Хора не познавам лично този човек, но е оставил поздрав под снимките които направих от Салса наградите. Предполагам, че е автентичен - тъй като нямам никаква представа къде трябва да се намира този човек сега!
Е, може и да е в Германия сега и салсата да я сее там...Виж референции в Историята на Българската салса от Ванко 1, /пусни търсачката/ , питай за купоните на Линеа Латина отпреди повече от 10 г. в дискотека Сити /така ли вече се казва, май сега е Сарай/ в подлеза на Фритьоф Нансен до НДК или за онова "каубойско" заведение в Студ.Град....история
Защо пък да не е Анхел? А това, къде се намира точно, е нещо много относително. Във всеки случи, филологическият анализ показва, че написаното 100% е от кубинец, или испаноговорящ - Sdrabeite.. uchasbacha.. bapreki
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.
В Германия е- Мюнхен!
Поне така зная аз,но не съм го чувала от поне 6-7 месеца,така че...питайте Пепи ,от него знам,че са се виждали или Алди !
Браво,че го споменаха,дори и аз се учудих приятно,както и надявам се да е чул поздрава си Санони,който реално мисля,че беше един от първите Ди Джей.Забравих за " Линея Латина"....,но сега е времето да ги споменем и тях!
Съвсем между другото.,..от приятеля..."Фейсбук" много хора ,които не са се занимавали отдавна със салса..,започнаха да се интересуват и да си пишем...и то...много се радват, някаква носталгия им е....!
Редактирана от desir на 20.01.2009 в 16:27
Да, разбира се, че е Лопес. Имаше най-доброто желание да дойде на наградите...и да връчи лично наградата на Пампос за "цялостен" принос и "развитие" на салсата в България, но за съжаление в последния момент беше възпрепятстван.
Всъщност се опита и теб Деси да поздрави по телефона, но ти пък нали го вдигаш рядко този твой телефон....
:beer: Поздравява ви всички от Мюнхен и обещава за следващото голямо салса събитие да е тук.:ura:
Хора, Анхел е написал още неща пускам ги тук, може да ги прочетете и тук и да му отговорите: http://ljube.com/...
==============================
#
Angel Jesus Lopez
януари 21, 2009 в 4:05 pm | промени
Sdrabeite,iskam sas tesi kradki zaobstenia da posdrabia vsichki tesi koeto posnabam y tesi koeto ne posnabam koeto tantzubat salsa v balgaria,mnogo som stasliv che mujach da saadan neschto koeto seki koeto se dokosne da tantzuva salsa bv balgaria schte moje da oseschta radosta na jivota,blagodaria na boga che mi podari tosi talant, da moga da naucha drugi da tantzubat y to po istinski nachin,samo neschto malko iskam da kaja salsata ne e edna matematicheschka formula ot 123 y 456 ili 123 y…… 567 ili edin kup ot mnogo figuri sas sigurno ne e tova,salsata triadva da ima duschdno ojibiavane,drug pat schte goboria za toba kogato doida v Sofia,az samo kasbam za sega BLAGODARIA NA VSISCHKI y da ne zabraviaite che bi nosia v zarseto mi LIPSCHVATE MI uspechi pres nobata godina na vsichki ANGEL LOPEZ::::LA LEYENDA DE LA SALSA EN BULGARIA:)))))))))))))BICHAM BI.
#
Angel Jesus Lopez
януари 21, 2009 в 4:24 pm | промени
Ne se sanniabaite che son az,da az son ot tuka ot Munchen bi posdrabiabam sichki moia tel:004917665100858 , moia emeil:,bapreki bie ne snaejte za mene az bi sledia y binagi son mnogo nabliso , interneta e guliama rabota moga da bi sledia daje kogato tanzubate,nimabaite da ne e tolkova blizo bischdanbi))))))))))))))))))))….OBICHAM BI:ANGEL LOPEZ::::LA LEYENDA DE LA SALSA EN BULGARIA.
#
Angel Jesus Lopez
януари 21, 2009 в 4:27 pm | промени
Iskam seschto da posdrabia ekipa na tasi organizatzia cherz koeto moga da da ispratia tezi zaobstenia y bi pojelabam priadna y uschpeschna godina ANGEL LOPEZ:
#
Angel Jesus Lopez
януари 21, 2009 в 5:15 pm | промени
jUBE:nese isnenaday kogato doida v balgaria na gosti schte ti posetia da mojeme da tantzubame salsa i togaba schte bade palno schou ,blagodaria ti za tasi informatzia ,posdrabi na Miguel,Pambos,Sononi,Yeniy ot linea latina,Aldo,uchinistite koeto viacha sas mene v moita grupa za tanzti,Ariel,Raed, Desi,Schascho y Sbeti,Rado,Monika,Alfredo torres,Raul,Maria instruktora po tanzti,y na vsichki koeto tanzubat,do skoro uspech.ANGL LOPEZ
Редактирана от Ljube на 21.01.2009 в 18:45