Мисля си, дали ще е хубаво и полезно да се направят дни на размяна между школите.
Примерно обявяват се един или два дни в месеца, в който всеки може да ходи, в които си иска школи, като плаща все едно си е в неговата школа. Идеята с плащането е например да не си разваляш някакъв комфорт. Това разбира се трябва да е уговорено предварително от школите.
Също така може и инструктори да ходят да преподават урок, два в други школи.
Мисля, че ще е от полза на всички...
Сега отивам да се самоподпаля на кладата дето съм си я приготвил. Редактирана от Ljube на 24.03.2009 в 16:10
Не бързай към кладата приятелю - намини първом към нас, да те полея с бензин. Така няма да те измъчват дълго
А идеята никак не е лоша, нито пък е нова, но откакто салсата се комерсиализира толкова много спрях да вярвам в Дядо Коледа Но все пак, вятърните мелници са си твои - бори сеРедактирана от chayanne на 24.03.2009 в 18:02
Нищо не разбирам! Какво пречи всеки да ходи в която си иска школа? И какво значи школа?! Има инструктори, танцьори, искаш да се учиш от тях – отиваш. То и сега някои инструктори гастролират в страната примерно, но в София знаеш кой къде можеш да го намериш.
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.