BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Освен салсата - малко зимни кънки!!!
chayanne
Едно предложение по идея на rara - колективно посещение на зимна пързалка... и дори ски, докато все още функционират. rara благодаря, че ми напомни - едвам ме нави... и за ски и за кънки. Ма хайде да не е едновременно, че напоследък имам малко проблеми с клониранетоPfft. Нека първо кънки на Ариана - а? Със Севар ходихме няколко пъти на вечерно и си е много приятно да ви кажа. Ма е много хлъзгаво.
Може по всяко време да ги спретнеме тея удоволствия, но за да има време да се наберат желаещи предлагам другата седмица петък, събота или неделя. Всички които искат да го направиме организирано, да подават писмено съгласие тук. За организирани посещения няма отстъпки. Аз вече няколко пъти ходя на Ариана(не иде реч за наливане с бира) след Салса+ на нощно хлъзгане и е връх на сладоледа.
От всички желаещи да участват очакваме включване на живо в студиото...

... и Севар да не се покрие...

P.S. rara, това съм го пуснал и в другия форум...
Редактирана от chayanne на 14.03.2009 в 21:17

rara
... кънките може да са в събота /21.03/, а преди това да се видим в бирария "Ариана" /непосредствено до пързалката/ или ресторант "Царевец" /в една от преките на "Иван Асен", също близо до Орлов мост/...
Началото на събитието може да е около 19.
Ако имате други идеи или допълнения/предложения по написаното - моля споделяйте Smile
chayanne, завиждам благородно на теб и Севар за нощното каране. Втори сезон се опитвам да организирам кънки след салса +, но така и не намерих съмишленици. Вярно, че обичайно си тръгваме от салса парти когато всичко свърши /т.е. достатъчно късно /, но все пак...

P.S. chayanne, и аз така направих с горенаписаното Smile

chayanne
Това за бирарията преди онова е супер. По принцип пързалището е в следните часове: ... 20:00, 22:00, 24:00... и т.н.
Аз съм съМишленик по желание... Smile

rara
Хубавото е, че билетът за 22:00 важи до 8 сутринта, кой колкото изкара /в зависимост от количеството изпити бири преди товаWink/

foty
ако поръчате и линейка, може и да дойда.
на ариана не съм ходила, а и чух че я спират вече.
януари ходих на ндк(при четири пръста вода върху леда) и така си фраснах главата в мантинелата, че получих сътресение и викнах съпругът да ме прибере.после два месеца не хстъпих на лед, едва миналата седмица се отчетох на зимния.
иначе нощна съм карала на "дружба"(га бех млада и `убава)

rara
Това със спирането на пързалката не ми харесва... Sad
Иначе, foty, щом си се качила след падането - всичко е ок. И аз последно като паднах лошо от колелото беше ключов момент дали да продължа с него или да се кача в превозно средство на 4 колела, но предпочетох първото и не съжалявам Smile
Линейка незнам, но мога да ти донеса каска ако те устройва Wink

Joli
А колко е яко да са съчетани и двете! Личен опит Wink

Е, по-точно, комбинацията беше: кънки + доста бачата + малко меренге + малко поп-салсичка/самбичка (не може да искаме чак латин-джаз да звучи на пързалката, нали? другите посетители сигурно ще се разбягат с писъци/ругатни Wink)
Беше супер! Grin
Редактирана от Joli на 26.03.2009 в 10:33

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.09 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения