BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Салса екскурзията Гърция 28.02.-03.0309
El Doctor
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!Smile
Благодаря на всички, които организираха и участваха в Салса екскурзията до Солун и Катерини.
Не пътувам са първи път с Памбос Денсинг сентър , имам много добри впечатления, но този път смятам че като организация, настаняване в хотел, транспорт , настроение и танци всичко беше един нов значим връх! Wink
Благодаря на всички организатори, на Памбос , на Евстати, на диджей Диан, който се погрижи две вечери за нашата хубава салса музика, на гръцките салса партньори , на колегите салсерос от Бургас и Пловдив, специално и на Илиан...Бих помолил всички, които са правили снимки бързо да ги постват някъде, като ни дадат своевременно линк.Благодаря!
Препоръка: А нашите млади салса дами да не си губят ума по това и онова...Grin а още по-малко личните си карти по границите!Wink
За всички, които ни "причиниха" хубавите емоции един поздравGrin
http://www.youtub...1&index=47

cuci_28
ЗДравейте искам да споделя с вас невероятните преживявания, които изживяахме благодарение на Памбос и школата.НЕка ви кажа , че това са3 от наи хубавите ми дни в живота.Всичко беше така страхотно че със силзи на очи тръгнахме обратно.Бяхме гости в таверна, където ни накраха да се почувстваме като тукашни под звуците на гръцка музика а ПАмос разбира се не пропусна да покаже огромният си талант като танцува специално за всички нас на гръцко, разбира се точно в 12 на 1 март в таверната си разменихме мартенички като дадохме и на гърците които останаха много изненадани.Обиколкат из Солун в 8 и 30 сутринта ни разкри страхотни места, дори танцувахме руеда когато се качихме в старият град.Изживяхме емоциите да ядем наи-вкусните гръцки дюнери, да се изкъпем в морето в ледената вода и спринт до хотела, за малко да ни набият ревниви гъркини от мъжете си, разбира се не пропуснахме и да се вселим в гръцката култура и да му друснем едно гръцко хоро на карнавала в Одеса.Всияко беше страхотно толкова страхотни неописуеми неща бойе не мога да ви опиша колко страхотно и невероятно опияняващо яко беше.ПОсетихме Олимп и отидохме на гости на Зевс за щастие бе милостив към нас и ни позволи да разгледаме спокоино без бури малкото скрито селце в което са се случвали и сме чували истории за боговете от митологията, страхотно е да си на место където хиляди свстовно известни историй са се случвали, за тези които не са били можете да се пренесте мисленно с нас и да се опитате да прихването настроението ни и да изживеете част от вулнуващите и неверочтно страхотни моменти доакто разглеждате снимките ни в фейсбук.А на следващата екцкурзия не пропускайте ако искате да почувствате какво е раят на идоволствията на земята.БЛагодаря На ПАмбос и целият им екип, вие сте страхотни, обожаваме ми и благодарим за хубавите моменти които ни позволихте да изживеем .А между другото си забравих клоючовете в хотела а там са ми най-важните ключове както и зарядното ми за ПС и странно но едната ми обувка за танци липсва от тук съдете кой какво е правил...PfftShockSadWinkWinkWinkWink

foty
И аз да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ.
Моите снимки не са много и не са кой знае колко интересни , но ще ги видите след два- три дни. Поздрави и на шофьорите , че ни изтърпяха и ни возиха перфектно по някои екстремни участъци.
Надявам се нашия пролетен карнавал да е на нивото на гръцкия. Всички имаха страхотни костюми ,а настроението по улиците и в заведенията беше СТРАХОТНО!
Редактирана от foty на 04.03.2009 в 00:19

polito
WinkWink Искам много да благодаря на организаторите на тази страхотна екскурзия, и на всички хора които допринесоха за нейното осъществяване! Едно голямо благодаря и на Памбос Агапиоу за това че ме измъкна от кашата в която се забърках...Публично обещавам вече да не си губя личната карта поверме на ексурзи.Smile А на хората които не са присъствали на такова пътешествие организирано от Помбос Данcинг Център , мога само да им кажа да пробват! Pfft Защото всичко е на ниво:партитата са размазващи,хотелите са на ниво,абе всичко е супер! ЗАПОВЯДАЙТЕ ! Колкото повече толкова повече,както е казал един мой добър приятел Smile Pfft

foty
Малко мои снимки.
има още две-три за качване,но ме заболяха очите и спирам за тая нощ.има и няколко секунди видео от хорото в дискотеката, но друг път ще го кача.
надявам се "Перник" да качат някъде техните,защото и те имаха хубави снимки.

http://www.esnips...essaloniki

http://www.youtub...AIQHTtTBI0
Редактирана от foty на 06.03.2009 в 14:36

foty
И една RUEDA от дискотеката в Гърция.

http://www.youtub...ilP0PlyhV4

La Tiburona
Екскурзията беше супер!Пътувайте с Pambos Salsa TravelPfft

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения