Поради зачестилите регистрации на едни и същи лица под различни никове, които изполват това, за да изкажат мнение от различни имена, от 22:00 часа днес - 22 Януари 2009 година, екипът на BGSalsa.info взе следното решение:
Всички потребители ползващи повече от един user name, ще бъдат изтривани с изключение на първоначално регистрираният с това IP или E-mail адрес.
Пример:
1569 --- irina1 --- Member --- 212.43.38.106
1563 --- tztztz --- Member --- 212.43.38.106
Редактирана от admin на 22.01.2009 в 23:07
Много съжалявам, но сме двама. Това, че се налага да се използва един и същи компютър във вечерните часове, не доказва колко души използват различни ник-ове. Трябва да ти се обадим ли нещо двамата, ако искаш ще те информираме кога влизам аз, кога приятелят ми ли?Остави телефон - нямаш грижи!
Ама трии каквото искаш, то вече всички станаха свидетели, че когото нещо не ви изнася в този сайт ВИЕ ГО ЦЕНЗУРИРАТЕ! В това сте доказани професионалисти!
irina1 писа:
Много съжалявам, но сме двама. Това, че се налага да се използва един и същи компютър във вечерните часове, не доказва колко души използват различни ник-ове. Трябва да ти се обадим ли нещо двамата, ако искаш ще те информираме кога влизам аз, кога приятелят ми ли?Остави телефон - нямаш грижи!
Ама трии каквото искаш, то вече всички станаха свидетели, че когото нещо не ви изнася в този сайт ВИЕ ГО ЦЕНЗУРИРАТЕ! В това сте доказани професионалисти!
izviavam se za latinicata za koi li pyt veche
no MILA mislia che ti i priateliat ti imate problem sys samoosyznavaneto.moje bi si prava che pishete ti i priateliat ti no sega idva vyprosa koe si ti i koe priateliat ti?zashtoto i dvata potrebiteli pishat za sebe si v jenski rod edinstveno chislo.ne viarvam da se opredeliate kato dve jeni no taka izliza ot dumite vi.men ne uspia da zabludish dano administratora ti se vyrje na dumite az ne bih
Понеже видях името си като доказателство за нечий пол, в първия момент ми стана смешно, а после ми се прииска да кажа няколко финални думи.
И тази, и съседната тема, голямата, вече се изчерпаха. Всеки каза какво мисли, обвинения и оправдания се повториха многократно и разговорът /ако изобщо може да се нарече така/ изпростя- в буквалния смисъл. То не бе обръщение към блондинки, физически заплахи, анализи на една или друга дума или поведение и бизнес-етикет... Няма смисъл вече. Нещата са ясни- за всеки един от хората, взели отношение по темата.
Ако догодина няма награди, ще си спестим отрицателната емоция. Ако има- пак ще сме зрители и участници в този цирк.
Искам да призова всички да си пазят нервите и да не забравят, че тепърва ще има за какво да се ядосват и плюят- тази година ще има състезания, забравихте ли? Не прахосвайте енергията си, защото тя ще ни е нужна- има хора, които са помислили за нас и ще ни осигурят поредната доза кръв и зрелища!
izviavam se za latinicata za koi li pyt veche
no MILA mislia che ti i priateliat ti imate problem sys samoosyznavaneto.moje bi si prava che pishete ti i priateliat ti no sega idva vyprosa koe si ti i koe priateliat ti?zashtoto i dvata potrebiteli pishat za sebe si v jenski rod edinstveno chislo.ne viarvam da se opredeliate kato dve jeni no taka izliza ot dumite vi.men ne uspia da zabludish dano administratora ti se vyrje na dumite az ne bih
tztztz писа:
Абсолютно съм съгласна с Ванко1.
[/quote]
Sebichen, tztztz e priateliat mi - Doktora, az sum Irina /edno vreme ot shkolata na Anhel Lopez/.
Zashto e pisal v jenski rod Doctora,mojesh da go pitash sam, no e dosta veroiatno da e nevolna greshka,ili niakoi ot dvamata da ne e switch-nal user-a kato e pisal. Ne vijdam zashto tova e chak tolkova goliama drama za teb.
Tui kato mislish,che si mnogo dobur v psihoanalizata,poprocheti pak,za da razberesh,che naistina sa otdelni lichnosti, koito dori sa na razlichni mnenia. Az, Irina1, niamah namerenie izobshto da se vkluchvam v spora,no nakraia reshih da go napravia i da se registriram...imenno, za da ne pisha ot chujd user, a ot sobstvenoto si ime...za razlika ot teb
Ako niakoi oshte se sumniava v tova koi koi e,shte mu izpratia snimki
A ako se sumniavate dali ne sum Dessir,Made_of_pain ili koi znae oshte koi - ne ne sum,molia oburnete se kum admina, toi moje da vi osvetli po vuprosa s Ip adresite ot koito se pishe.
Sorry za latinicata, no mi se e precakal flextype neshto.
Здравейте,
след направена справка днес в сайта, стана ясно че отново има потребители които пишат от едно и също IP и различни потребителски имена.
Този път попаднахме на:
... проблема разрешен ...
Оставяме потребителя да реши кое потребителско име да остане активно...
И напомняме ... регистрацията с различни потребителски имена, но сходни e-mail или IP адреси - е ЗАБРАНЕНА. Намираме това за некоректно отношение към потребителите в сайта.
p.s. Тази тема се заключва.
Редактирана от admin на 18.06.2009 в 17:38