BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Къде един пълен човек може да танцува?
slonche
Здравейте! Съзнавам, че сигурно съм много смешна, но все пак бих помолила за помощ!
С доста наднормени килограми съм. За пореден път започвам опитите да отслабна - уж този път трябва да е точния режим. Работата ми е доста "седяща" и имам нужда от повече движение.
Винаги съм обичала музиката+танците, въпреки, че сега вече ще съм "танцуващ слон".
Моля да ми кажете, ако знаете някоя добра школа, в която да не се комплексирам много заради теглото и да съчетавам полезното с приятното - т.е. движението с танца. Предпочитам да е в центъра на София.
Ще бъда благодарна за информацията!

La Tiburona
slonche писа:
Здравейте! Съзнавам, че сигурно съм много смешна, но все пак бих помолила за помощ!
С доста наднормени килограми съм. За пореден път започвам опитите да отслабна - уж този път трябва да е точния режим. Работата ми е доста "седяща" и имам нужда от повече движение.
Винаги съм обичала музиката+танците, въпреки, че сега вече ще съм "танцуващ слон".
Моля да ми кажете, ако знаете някоя добра школа, в която да не се комплексирам много заради теглото и да съчетавам полезното с приятното - т.е. движението с танца. Предпочитам да е в центъра на София.
Ще бъда благодарна за информацията!

Не искам да обидя никой, но основната цел на школите по салса не е да бъдат "дебелариум", от друга страна , танцуването много помага за отслабване , като съпътсваща част от триадата движение, режим, хранене...
Не бих препоръчала никоя конкретна школа по обясними причини, ако критерия е "центъра на София" най-добре да влезете в раздел "Школи" да видите адресите и коментариите да си изберете школа.Мерси!Приятен ден и успех!

vanko1
Значи отивате в раздел "школи", преглеждате сайтовете, виждате снимките на инструкторите и където са най- гърчави и слаби, там отивате!Smile Майтапа настрана, повечето школи са в центъра, така че трябва да се пробва на място и да се прецени- къде начина на преподаване, условията /зала, тоалетни, съблекални/ и хората ще паснат най-добре. Това!

slonche
Благодаря за мненията! Ще сваля някое и друго кило и ще опитам!

irina1
Няма какво да чакаш да сваляш,направо се захващай с танците. Където и да отидеш ще има и такива, които ще те гледат странно, но да не ти пука. Познавам няколко по-пълни момичета, които танцуват много добре и с лекота, а и се водят перфектно. Така, че успех, важно е да се забавляваш и да се кефиш, концентрирай се да се научиш да танцуваш, а не да мислиш колко ще отслабнеш. Аз като тръгнах на танци за първи път свалих повече от 15кила за 3-4 месеца. Меренгето му е майката, избери си школа, където се преподава и меренге. Успех!

Cuba_Libre
И аз се присъединявам към мнението на irina1- първо започвай танците, а след това - свалянето на килограмите!!! И аз съм виждала няколко доста пълни момичета, които танцуват страхотно. Включително, преди 2-3 години във Военния клуб на един салса фестивал гледах хореография на някакви май холандци бяха. Едната дама си беше наистина пълна. Обаче как танцуваше - то не беше пластика, то не беше въртене, то не бяха поддръжкиSmile
Така че - давай::goo:
En el fin de semana quiero bailar...

thunderchief
Cuba_Libre писа:
И аз се присъединявам към мнението на irina1- първо започвай танците, а след това - свалянето на килограмите!!! И аз съм виждала няколко доста пълни момичета, които танцуват страхотно. Включително, преди 2-3 години във Военния клуб на един салса фестивал гледах хореография на някакви май холандци бяха. Едната дама си беше наистина пълна. Обаче как танцуваше - то не беше пластика, то не беше въртене, то не бяха поддръжкиSmile
Така че - давай::goo:

Браян и Метхед ли?
Ако са те, то да ти кажа, че каката става все по-здрава. Може комфортно да върти викингска брадва с една ръка, а с другата да пие коктейл
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

karfi4ka
Според мен има предвид SDS Smile

http://www.lex.bg/members/karfi4ka
thunderchief
karfi4ka писа:
Според мен има предвид SDS Smile

Може. Аз просто останах потресен като видях здравата кака на GBSeX 08

Cuba_Libre
Да, сега се сетих- Salsa Dance Squad бяха.

thunderchief
А честно казано някои от девойките от Салса Данс Скуад, особено главната героиня в Теракания направо ми се струваха недохранени

Cuba_Libre
Това го превръщаме малко в чат, ама - в онзи състав, който гледах тогава, имаше една действително пълна танцьорка. Тези недохранените са отделни.
И да превърнем чата в пълен - кво става с тебе, още ли се подвизаваш на острова, написа ли дисертацията и т.н. ? Smile

slonche
МНОГО, МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!
Започвам търсенето!
Желая ви здраве + много хубаво настроение!

Cuba_Libre
:ДерзайSmile Надявам се скоро да се срещаме по партитата Smile

thunderchief
Cuba_Libre писа:
Това го превръщаме малко в чат, ама - в онзи състав, който гледах тогава, имаше една действително пълна танцьорка. Тези недохранените са отделни.
И да превърнем чата в пълен - кво става с тебе, още ли се подвизаваш на острова, написа ли дисертацията и т.н. ? Smile

Уви още се подвизавам на острова. Иначе дисертацията я написах и сега гласиме окончателния вариант. При късмет юни ще я предавам

tony
Може би съм закъснял малко, ама искам да кажа само че аз съм доста дебел ама танцувам колкото си искам и където си искам. Така че давай смело

tony
И освен това не ти трябват никакви тъпи школи ами идвай в Колорама смело и танцувай наволя

slonche
tony писа:
Може би съм закъснял малко, ама искам да кажа само че аз съм доста дебел ама танцувам колкото си искам и където си искам. Така че давай смело

Това, което казваш е чудесно, но все пак е добре да имам предварителна подготовка. Определено имам усет за музика, такт и т.н., но ми се струва, че това не е достатъчно за латино-танците. Ти къде си ги училFrown?

FABRICIA
thunderchief писа:
Уви още се подвизавам на острова.

ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ОФТОПИКА!
Тъндъре, ти с тоя остров ми звучиш точно като изваден от "Изгубени"...само дето очевидно имаш някаква комуникация с външния свят...но пък явно и ти не можеш да се измъкнеш от тоя остров. Прословут стана вече!Grin
Редактирана от FABRICIA на 18.02.2009 в 22:13
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

thunderchief
"Изгубени"

Taka се и чувствам на моменти

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.10 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,447 уникални посещения