BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Burgas Salsa Festival (12-14 Юни 2009) се отлага...
foty
Имам питане- само се отлага или се отменя?
И ако се отмени ще има ли информация как ще стане връщането на парите,понеже ние с приятелката ми вече си платихме?

FABRICIA
Здравей foty,
във връзка с твоя въпрос, а и изобщо с последните новини около салса фестивала в Бургас екипът на BGSalsa.info отправи запитване за по-подробна информация към организаторите на събитието.
Нашата молба към тях бе в най-кратък срок да получим отговор, след което ще разберат всички!SmileSmileSmile
Хубав ден!
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

news_team
Както колежката ми вече отговори, официално подадената информация от страна на организаторите , гласи:

Поради форсмажорни обстоятелсва, на този етап
Burgas Salsa Festival (12-14 Юни 2009)
се отлага за неопределен период от време.

Надявам се, че съвсем скоро някой от тях (организаторите) ще подаде по пълна информация за хората които вече са направили плащания за своите пасове или ще вземе участие в тази тема.

La Tiburona
Надявай се, информационното обслужване не е най-силната българска черта, а пропо...

sorrysorry
Здравейте,първо искаме да се извиним на всички за създаденото неудобство свързано с отлагането на конгреса.На всеки който ни се е обадил по телефона сме обяснили,че сме в процес на преговори и отговор относно датата на организиране на фестивала ще имаме надяваме се най-късно до 10ти юни.Също така сме казали,че всеки който е платил и си иска парите обратно,ще му бъдат върнати по начина по който ние сме ги получили,за това никой да не се притеснява!Всеки който желае може да задържи превода си при нас или своя инструктор до уточняване на датата и условията,за провеждане на конгреса съвсем скоро!Още веднъж се извиняваме за създаденото неудобство!
Поздрави
Явор&Гери
nadigrai me

foty
Благодаря за информацията.
Надяваме се всичко да е О.К. и да се видим в Бургас.Wink
Редактирана от foty на 23.05.2009 в 21:52

ladysmile
Въпреки че ми се иска това събитие да се състои, искрено се съмнявам във възможността да могат отново да се привлекат инструкторите (особено международните) за по-късна дата в толкова кратък срок...
Дано успеете! Ще чакаме...

Nesquik_85
На мен пък ми се струва, че имаедно две интересни имена като международно участие и ще чакам с нетърпение новите дати! Успех:goo:

ladysmile
Nesquik_85 писа:
На мен пък ми се струва, че имаедно две интересни имена като международно участие и ще чакам с нетърпение новите дати! Успех:goo:

Точно това имам предвид - след като фестивала вече веднъж се отлага, дали тези международни инструктори ще се съгласят втори път да участват в това събитие? Аз лично се съмнявам...
И аз ще изчакам новите дати, но и новите потвърдени участници.
И накрая може да си поискам парите обратно... Wink

sorrysorry
Още веднъж казваме,че който си иска парите ще му бъдат върнати веднага!Поздрави
Явор и Гери
nadigrai me

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,805 уникални посещения