BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
cha cha
shalaila
Търся една песен ча ча и съм в голямо затруднение, защото не знам как се казва и кой я изпълнява, затова ще се опитам да ви я опиша: нова е и има доста модерно звучене :help:, ако някой може да помогне по това бедно описание ще съм много благодарна :-)

melody
Нова, с модерно звучене...трудно някой да се закачи за нещо! Дай още някакви жокери! Аз се включих просто, защото обичам ча-ча! Пък има една песен, която си я слушам понякога...Поздрав с нея Smile

Mo´ Horizons - Cha Cha Cha

И има вече отворени няколко теми за ча-ча...
Редактирана от melody на 06.06.2009 в 13:46
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

El Doctor
Мелъди, наистина напоследък не идваш на партита...Хубава е музиката, пускат я по партитата...и има отварени други теми за ча-ча.Хайде "жертвай" се за една МансардаGrin

melody
Напоследък, Докторе никъде не ходя...Идва ми да се убия! :ter: Днес обаче съм решила да се жертвам Grin...мисля да се довлека...После няма да ми се тръгва :gb: И отсега те каня на едно ча-ча...само да смеят диджеите да не пуснат! Angry

Малко офф се получиFrown сори!

Ето още едно ча-ча...пак на тях...
Mo' Horizons - Ai mi morena
Редактирана от melody на 06.06.2009 в 14:22
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

shalaila
Мерси за бързия отговор - право в 10. Това е песента! Поздрав и от мен за всички, които харесват ча ча... И ще е страхотно ако има повече танцуващи ча ча тази вечер Wink

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.08 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,203 уникални посещения