|
Странна снимка от състезанието неделя
|
| Andyguy |
Публикувана в 12.05.2009 в 10:37
|

Начинаещ

|
Здравейте
Докато разглеждах снимките ми от състезанието в неделя, видях една снимка, която ми се стори странна. Ето я:
Миналата година бях на състезанието, и помня, че за това правило(да не се отлепят двата крата от пода), съдиите бяха много строги. След миналогодишното състезание Боби ми каза, че на него и Жужа им отнели 1 точка заради това правило. Евгени и Лили също, май им бяха отнели 2 точки пак за това нещо.
Не че се опитвам да подкопавам Кике и Ели, двамата са страхотни, но ми е чудно - нали правилата са същите тази година? Или пък са били наказани и пак са спечелили. Или пък опази боже нито един от съдиите не е видял.
Редактирана от Andyguy на 12.05.2009 в 10:38
|
| |
|
|
| Kilah |
Публикувана в 12.05.2009 в 14:45
|

Начинаещ

|
Това с невъоръжено око много трудно може да се хване. Тази снимка е хванала някакви мини части от секундата |
| |
|
|
| bobsun11 |
Публикувана в 12.05.2009 в 17:06
|

Начинаещ

|
така е но има снимки за това и аз не бих забелязал .. въпреки че това за което Ерик ни беше взел точки миналата година бе просто едно финтиране на синкупе... и да ти кажа също не се вижда .. освен на запис където сам установих че за 3 кадъра краката са ни във въздуха нали се сещате че видеото е 30 кадъра в секунда Ерик и да е искал да го види миналта година просто човешката природа не ни позволява да регистрираме движение за толкова кратък интервал от време . Тази година му напомних за това .. на обсъждането на правилата .... думите му бяха "може да не съм го видял но знам какво се е случило "   .. аз му казах че просто е бил предубеден ... явно за други състезатели не е толкова бдителен .... моите уважения  |
| |
|
|
| tino1904 |
Публикувана в 12.05.2009 в 18:12
|

Фен

|
В Америка ни порязаха с Мони по същата тази причина , вярно е , имаха право , но пак и американците бяха дигнали и двата крака при прехвърлянето и самите те ни го казаха по време на тренировката , че имат подобно движение , но съдията ми отговори , че няма такова нещо , макар , че го имахме на камерата и се виждаше ясно . И какво от това ? Нищо не доказахме , по-скоро - никой и не искаше да ни чуе ... |
| |
|
|
| Nesquik_85 |
Публикувана в 12.05.2009 в 22:44
|

Начинаещ

|
Kilah писа:
Това с невъоръжено око много трудно може да се хване. Тази снимка е хванала някакви мини части от секундата
доколкото съм запознат с правилата в тях няма дефинирани за колко точно части от секундата могат да се отлепят краката! Но ето това е една нова идея към тези, които пишат правилата...Също така може да се определят определени двойки, спрямо чиито изпълнения да се фиксират тези секунди |
| |
|
|
| Andyguy |
Публикувана в 14.05.2009 в 17:17
|

Начинаещ

|
Ето и screenshot от клипчето от състезанието, което имам – скока е там, трудно е да се забележи, НО главния съдия това му е работата. Щом може да се хване на снимка, би трябвало да може да се види и с просто око от 10 метра, когато гледаш за такива нарушения.
И май си е затворил очите за Кике и Ели.
Според мен това е супер несправедливо спрямо другите двойки. Ако някой друг го беше направил, нямаше да му се прости. Сега огранизаторът, ако има някаква съвест, би трябвало да отговори нещо по въпроса. Или аз, ако бях на мястото на състезателите, които са на по-задните места и са засегнати от това, бих пуснал някакво оплакване до главния съдия може би, или до огранизатора на световното.
Пак искам да кажа, нямам нищо против Кике и Ели. Танцуваха много добре, много ми харесаха. Но има правила! И когато се нарушат, трябва да си получат наказанието от 1 точка, и да се смъкнат на 3то или 4то или 5то място.
Срамно е по такъв очевиден начин да се бутат едни състезатели за сметка на други….
Редактирана от Andyguy на 14.05.2009 в 17:18
|
| |
|
|
| Nesquik_85 |
Публикувана в 16.05.2009 в 16:39
|

Начинаещ

|
А вие откъде знаете??? може да са взели предвид нарушението...а кике и ели да са били толкова по-добри, че да не им се е отразило в класирането....
е, аз такова нещо не видях! !! И четирите двойки, класирани от 1 до 4то място бяха мното силни и много добри. Така че едно такова нарушение би трябвало да окаже влияние ако е феърплей....но явно не е така |
| |
|