BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Salsa ЛЯТО 2006
eros
Какво и къде ще се случи през SALSA ЛЯТО 2006?Ще има ли ваканция, кога,кой школи ще почиват?

Кой партита ще ги има и през лятото?Нови партита ще има ли?

Хайде малко да се настроим на лятна вълнаWinkДа поговорим за море,пясък,жени и тнт Pfft Smile

thunderchief
Ерос каквко лято, какво тнтGrin Нали знаеш какво е тнт(тринитротолуол - по простонардному тротилGrinGrinGrin)
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

melody
Надявам се Мансардата да работи лятото.За другите партита,уроците и т.н. и т.н. чакам да ни осведомят.
Мен лично ме чака първо ремонт на помещението,в което работя,а след това се надявам да отида до морето,но в каква посока незнам. Миналото лято не ходих на море и вече само за това си мисляSadPfft
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...

thunderchief
Иначе принципно аз май море няма да видя(е може би за малко ще отичам на концерт до Каварна). Поне се надявам да не ми остане време, а да го прекарам в тичкане за вадене на шенгенска виза, за да мога да изкарам 5 месеца на стаж в Брюксел от 1 октомври. Само дето окончателната селекция още не е минала а талисмана ми някъде се покри(май зад граница......), но да не отекчавам атмосферата с рев
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения