BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Салсата и благотворителността
La Tiburona
Напоследък има доста благотворителни инициативи.
Имали връзка между благотворителността и салсата?
Днес следобяд на езерото Ариана една голяма софиййска школа направи купона за децата по повод 1 юни.Лично на мен ми хареса, беше много весело и добре за всички ...но като че ли са малко подобни събития?

augustosalsapinochet
Ами туй събитие го направи Памбос денсинг ...добре беше.
С две думи аз съм за благотворителност и салса!

El Doctor
Твърдо съм ''за'' салсата да е на открито, когато е възможно по тези географски ширини...
"За'' съм когато помага и на благородни каузи, предлага веселие за децата и алтернатива за прекарване на тяхното свободно време, вместо да се занимават с разни глупости...
Иначе на Ариана, беше интересно, приятно, и слава Богу, не валя.Wink

timbarumbero
Смятам че, българските салса школи трябва да са по-близки и до тази тема.Случайно неделя минах с децата през Ариана и с приятна изненада видях събитието наречено "Веселополис".Въпреки, че съм от друга школа, включих се и аз , видях познати, пих по бира, потанцувах, децата бяха доволни, жената надалечеWink.
С риск, пак някой да скочи като ощипан, единствено се чудя защо един грък ли е, кипърец ли прави такива неща за първи юни, а наши български школи нямат подобни инициативи???Shock
Не е ли време?Дано!

f18
Да - Памбос определено има усет към тези неща и умее да прави шоу, организира мероприятия, екскурзии и т. н. По този начин прави купон и позитивни емоции, популяризира салсата и рекламира собствената си школа разбира се.
По този показател той е просто класи повече от всички останали Сф школи.

El Doctor
Да, наистина има ще много неща, които могат да се направят в тази област и по този начин и салсата да ъде популяризирана.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения