BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Парти в София или Варна?
gerinka
Знаете ли за хубаво парти

- в Четвъртък или Понеделник в София
- в Петък, Събота или Неделя във Варна

А има ли място, където се танцува on2?

Гери

La Tiburona
gerinka писа:

Гери

Кликни в дясно на календара и ще ти излязат партитата...
Във Варна знам само порт-о-рико, но то е в четвъртък...
За Он2 ами навсякъде в София се намират хора, които танцуват на две, но на кой ще попаднеш ...незнам...
Поразгледай по-добре сайта...

castro
Освен обявените в календара партита, организирам ежевечерни партита вкъщи, придружени с урок и/или кратки инструкции относно движенията, тяхната интензивност и амплитуда, до постигане на пълен синхрон. Само за дами.

Внимание, фейс-контрол!

Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

atila
gerinka писа:

Гери

нима можеш да броиш до 2 ...... браво браво Smile))) ние сме стигнали до едно и половина.... само тъндъра ни води, той е на едно и три четвърти Smile))

thunderchief
atila писа:
gerinka писа:

Гери

нима можеш да броиш до 2 ...... браво браво Smile))) ние сме стигнали до едно и половина.... само тъндъра ни води, той е на едно и три четвърти Smile))

Аз май ти бях обещал броилка ама пусто да е нали съм дърт и забравямPfft
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

gerinka
хехе, за мезе ме взехте май Shock аз поразгледах партитата, видях за Енерджи в петък във Варна, просто се чудех дали има някое което е добро, но не е обявено във форума.

а за on2 - еми on2 rulzzzz Wink, засега не съм танцувала с никой в бг (живея в белгия), но чух че става доста популярно, като разгледах и уроците - вече има доста такива на2.

а вие защо само до 1.5 сте стигнали?

gerinka
castro писа:
... организирам ежевечерни партита вкъщи, придружени с урок и/или кратки инструкции относно движенията, тяхната интензивност и амплитуда, ...

Добре е че си казваш какво харесваш, полезно е! Wink

Колко посещавани са партитата? Много хора ли има?

Deny
Здравей gerinka, в петък има и салса парти в клуб Ретро в Шумен Smile
Разстянието Варна-Шумен по магистралата е 40 минути, събитат се салсероси и от Варна, и от Русе и от всякъде... Wink
Танцуваме всичко, даже и пеем, но преди всичко аз танцувам на каквото ме поканят Cool
А сега разбирам, че и на 1,5 мога да играя, разбира се като ме покани atila Grin

www.salsaencanto.info

castro
gerinka писа:
castro писа:
... организирам ежевечерни партита вкъщи, придружени с урок и/или кратки инструкции относно движенията, тяхната интензивност и амплитуда, ...

Добре е че си казваш какво харесваш, полезно е! Wink

Колко посещавани са партитата? Много хора ли има?

Относно честотата - не особено често, но винаги качествено! Относно хората - достатъчно. Разбира се, както се казва, докато не се увериш с очите си, не можеш да бъдеш сигуренPfft
Редактирана от castro на 27.05.2009 в 00:17
Тя е бронирана здраво в гърдите,
и бронебойни патрони за нея
няма открити,
няма открити!

thunderchief
Само за протокола - това с едно и половината си е малко вътрешно заводски хумор между индианския(мене) и хунския вожд(атила).

Иначе за on2 и партитата у нас колежке, определено няма да срещнеш такива като брюкселските примерно(поне не в София и ако DJ не са Алекс, Диан и един другар дето отвреме на време пуска музиката на партитата на Мигел - човека като го подхване чат пат музата се справя много добре), но ще да се намери кой да потанцува с тебе на 2 на повечето партита. Аз с удоволствие бих се включил в групата но уви съм малко оттатък Брюж в западна посока още около месец
Редактирана от thunderchief на 27.05.2009 в 11:48

gerinka
Мерси на всички за отговорите. Cool

@Deny: За съжаление не карам, така че не мога да отскоча до Шумен :-( Ще се пробвам другия път като съм в БГ.

@thunderchief: може би ще се засечем на BSeX - обожавам Ahtoy и смятам да отида, ти?

thunderchief
gerinka писа:
Мерси на всички за отговорите. Cool

@Deny: За съжаление не карам, така че не мога да отскоча до Шумен :-( Ще се пробвам другия път като съм в БГ.

@thunderchief: може би ще се засечем на BSeX - обожавам Ahtoy и смятам да отида, ти?

