нейният тип и продължителност:
o Новини свързани с начинаещи групи са активни в сайта, 3 дни след настъпване на събитието / за приятели и партньори на сайта този период 5 дни. (Пример: Начинаеща група за 01.06., е активна в сайта до 3 или5 Юни, в зависимост от статуса й)
o Новини свързани с предстоящи workshops, остават активни до края на събитието. (Пример: Workshops на дата ХХ.ХХ, от 20, до 21:00; остава активен до 21:00 часа на ХХ.ХХ)
o Новини свързани с предстоящи партита, остават активни до края насъбитието (Пример: Парти на 01.06, от 21:00 , до 03:00 часа; остава активно до 03:00 часа на 02.06.)
o Новини свързани с предстоящи екскурзии, остават активни до края на събитието (Пример: Екскурзия на 01 и 02.06, остава активна в сайта до20:00 часа на 02.06.)
o Новини свързани с периодични събития, се допуска да се публикуват до5 поредни пъти, такива събития се добавят в календара на сайта, като текущи и периодични
o Събития свързани с международни участия се публикуват в сайта, на специално отреденото място за това в секция „Календар / Събития”.Предстоят им е до 24 часа след приключване на събитието. Към тези събития се прави директна връзка, където може да бъде публикувана текстова информация, флаер или плакат, както и банер на самото събитие.

- Екипът на BGSalsa.info си запазва правото да откаже да публикува новина, която не е свързана със салса обществото на България; текстаили графичното изображение по преценка на екипа да са с неподходящо съдържание. В тези случай екипът на сайта, ще уведоми за това подателя им.
- Новини постъпили след 12:00 часа, свързани със събития за текущият ен или за изминалият – няма да бъдат публикувани.

Това са правилата които са в сила от около 2 години, единствените корекции които влизат в сила от 01 Юли 2009 са:
- дните на престой на новини свързани с начинаещи групи, до сега е 5/7дни, от 01 Юли ще бъдат 3/5 дни.
- публикуването на новини се извършваше до 12 часа, след подаването им,сега времето за делничен и празничен ден ще бъде 24 часа, след подаването им.

Поздрави,
Иво Илиев
Редактирана от admin на 19.06.2009 в 18:17

http://www.bgsalsa.info
Rumbinho
Приоритети...
Редактирана от Rumbinho на 19.06.2009 в 21:30

El Doctor
Ех, не го знам реда в сайта, майна, но сега идвам от Пловдив...SmileИ разбирам, че тук гърмело, трещело и Мансардата- няма, йок, което е лошо...
Партито в Пловдив беше дивно и чутовно...А така се бях настроил яко да плюя...Smile
Музиката и шоуто ми харесаха, обстановката на басейна на бар White също...Браво на организаторите и на домакините от Пловдив в лицето на Илиан , на Златка, аз лично благодаря на всички пловдивски салсерос и салсери за настроението, на Пешо от Поко Локо...Имаше и салсерос от клубовете на Салса Дива и Салса кон Мигел и доста други...Лично аз благодаря на всички за доброто настроение, което се предаде на мен и на близо 500 присъстващи...
Там беше и приятеля Кастро /не Фидел/, ако желае и той може да сподели мнение. И Ендивидите от Биг Брадър бяха и те ако искат да споделят мнение; я Тошко, я Азис, я Ивайла Бакалова...Smile
Айде нема нужда....Smile
Една забележка,
Собствениците, плийз джанъм, като взимате пари за тоалетна, айде моля отворете двете, а не една та хем да бъде тип унисекс, хем да се вие опашка като в казармата сутрин пред развод, благодарим!Smile

rumberitarita
Купонът в Пловдив беше страхотен, Grin р благодаря на всички кавалери и дами, които бяха там!На "ВИП брадър" и особено на Тошко Бирата- не!CheersBox

desir
Здравейте!
Имам следните питания:цитат:
o Новини свързани с периодични събития, се допуска да се публикуват до5 поредни пъти, такива събития се добавят в календара на сайта, като текущи и периодични

1/ Това означава, че тази новина няма да се публикува след тези 5 пъти, така ли?
Питам ви, защото за да спазвам правилата след всеки 5 пъти трябва да сменям име, визия или да правя нещо ново за да не отиде даденото парти в секция" Забравени", т.е. в
календара вероятността да се погледне е доста по-малка. Всеки се старае да е различен, да се вижда, да е на първа страница,това е конкуренция, а така нещата се приравнават само до едно...има парти....там и там...!
Тук приемам, че има неравнопоставеност на новините, защото един концерт например може да седи 1 година в новини, заради датата на провеждане/ да,но той е само един за 365 дни/, а регулярно парти се поддържа доста по-трудно,мисля че това касае не само мен, а всички, който правят подобни мероприятия/ школи, организатори, заведения и DJ/
Разбирам, че искате да има ред, но може би трябва да се помисли по въпроса още веднъж, за да има някакъв поток на информация в тази насока.
2 Цитат:/-
Новини постъпили след 12:00 часа, свързани със събития за текущият ен или за изминалият – няма да бъдат публикувани.

- публикуването на новини се извършваше до 12 часа, след подаването им,сега времето за делничен и празничен ден ще бъде 24 часа, след подаването им.

Има случаи, в които идват неочаквани гости, има нещо извънредно и т.н., до момента сте реагирали винаги адекватно.
Надявам се, че и това правило търпи корекции ако се наложи?
3/Днес получих и правилата ви, за което благодаря и там в края на текста има: Цитат:
Важно! Във връзка с обновените правила на сайта от 01 Юли, ще бъде актуализиран и списъка в секция "Приятели и партньори". Молим всички школи които имат желание да продължат да присъстват в тази секция, да поставят наш банер в сайта си. Благодарим Ви!

Имам желание да сложа ваш банер за партниране, но:
- става въпрос само за школите ли, т.е. само те са за секция " Партньори и приятели"?
- ако касае и заведенията питането ми е следното:
За едно от заведенията нямам сайт, това означава ли, че то ще бъде изключено от партньорските и приятелски връзки и това касае ли всички останали заведения, т.е. ако те не качат ваш банер, предполагам, че няма да им качвате новините или просто няма да фигурират в тази секция?

Надявам се да продължим да работим и в бъдеще добре!
Благодаря Ви предварително!
Деси Андреева
Редактирана от desir на 23.06.2009 в 15:22

admin
desir написа:
Здравейте!

1/ Това означава, че тази новина няма да се публикува след тези 5 пъти, така ли?
Питам ви, защото за да спазвам правилата след всеки 5 пъти трябва да сменям име, визия или да правя нещо ново за да не отиде даденото парти в секция" Забравени", т.е. в
календара вероятността да се погледне е доста по-малка. Всеки се старае да е различен, да се вижда, да е на първа страница, това е конкуренция, а така нещата се приравнават само до едно...има парти....там и там...!
Тук приемам, че има неравнопоставеност на новините, защото един концерт например може да седи 1 година в новини, заради датата на провеждане/ да,но той е само един за 365 дни/, а регулярно парти се поддържа доста по-трудно,мисля че това касае не само мен, а всички, който правят подобни мероприятия/ школи, организатори, заведения и DJ/
Разбирам, че искате да има ред, но може би трябва да се помисли по въпроса още веднъж, за да има някакъв поток на информация в тази насока.

2 Има случаи, в които идват неочаквани гости, има нещо извънредно и т.н., до момента сте реагирали винаги адекватно.
Надявам се, че и това правило търпи корекции ако се наложи?

3 Имам желание да сложа ваш банер за партниране, но:
- става въпрос само за школите ли, т.е. само те са за секция " Партньори и приятели"?
- ако касае и заведенията питането ми е следното:
За едно от заведенията нямам сайт, това означава ли, че то ще бъде изключено от партньорските и приятелски връзки и това касае ли всички останали заведения, т.е. ако те не качат ваш банер, предполагам, че няма да им качвате новините или просто няма да фигурират в тази секция?

Деси Андреева

Здравейте инж. Деси Андреева,
следва да отговора на Вашите въпроси, но нека да уточним в качеството си на управител на club Salsa Plus или Бар/Грил Мансардата са зададени те. Питам защото има някой разлики, дребни, но касаещи примерно в 1 или 3 въпрос. Та подред на номерата:

1. Публикуването на новини до 5 поредни пъти се прилага с цел едно и също регулярно парти, да не си седи постоянно в страницата. Наистина разбирате, че доста трудно се координират 20-25 новини, като всяка страна казва, че именно нейната новина е най-важната и най-значимата. Тук е мястото, след като вече е зададен този въпрос, да подчертая че на този етап нямам информация предоставена новина, да е била отказана или непубликувана. Също така след проведен днес разговор с управителя на клуб Салса Плюс, не стана ясно за претенции от тяхна страна по която и да е от точките в Правилата за публикуване на новини в BGSalsa.info. С което приемам, че явно Вашата забележка касае Бар и Грил Мансардата, парти на което публикуваме новини години наред, предполагам че ще работим и за в бъдеще.

