|
Вашият салса партньор/ка/...
|
| rumberitarita |
Публикувана в 30.05.2009 в 09:47
|

Начинаещ

|
Какви са вашите изисквания?
Какво бихте изисквали от вашите партньори?
Бихте искали стриктно да върти добре научени фигури или се радвате на импровизации "on the music"?
Лично аз обичам добре водещ и чуващ музиката кавалер вместо опулен спортист , които иска да ме шашне със сложни врътки, и паралелно да ми извади ръцете от ставите...
И да ухае добре желая... |
| |
|
|
| tino1904 |
Публикувана в 30.05.2009 в 11:37
|

Фен

|
Искам да е кавалер - това много се усеща по време на танцуването , повярвайте ми , във всекидневен забързан и стресов живот това много ми липсва - кавалерството на мъжете и когато в танца усетя такъв мъж до себе си , е , пълни ми душата и това е . Той няма да се опитва да направи такива фигури с мен , които са ми над нивото , няма да оттренирва наскоро научените врътки с риск да забрави комбинацията по средата и да ме остави да се чудя какво пък беше това , няма да ме върти половината танц и да се оглежда - дали го гледат , колко е добър и колко добре върти дамата , макар , че на мен отдавна ми втръсна . Усетих какво е да те води истински кавалер , когато танцувах с Маскарел и с Тито - напълниха ми душата , не те напрягат , карат те да се чувстваш още по-женственна , още по-притягателна и магнетична и съм сигурна , че всяка жена , танцуваща с тях го усети . В българската салса също не липсват подобни кавалери и това е супер
Редактирана от tino1904 на 30.05.2009 в 11:43
|
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 30.05.2009 в 13:49
|

Известен

|
tino1904 писа:
Искам да е кавалер - това много се усеща по време на танцуването , повярвайте ми , във всекидневен забързан и стресов живот това много ми липсва - кавалерството на мъжете и когато в танца усетя такъв мъж до себе си , е , пълни ми душата и това е . Той няма да се опитва да направи такива фигури с мен , които са ми над нивото , няма да оттренирва наскоро научените врътки с риск да забрави комбинацията по средата и да ме остави да се чудя какво пък беше това , няма да ме върти половината танц и да се оглежда - дали го гледат , колко е добър и колко добре върти дамата , макар , че на мен отдавна ми втръсна . Усетих какво е да те води истински кавалер , когато танцувах с Маскарел и с Тито - напълниха ми душата , не те напрягат , карат те да се чувстваш още по-женственна , още по-притягателна и магнетична и съм сигурна , че всяка жена , танцуваща с тях го усети . В българската салса също не липсват подобни кавалери и това е супер 
Много добре казано, салсата е едно от малкото неща в днешния унисекс живот където кавалерът е /трябва да е/ кавалер, а дамата дама...Понякога един танц с наглед простички движения е по-приятен и елегантен от една откровена фитнес сесия 
Една моя добра приятелка танцува с Алберт Торес и не си ми ръцете два месеца, , а един познат , коийто гледаше отстрани каза:''а, този никакви врътки не показа'' ??? |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 30.05.2009 в 17:06
|

Известен

|
Една моя добра приятелка танцува с Алберт Торес и не си ми ръцете два месеца
A koга са окъпа? Когато мухата дето кацна на нея умря и китките у тях изпоувяхнаха ли?
не те напрягат , карат те да се чувстваш още по-женственна , още по-притягателна и магнетична
Иначе как се чувстваш колежке? Мъжествено ли?
И накрая какво искам аз от партньорката(уви такъв танц ми се е случвал само 4 пъти за 5 години)
Чувство за хумор, усмивка и желание да се води. Повече не ми е нужно.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| tino1904 |
Публикувана в 30.05.2009 в 17:34
|

Фен

|
Колега , Тъндъре , прочети по-внимателно какво пиша и не питай глупости  |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 30.05.2009 в 18:03
|

Известен

|
tino1904 писа:
Колега , Тъндъре , прочети по-внимателно какво пиша и не питай глупости 
Четох аз, ма нали съм си прост и не ги разбирам някои работи, та викам да питам
|
| |
|
|
| tino1904 |
Публикувана в 30.05.2009 в 18:23
|

Фен

|
Е , тук вече няма как да ти помогна  |
| |
|
|
| mira2605 |
Публикувана в 30.05.2009 в 21:35
|

Начинаещ

|
Аз пък съм съвсем скромна в изискванията си към партньора - като начало да ТАНЦУВА САЛСА , да не ме връща обратно в математическата гимназия с невинният въпрос на 1,6,7,10,12,15,20... ли ще танцуваме :ter: (аз съм от слушащите салса а не от активно танцуващите салса) и да се кефи ама много да се кефи на тази музика :ura:. Разбира се да умее да води (аз си мисля, че лесно се водя само няколко оплаквания имам по въпроса ама младежите нямаха нищо общо с действителността ) и да не се впряга за маловажни неща - просто да мога да си потанцувам на воля без да е необходимо да бъда супер танцьорка абе salsa con sabor y alegria :re:, както биха казали Тито Ниевес и Тони Вега. |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 31.05.2009 в 01:00
|

Известен

|
За мен най-важното е да ми подхожда по темперамент. По възможност да е по-буйничък и да не се уморява. Ако има и латино темперамент - още по-добре.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| La Tiburona |
Публикувана в 31.05.2009 в 23:33
|

Напредващ

|
tanyatasheva писа:
За мен най-важното е да ми подхожда по темперамент. По възможност да е по-буйничък и да не се уморява.  Ако има и латино темперамент - още по-добре. 
Те, за Тъндъра говориш... |
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 01.06.2009 в 16:16
|

Известен

|
La Tiburona писа:
tanyatasheva писа:
За мен най-важното е да ми подхожда по темперамент. По възможност да е по-буйничък и да не се уморява.  Ако има и латино темперамент - още по-добре. 
Те, за Тъндъра говориш... 
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 01.06.2009 в 18:36
|

Известен

|
Aз и латино темперамент са две несъвместими неща
|
| |
|
|
| shalaila |
Публикувана в 03.06.2009 в 10:53
|

Начинаещ

|
Очакванията :sud:: Да е достатъчно уверен в себе си, за да гледа в мен когато танцува, а не случайно да ми хвърля по някой плах поглед. Да не е в другата крайност - прекалено уверен, оглеждащ се за следващата „жертва”;-))) и за одобрителни погледи и овации на невероятното му представление. Зрителният контакт е много важен според мен. Аз танцувам салса за да се забавлявам и очаквам същото и от партньора си. :-) |
| |
|