Aми тая година май ще го пропусна, щото е ми е нещо твърде британско, пък и при късмет септември ангажиментите ми на Острова привършват окончателно. Миналата година си беше върха, обаче тая поканиха никакъвците от Ямуле, които са страхотни танцьори и отвратителни инструктори (на по гаден уъркшоп от техния на миналогодишния GBSeX никога не съм бил) а пропуснаха Кобо Брадърс(мечта ми е ако мога да го докарам поне до 1/10 от нивото на Джеймс Кобо) и Хача и Мачете (Буржу и Виктор са страшни инструктори).
Впрочем от Атой и девойките на Санто Рико миналата година всички се оплакваха гласно, че ако не ги завъртиш 75 пъти гледали на криво.

gerinka
първо - поздрав Smile http://www.youtub...LLn0djO5mU

за BaSo - лично според мен Ahtoy има най-грациозния стил в света, обожавам я, тъй че дори и да е надута - няма нищо, аз нали няма да танцувам с нея Wink досега не съм била на BSeX, но изглежда ок.

супер съм съгласна с теб за Yamulee - бях на техен урок в Антверпен, хореографията беше супер, обаче в края на урока дори не позволиха да я снимаме, което тотално обезмисли уъркшопа, супер тъпо

също за HYM - супер бяха, най-добрите преподаватели според мен - обясняват по супер достъпен начин, fun са и дават супер tips - като например Буржу ни казваше че най-лесния начин да направиш body roll във фигура е просто да си поемеш силно дъх on5, което автоматично повдига гръдния кош и всъщност си е първата част на body roll-а (не знам дали този пример е смислен за мъжката част, но карай Grin)

thunderchief
gerinka писа:
първо - поздрав Smile http://www.youtub...LLn0djO5mU

за BaSo - лично според мен Ahtoy има най-грациозния стил в света, обожавам я, тъй че дори и да е надута - няма нищо, аз нали няма да танцувам с нея Wink досега не съм била на BSeX, но изглежда ок.

супер съм съгласна с теб за Yamulee - бях на техен урок в Антверпен, хореографията беше супер, обаче в края на урока дори не позволиха да я снимаме, което тотално обезмисли уъркшопа, супер тъпо

също за HYM - супер бяха, най-добрите преподаватели според мен - обясняват по супер достъпен начин, fun са и дават супер tips - като например Буржу ни казваше че най-лесния начин да направиш body roll във фигура е просто да си поемеш силно дъх on5, което автоматично повдига гръдния кош и всъщност си е първата част на body roll-а (не знам дали този пример е смислен за мъжката част, но карай Grin)

С риск много да се задълбаем встрани от темата, честно казано и аз няма да танцувам с Ahtoy. Всякакси предпочитам Буржу.

atila
gerinka писа:
хехе, за мезе ме взехте май Shock аз поразгледах партитата, видях за Енерджи в петък във Варна, просто се чудех дали има някое което е добро, но не е обявено във форума.

а за on2 - еми on2 rulzzzz Wink, засега не съм танцувала с никой в бг (живея в белгия), но чух че става доста популярно, като разгледах и уроците - вече има доста такива на2.

а вие защо само до 1.5 сте стигнали?

аз не знам дали ставаш за ...мезе Smile)) а на 1,5 танцуваме щото не знаем 2.... и за по лесно вместо да тръскаме на 1 и 3 , караме на 1,5 Smile)) виж при тъндъра е друг проблема, човека кара от лявата страна, работи на друга метрична система и затова не му е удобно на 1,5.... ама сега е по добре, преди стъпваше на 2,5 ... Smile))) сигурен съм че рано или късно ще уцели и 2 Smile)))

wisart
Днес много ми стана и все на gerinka отговарям.
За Он2 да се изкажа като страничен наблюдател. Чух че става популярно в БГ, знам че има школи в които се преподава и не знам за мъже, обаче дами поне трудно се намират. На салса фиестата в петък всяка 4-5 дама се хващаше Он2. В събота беше всяка 7-8-а дама. От тия които танцуваха бяха главно чужденци, основно румънки. Но тъй като ще идваш в New York ще се натанцуваш.
Що се отнася до Yamulee, това е една от най-добрите школи в NY. Освен това почиват само в петък, можеш да ходиш всеки ден (най-посещаван е вторник), уроците са по 2 часа и ако си вземеш месечна карта ($175) ти излиза ужасно изгодно. И няма проблем с камери и фотоапарати. BaSo са също добри, но са по специализирани в техниката.

EDIT: admin
- писането на латиница/шлокавица е ЗАБРАНЕНО и нарушава правилата на сайта и форума към него. Ако не разполагаш с фонетика или БДС, ползвай Превод на български текст от латиница на кирилица

Редактирана от admin на 28.05.2009 в 22:29

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения