|
пре4и ли ви цигареният дим в заведеният в които танцуватея
|
| juan |
Публикувана в 31.03.2009 в 16:34
|

Начинаещ

|
за пьрви пьт пиша но ще се радвам да ви 4уя мнението.моето разбира се е отрицателно,как се 4увствате в задимена обстановка,повярвайте ми аз сьм работил в Кремиковци,но в такава задушна и вредна обстановка да се танцува от сьрдце еми благодаря! |
| |
|
|
| Cuba_Libre |
Публикувана в 31.03.2009 в 17:57
|

Напредващ

|
Да, пречи ми. Определено ми пречи. Само че се жертвам заради, както преди малко по друг повод се изрази един приятел, синдрома "танци". Може би цигареният дим е една от причините, поради които ходя сравнително рядко на салса парита.
En el fin de semana quiero bailar...
|
| |
|
|
| tanyatasheva |
Публикувана в 31.03.2009 в 18:45
|

Известен

|
Какво говориш, ужасно е! Да танцуваш цяла вечер и да вдишваш с пълни гърди отровен цигарен дим, от който ти прилошава и остава горчив вкус в устата. Ако нещо може да ме накара да се откажа от партитата, това са цигарите. Съвсем нормална практика е, танцуващите да излизаме навън, за да вдишаме глътка чист въздух, а седящите да изпуфтяват по един пакет цигари върху дансинга. Не упреквам управителите, те трябва да са луди да забранят това, при положение, че никой не го спазва. Вярно, едно заведение не е спортна зала, но имам една молба към пушачите: “МОЛЯ ВИ, пушете по-малко , виждате че повечето хора се движат интензивно, изпушете две-три цигари навън. Пийте бе хора, пийте, не ни пречите. Знам че нищо няма да стане, ами ще взема да си танцувам предимно в залата и по фестивали. Между другото има едно парти в понеделник, на което почти не се пуши, защото всички танцуват. Дори и да си пушач, ти не можеш да танцуваш с цигара в уста. И аз съм била пушачка, знам какво е, и сега припалвам понякога, ама по една, а не един стек в дробовете на другите, аааааа!
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 31.03.2009 в 21:47
|

Известен

|
Да ме извинят всички, които да пият питие и да не пушат е просто немислимо, обаче това е, което много мразя по партитата! Да се нагълтам с цигарен дим(да се задръстя и да кашлям през целия следващ ден) при положение, че отказах цигарите преди 8 години(за да не се тровя) и да се овоня нетърпимо...Направо сама себе си не мога да понасям след това...Но пък да забраниш да се пуши в заведение някак не го виждам засега. Всъщност затова обичах и партитата на Мансардата, защото бяха на открито!
Редактирана от melody на 01.04.2009 в 11:49
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| El Dragonero |
Публикувана в 01.04.2009 в 11:26
|

Начинаещ

|
Цигарите са отврат! Пурите - без коментар!!!
Вентилацията в заведенията - под всякаква критика!!!!
Салса + и вентилация - първоаприлска шега! 
За сауната в Чиллаут - ...!
Танчето е права - по фестивалите и на открито са единствените места, където може да се танцува на по-нормален въздух! 
|
| |
|
|
| melody |
Публикувана в 01.04.2009 в 11:49
|

Известен

|
El Dragonero писа:...Танчето е права - по фестивалите и на открито са единствените места, където може да се танцува на по-нормален въздух!
По-нормален въздух и софийски въздух...е това са две несъвместими неща! Шегичка, ама си е така! Та ако може да се тровим по-малко по-добре! Достатъчно сме се задръстили отвсякъде!
п.п. Днес съм чувствителна на тема "въздух". Поразходих се из милата ни столица...е няма такава мизерия и свинщина...ужас! Какво дишаме не е истина просто! Направо ми се сгади само от мисълта, че дишам! Поотклоних се от основната тема, ама...
Редактирана от melody на 01.04.2009 в 12:06
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
|
| |
|
|
| tino1904 |
Публикувана в 01.04.2009 в 20:05
|

Фен

|
За мен специално въздухът в "Салса + " си е чист озон . Ако трябва да сравняваме с дискотеките и клубовете , където се танцува друго , ние от салса обществото сме направо непушачи . Иначе съм забелязала , че по партитата пушат основно външни хора , които не танцуват , а са дошли да позяпат , после им става тъпо , ама не им се тръгва и затова палят от цигара цигара или , което е много по-лошо в случая - някоя смрадлива пура |
| |
|
|
| FABRICIA |
Публикувана в 02.04.2009 в 11:23
|

Запленен

|
Аз чакам да забранят пушенето на обществени места - заведения и т.н. 
Да ги видим тогаз пушачите!

Редактирана от FABRICIA на 02.04.2009 в 11:23
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...
|
| |
|
|
| alegria |
Публикувана в 03.04.2009 в 10:46
|

Начинаещ

|
И на мен ми пречи много цигарения дим. Освен, че не мога да дишам започва да ми люти на очите. И проблема не е само в пушачите, но и в заведенията, защото не са монтирали съответните устройства. Била съм в заведения, където се пуши, но изобщо не се усеща. Значи има решение, но сигурно правят икономии , пък и какво ги засяга след като се пълнят достатъчно. Дано дойде и у нас момента, когато ще забранят пушенето в затворени помещения (като в Италия и Швейцария).  |
| |
|
|
| dobber |
Публикувана в 03.04.2009 в 15:29
|

Начинаещ

|
Нека и един пушач се изкаже!
Цигареният дим ми пречи. Може би по-малко от непушачите, но и аз го усещам. Рядко паля цигара в Салса+ (само зимно време), обикновено излизам на вън, хем да се разхладя след горещите танци.
Повярвайте ми обаче, проблема е в лошата вентилация. Дори никои да не пуши, въздуха вътре отново ще е ужасен.
http://enjoybulgaria.info
|
| |
|
|
| atila |
Публикувана в 03.04.2009 в 21:14
|

Фен

|
аз като експушач съм особенно зле настроен към пушещите . Няма начин да им обясня каква гадост слагат в устата си, как им смърдят дрехите , как им вони дъхът..... сигурен съм че ако всеки пушач успее да усети тези "приятни" миризми..... никога няма да запали цигара. По отношение на Салса +, пушат и танцуващите и нетанцуващите.... сигурно ще е добре да се пуши в едната половина, а да не се пуши в другата.... най малкото няма да дишам облаците на 50 см от мен. Не знам дали има удачно решение на проблема .... освен закона от 2010 който ще забрани пушенето във всички закрити помещения.... но дотогава....ще пушиме и ние непушачите !!! |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 05.04.2009 в 16:47
|

Известен

|
Цигарения дим ми пречи. Ако ми се припуши(имайки предвид, че чат пат ми се случва да пуша, когато съм на кеф и то лула, а не нещо дето смърди на умрял преди седмица пор) обикновено го правя вкъщи.
И особено силно ме дразнят пушачи мрънкащи, че са дискриминирани и, че всъщност не било от тях ми от незнамсикакво.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| vanko1 |
Публикувана в 06.04.2009 в 13:25
|

Напредващ

|
Кофти работа е това с цигарите... И наистина е глупаво твърдението, че виждаш ли те /пушачите/ страдали от забраните. Знае се, че салсеросите не пият и не са консуматори по отношение на алкохола. Как пък не се пренесе това правило и по отношение на цигарите?! За мен лично е въпрос на култура и нищо друго. Може и да съм краен, но така смятам.
В момента ходя почти само и единствено на клубния сошъл /на Вамос/. По едно щастливо стечение на обстоятелствата, проблем с цигарите няма на това парти- защото има кафе в съседство и всички пушещи утоляват никотиновата си нужда там. Където и да отида обаче в общите заведения, после смърдя с дни на цигари и се заричам да не повтарям скоро.
|
| |
|