2. Публикуването на новини след 12 часа, за текущият ден - мисля, че по това правило няма какво да кажа. Ясно е, че на този етап когато сме имали възможност сме реагирали адекватно, но това не значи че поемаме ангажимент да публикуваме новина изпратена в последният момент. Ако имаме възможност някой от екипът ни може да поеме и публикува тази новина - естествено е, че ще бъде добавена в сайта.

3. Банери и партньори... това е тема на която мога да пиша адски дълго и подробно, ще се опитам да обясня с няколко кратки изречения. Клуб Салса Плюс многократно е получавал покана от наша страна да бъде включен в партньорите на сайта (За справка: Доби), с което отговора по точка 3.1 е ясен Wink
Ако дадено заведение няма сайт или не качат наш банер, не значи че няма да качваме новини, напротив! Салса заведенията, школите, инструкторите, клубовете, са част от салса обществото на България и актуализирането на правилата за качване на новини в сайта, няма за цел да изключва или да води до отказ. Напротив. Дава ясна представа за това по какъв начин работи сайта и какви елементарни правила са нужни да бъдат спазени, за да се улесни работата на екипът на BGSalsa.info, а и с това качването на новини ще се извършва значително по бързо.

Иво Илиев
BGSalsa.info

desir
Здравей Иво,
цитирам те:
Здравейте инж. Деси Андреева,
следва да отговора на Вашите въпроси, но нека да уточним в качеството си на управител на club Salsa Plus или Бар/Грил Мансардата са зададени те. Питам защото има някой разлики, дребни, но касаещи примерно в 1 или 3 въпрос. Та подред на номерата:

1. Публикуването на новини до 5 поредни пъти се прилага с цел едно и също регулярно парти, да не си седи постоянно в страницата. Наистина разбирате, че доста трудно се координират 20-25 новини, като всяка страна казва, че именно нейната новина е най-важната и най-значимата. Тук е мястото, след като вече е зададен този въпрос, да подчертая че на този етап нямам информация предоставена новина, да е била отказана или непубликувана. Също така след проведен днес разговор с управителя на клуб Салса Плюс, не стана ясно за претенции от тяхна страна по която и да е от точките в Правилата за публикуване на новини в BGSalsa.info. С което приемам, че явно Вашата забележка касае Бар и Грил Мансардата, парти на което публикуваме новини години наред, предполагам че ще работим и за в бъдеще.

2. Публикуването на новини след 12 часа, за текущият ден - мисля, че по това правило няма какво да кажа. Ясно е, че на този етап когато сме имали възможност сме реагирали адекватно, но това не значи че поемаме ангажимент да публикуваме новина изпратена в последният момент. Ако имаме възможност някой от екипът ни може да поеме и публикува тази новина - естествено е, че ще бъде добавена в сайта.

3. Банери и партньори... това е тема на която мога да пиша адски дълго и подробно, ще се опитам да обясня с няколко кратки изречения. Клуб Салса Плюс многократно е получавал покана от наша страна да бъде включен в партньорите на сайта (За справка: Доби), с което отговора по точка 3.1 е ясен Wink
Ако дадено заведение няма сайт или не качат наш банер, не значи че няма да качваме новини, напротив! Салса заведенията, школите, инструкторите, клубовете, са част от салса обществото на България и актуализирането на правилата за качване на новини в сайта, няма за цел да изключва или да води до отказ. Напротив. Дава ясна представа за това по какъв начин работи сайта и какви елементарни правила са нужни да бъдат спазени, за да се улесни работата на екипът на BGSalsa.info, а и с това качването на новини ще се извършва значително по бързо.

Иво Илиев

Иво,

Задавам конкретен въпрос за конкретно нещо, което ме касае, това е работа, не лични предпочитания или взаимоотношения.
Дали го задавам като Управител на "Салса плюс" или като Управител на "Мансардата" няма значение, защото съм единствен такъв на "Мансардата" и имам колега / Добромир Трайков/,в "Салса плюс" последните 4 години, с който явно си говорил след въпросите ми към вас, т.е. нека първо да се уточним за това.

