BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Латино карнавал- 11.04.09
El Doctor
Искам искрено да благодаря на организаторите на поредния Салса Карванал под мотото 130 години София- Столица на България.
Отлична емоция и добра промоция на салсата...Каксе прави салса събитие с толкова мнтхохорни
Благодаря на брилятните ни диджеи във Военния клуб, и лично на Деси /Салса плюс/ благодаря...Wink
Лично аз се гордея със следното: успях да "зарибя" 12 колеги и познати, които дойдоха на карнавала...
И както , после разбрах според времевите им възможности и место живеене часто от тях отиват в новите групи на Памбо, на Мигел, на Раул, на Мони, на Моника , при Паланте, една колежка от Пловдив отива при Илиан, няколко отиват и в други школи...
Добре е наистина да се развива салсата и да ни отдръпва то да кажем ...чалгата...А ви , какво мислите?
Wink

thunderchief
Кво против имаш чалгата да питам само?Grin Примерно такъв лиричен текст като "Ще те работя аз от сутрин до здрач" a колко по-лирични още имаааPfft
Събитието не беше никак лошо, но поне на мене дългите програми винаги са ми били рядко досадни(нищо, че разбирам необходимостта от тях) и единия от "брилятните ни диджеи"(за мой лош късмет първия) беше бръкнал в шкафа с популярната салса музика, а аз откровено не я харесвам. Добре, че в компанията на русокоса другарка веща в лейди стайлинга Юри Буенавентура и "Салса най" някакси се преживяват. Мъчно, но се преживяват. E омразната на българския салсеро музика известна като "салса с джаз" продължава да си ми липсва.
Иначе към 0.00 часа ми се приспа и кротко си обрах крушите.
Редактирана от thunderchief на 12.04.2009 в 17:21
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

El Doctor
thunderchief писа:
Кво против имаш чалгата да питам само?Grin Примерно такъв лиричен текст като "Ще те работя аз от сутрин до здрач" a колко по-лирични още имаааPfft
Събитието не беше никак лошо, но поне на мене дългите програми винаги са ми били рядко досадни(нищо, че разбирам необходимостта от тях) и единия от "брилятните ни диджеи"(за мой лош късмет първия) беше бръкнал в шкафа с популярната салса музика, а аз откровено не я харесвам. Добре, че в компанията на русокоса другарка веща в лейди стайлинга Юри Буенавентура и "Салса най" някакси се преживяват. Мъчно, но се преживяват. E омразната на българския салсеро музика известна като "салса с джаз" продължава да си ми липсва.
Иначе към 0.00 часа ми се приспа и кротко си обрах крушите.

Брях тоз Тъндър, бряхWink
Уелкъм от мъгливата Англия, видях те вчера че раничко си тръгнаWink
Е, добре де , за музиката пак не можем да се разберемWink, ама беше ОК, да ти обадя, това което си искал го пуснаха малко след 00:00Wink
Да са живи и здрави салса "другарките" ...

atila
Скучно мероприятие...... дори не искам да дискутирам , на доктора всичко му харесва.... такъв си е човека .

admin
foty писа:
Страхотно беше!
Благодаря на организаторите, бяхя се постарали.
Мисля ,че създадохме настроение на софиянци и гостите на столицата.Поне така ми се стори от общуването с непознати, разхождащи се в този ден. И на чужденците ,които се включиха в шествието им хареса.Мисля,че и българина се научи да се отпуска и да се весели на такива събития.
Поради челен сблъсък с колоездач пред банката и тричасовия престой в пирогов съм изпуснала много, но все пак се върнах и се насладих на танцуващите във Военния клуб.
Догодина живи и здрави - пак така.
пп
скоро ще пусна две- три снимки от карнавала.

EDIT: admin - коментара е преместен от друга тема.

http://www.bgsalsa.info
El Doctor
atila писа:
Скучно мероприятие...... дори не искам да дискутирам , на доктора всичко му харесва.... такъв си е човека .

