BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Ало, сьлсь шофьора, задръжте вратата има за качване!!!
El Doctor
Хубаво направихте, затворихте темата, която пуснах , но имам още въпроси!!!
Както беше обявено от Деси , част от хората , които са организирали наградите са:
Анжела Медзикян
Десислава Андреева
Диян Неделчев
Ивайло Николов
Надя Миланова
Петя Козукова
Славея Йорданова
Не ми остава нищо друго освен да мисля, че тези хора определиха наградените!!!
Ако ви прави впечатление съм ПРОТИВ конфронтации и скандали от всякакъв вид и род, които битуваха в близкото минало, но мисля че аз /които едва се довлече до Ялта/ и всички останали, които по един или друг начин сме свързани със салсата имаме право на още информации , да научим нещо за критерии , жури и т.н.

dian
Докторе ..
всеки един от тези хора .. отговаряше за опрелена част от наградите, но нямат нищо общо с избора на наградените. Изборът на победителите е от екипът на bgsalsa и Деси.

http://www.salsadjs.net
desir
El Doctor писа:
Хубаво направихте, затворихте темата, която пуснах , но имам още въпроси!!!
Както беше обявено от Деси , част от хората , които са организирали наградите са:
Анжела Медзикян
Десислава Андреева
Диян Неделчев
Ивайло Николов
Надя Миланова
Петя Козукова
Славея Йорданова
Не ми остава нищо друго освен да мисля, че тези хора определиха наградените!!!
Ако ви прави впечатление съм ПРОТИВ конфронтации и скандали от всякакъв вид и род, които битуваха в близкото минало, но мисля че аз /които едва се довлече до Ялта/ и всички останали, които по един или друг начин сме свързани със салсата имаме право на още информации , да научим нещо за критерии , жури и т.н.

Това са хората,които доведоха до край започнатото и не се отказаха,наградите,номинациите и категориите са решение на bgsalsa awards team и се основават на конкретни факти и критерии и не прави чест на никой ако се отмята от тях,аз поне стоя зад думите си: факти и конкретики,критерии и събрана информация. Единственно последната поощрителна награда,която е резултат от миналогодишни идеи и се връчи за втори път не се беше решила,защото имахме спорове,реши се в последният момент и аз лично поемам отговорност за нея!

El Doctor
dian писа:
Докторе ..
всеки един от тези хора .. отговаряше за опрелена част от наградите, но нямат нищо общо с избора на наградените. Изборът на победителите е от екипът на bgsalsa и Деси.

Диане, мерси,
Точно за това става въпрос, питах кои са членовете на журито, ако освен не са анонимни като за наградата "Гонкур"Wink, анонимни и на поста до последен дъхWink

El Doctor
Неведоми са салса пътищата в България!WinkОтивам да пия коктейл, не мохито, а мента, валериан и глог, а уважаемите администратори на сайта, ако искат могат да затварят вратите, пардон , темата!Wink

dian
наздраве Докторе Smile

http://www.salsadjs.net
El Doctor
dian писа:
наздраве Докторе Smile

Welcome!Join us!:beer:

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.07 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,571 уникални посещения