Логично е да ми отговориш на мен,защото те питам аз, а после какво сте говорили с Доби, той ще ми каже, но въпросите ги задавам аз и то достатъчно коректно!

И на двете места се правят регулярни партита от 6/7 години, нормално е да ти задавам въпроси, пряко касаещи тяхната реклама.

Никъде не виждам да съм написала, че не сте качвали новини, така че не виждам причина за агресивен тон!

Никъде не виждам да съм написала,че имаме претенции/ за "Салса плюс"/, аз имам въпроси, претенции мога да имам като си направя собствен сайт, затова и задавам въпроси , за да няма недоволни и неразбрали!
Там където съм те попитала за банера, много точно съм ти написала,че желая да си партнираме, но че едното от заведенията няма сайт, става дума именно за него "Мансардата", логично е да задам въпрос "Как ще процедирате в такава ситуация и не виждам, къде е проблема в този въпрос?"
За "Салса плюс" многократно и ти, и аз сме карали Доби да направи банер, така че и двамата сме наясно, че не се говори за там.

Не приемай въпросите ми като проблемни, а като желание да спазвам вашите правила по възможно най-коректният начин, за да се работи лесно и за двете страни!

Благодаря за отговорите!
Надявам се, да видя и "Мансардата" качена в секция заведения скоро/ до вчера я нямаше/Smile и ти благодаря за това, че обеща лично ти да го направиш, както и за галерията със снимки!

С уважение:
Деси Андреева
Редактирана от desir на 23.06.2009 в 21:49

admin
Иво,

Логично е да ми отговориш на мен,защото те питам аз, а после какво сте говорили с Доби, той ще ми каже, но въпросите ги задавам аз и то достатъчно коректно!

Никъде не виждам да съм написала, че не сте качвали новини, така че не виждам причина за агресивен тон!

Там където съм те попитала за банера, много точно съм ти написала,че желая да си партнираме, но че едното от заведенията няма сайт, става дума именно за него "Мансардата", логично е да задам въпрос "Как ще процедирате в такава ситуация и не виждам, къде е проблема в този въпрос?"
За "Салса плюс" многократно и ти, и аз сме карали Доби да направи банер, така че и двамата сме наясно, че не се говори за там.

Надявам се, да видя и "Мансардата" качена в секция заведения скоро/ до вчера я нямаше/Smile и ти благодаря за това, че обеща лично ти да го направиш, както и за галерията със снимки!

С уважение:
Деси Андреева

Здравейте отново Деси Андреева,
не намирам тона ни за агресивен, а съвсем приятелски и уточняващ, отговарящ на Вашите въпроси.

- Логично е вероятно да Ви отговора на Вас, а после да коментираме и с другият управител на Салса Плюс, но по Вашата логика можеше да ни отговорите на e-mail които Ви изпратихме, а не просто да търсите поредната сензация и популярност със създаването на нова тема и желанието за нов скандал.

- Относно агресивният тон, мисля че не се виждаме и чуваме в момента, за да знаете какъв е моя тон. Нека да не си говорим с повишаване на тон, мисля че имам опит в тази насока; да не се връщаме и ровим в стари неща.

- Разбрахме, че заведението което няма сайт е Бар и Грил Мансардата, но това че нямате сайт, не значи че ще спрем да публикуваме новини предоставени от Ваша страна.

- За снимките които Вие ме попитахте, отговорих и продължавам да си проверявам мейла, но до този момент не са получени такива, следователно няма как да ги качим.

Надявам се, вече да съм отговорил на всички Ваши въпроси.
Поздрави,
Иво Илиев

Magi
Искам да попитам защо Балканският Салса Конгрес не е отбелязан с удебелен шрифт като Бургаския и Варненския Салса Фестивали?Нали той всъщност е единственият конгрес,който реално ще се проведе! Oho

Nesquik_85
Magi написа:
Искам да попитам защо Балканският Салса Конгрес не е отбелязан с удебелен шрифт като Бургаския и Варненския Салса Фестивали?Нали той всъщност е единственият конгрес,който реално ще се проведе! Oho

аз предлагам всички потребители да станат администратори, за да няма пренебрегнати и така всеки ще може да си слага все по УДЕБЕЛЕНИ шрифтове Grin

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,203 уникални посещения