Боби, къде и как се беше маскирал, че никъде не те мернах, а уж гледах отвисоко...Wink
Не, не всичко ми харесва, разбира се.Имаше една липса голяма по улиците, трябваше да има някакъв ясен надпис от рода на: "Пролетен салса карнавал" или подобно...
Иначе... по-добре е от това нищо да не ми харесва...
Най-ми хареса, повтарям, че много нови хора ще се присъединят към салса обществото в национален мащаб, независимо при кого ще ходят на уроци и от кой град са...
Малко по-далече от задимените кръчми и маанета , заседналия живот , повече фицически и по-малко психически натоварвания и много добро настроение...

f18
Много як купон си беше ;о)
Присъединявам се към изказаните добри мнения - поздравления за организаторите.
Единствено имам лек упрек към дисководещия във Военния клуб - не прекъсвайте салсата със друг тип музика - при първото половинчасово такова прекъсване - залата пооредя - все пак повечето хора са дошли за нищо по-различно от салса, чача, бачата, меренге.

thunderchief
El Doctor писа:
atila писа:

Боби, къде и как се беше маскирал, че никъде не те мернах, а уж гледах отвисоко...Wink
Не, не всичко ми харесва, разбира се.Имаше една липса голяма по улиците, трябваше да има някакъв ясен надпис от рода на: "Пролетен салса карнавал" или подобно...
Иначе... по-добре е от това нищо да не ми харесва...
Най-ми хареса, повтарям, че много нови хора ще се присъединят към салса обществото в национален мащаб, независимо при кого ще ходят на уроци и от кой град са...
Малко по-далече от задимените кръчми и маанета , заседналия живот , повече фицически и по-малко психически натоварвания и много добро настроение...

Сега пък маанетата виновниPfft. Така както сме го подкарали скоро и до хеви метъла ще стигнемPfft. Не е лошо да има такива мероприятия, просто следващия път драги ми оргазнизатори задоволете се само с двама DJ - Aлекс и Диан и нека има повечко "салса с джаз".

И един практически съвет - не търсете необходимите ви "фицически" натоварвания в салсата. Няма ги там. Ако искате физически натоварвания поразблъскайте железарията във фитнеса или си купете колело(и го карайте редовно)

П.с. на Доктора ще му купим речникGrin
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

El Doctor
[quote
И един практически съвет - не търсете необходимите ви "фицически" натоварвания в салсата. Няма ги там. Ако искате физически натоварвания поразблъскайте железарията във фитнеса или си купете колело(и го карайте редовно)

П.с. на Доктора ще му купим речникGrin[/quote]
E, thanksр нЕма нужда от речника...
За теб като известен "салса лъв" няма физически натоварвания в салсата, ама скоро не си виждал група с начинаещи...някои и един час едва изкарват с морно потно чело, 3 литра изпита вода и пулс към 200, така че за такива все е от полза...да не се формализираме...моля!

La Tiburona
atila писа:

Не ми е ясно защо тоз варварски вожд се е толкова напушил и начумерил, ама купонът беше добър...имаше забавление и приятни хора.
Кетеринга не е лошо да е малко по-..така...Wink
Скъсах си едни обувки от танци, плюс загубена обицаWink

admin
foty писа:
това са част от снимките, не са върха на фотографията , ама толкова си мога.
пак да кажа ,че аз съм от тези на които им хареса , и ще се радвам и догодина по улиците на София и другите градове да има пъстрота и настроение.
Latino Carnaval Sofia 2009 -http://www.esnips...Sofia2009/

EDIT: admin - коментара е преместен от друга тема.

http://www.bgsalsa.info
timbarumbero
И аз бях там, три часа ядох , пих и се салса веселихWink по улиците на София.Куцо и сакато разбра, че има салса тук в България...Wink
После партито беше приятно, само цените на напитките, да са малко по-ниски, моля....Wink

augustosalsapinochet
El Doctor писа:
Лично аз се гордея със следното: успях да "зарибя" 12 колеги и познати, които дойдоха на карнавала...
И както , после разбрах според времевите им възможности и место живеене часто от тях отиват в новите групи на Памбо, на Мигел, на Раул, на Мони, на Моника , при Паланте, една колежка от Пловдив отива при Илиан, няколко отиват и в други школи...
Добре е наистина да се развива салсата и да ни отдръпва то да кажем ...чалгата...А ви , какво мислите?
Wink

Е, това е важното , да дойдат още хора, да им хареса и да се веселят, а не да киснат пред разни малоумни :Биг Брадър и подобни идиотщини...
Карнавалът беше много приятен!!!

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.52 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,820 уникални посещения