BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Какво искам освен салса в този живот???
rumberitarita
Какво искам ли? 1.Искам моята баба, която 40 години е била учителка по френски език и е работила съвестно, да има достойни старини, а не със счупена ръка да е чистачка в блока си, за да добавя нещо към мизерната си пенсия. 2. Искам дядо ми, хирург, наравил стотици операции, да има осигурено адекватно лечение сега, когато е стар и болен, а няма пари за лечение в чужбина. 3. Искам на майка ми и баща ми, инженери, които работят на по 2 места, за да могат да осигуряват семейството ни и да помагат на баби и дядовци, да не им се пречи да се реализират. Да могат да се състезават на пазара на труда и да намерят заслуженото си място, а не да обират трохи от батковци, братя и пр. 4. Искам и аз да мога да работя през лятото с договор с работодателя си. 5. Искам да има съд и когато не ми платят труда, да мога да ги осъдя. 6. Искам да хванат крадците, които 2 пъти обираха апартамента ни. 7. Искам да не изпращат заплашително писмо на татко, че дължи 2 стотинки от грешка в декларацията си, а депутати да са на свобода с недекларирани доходи за милиони. 8. Искам учителката по английски на сестра ми в училище да не е с двумесечни курсове за преквалификация, а да е дипломиран филолог. 9. На тези избори ще гласувам за първи път. Искам тези доказани мекерета, които днес надничаха от прозорците на НС, да ги няма в листите. 10. Искам да имам избор. 11. Искам си живота!

atila
пост с мирис на революция Smile
не знам коя си , но заставам зад твоите думи до последната буква, лошото е че нещата никога не стават така както ги искаме.....
най отгоре ...има един тънък пласт ...песимисти, а отдолу океан от ентусиасти , идеалисти и оптимисти ..... но никой не пробива тънкия горен слой....SmileSmile затова и нещата са такива каквито са ......

thunderchief
И тука ли ще политиканстваме? Ако някой иска нещо, ами да иде да си го вземе, без да чака изборите.
Аз пък искам каручка с трилитров дизелов двигател и автоматични скорости, че сегашната е с двулитров и ръчни и се кара досадно по задръстванията и честно казано със или без избори след 2.5-3 години смятам да карам такава
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

La Tiburona
thunderchief писа:
И тука ли ще политиканстваме? Ако някой иска нещо, ами да иде да си го вземе, без да чака изборите.

От подобни мисли такива като тебе след две години наистина ще се радваш ако караш истинска каручка с проскубан катър...:aro:

El Doctor
rumberitarita писа:
Какво искам ли? 1.Искам моята баба, която 40 години е била учителка по френски език и е работила съвестно, да има достойни старини, а не със счупена ръка да е чистачка в блока си, за да добавя нещо към мизерната си пенсия. 2. Искам дядо ми, хирург, наравил стотици операции, да има осигурено адекватно лечение сега, когато е стар и болен, а няма пари за лечение в чужбина. 3. Искам на майка ми и баща ми, инженери, които работят на по 2 места, за да могат да осигуряват семейството ни и да помагат на баби и дядовци, да не им се пречи да се реализират. Да могат да се състезават на пазара на труда и да намерят заслуженото си място, а не да обират трохи от батковци, братя и пр. 4. Искам и аз да мога да работя през лятото с договор с работодателя си. 5. Искам да има съд и когато не ми платят труда, да мога да ги осъдя. 6. Искам да хванат крадците, които 2 пъти обираха апартамента ни. 7. Искам да не изпращат заплашително писмо на татко, че дължи 2 стотинки от грешка в декларацията си, а депутати да са на свобода с недекларирани доходи за милиони. 8. Искам учителката по английски на сестра ми в училище да не е с двумесечни курсове за преквалификация, а да е дипломиран филолог. 9. На тези избори ще гласувам за първи път. Искам тези доказани мекерета, които днес надничаха от прозорците на НС, да ги няма в листите. 10. Искам да имам избор. 11. Искам си живота!

Румберита,:kep:

tanyatasheva
Аз пък всичко, което искам го постигам.Smile Първо трябва човек много силно да мечтае...Grin Оттам тръгва всичко. След това да конкретизира какво точно иска. После да го планира внимателно, като обмисли и резервен вариант (план Б). После да пристъпи към действие, и ако не стане да не се разстройва, а да опита пак. Нищо не се случва просто така, а трябва да се работи по въпроса. Това, което се случва просто така, изневиделица е най-хубавия подарък от съдбата Grin, но не трябва да се разчита единствено на него, за да не останем с пръст в устата. Материалните неща нямат никакво значение. Важното е как се чувства човек, какво си способен да изпита. SmileОт опит ви го казвам.
Редактирана от tanyatasheva на 16.01.2009 в 00:34
Ако не успееш може да се разочароваш, но ако не опиташ си обречен.

thunderchief
La Tiburona писа:
thunderchief писа:

От подобни мисли такива като тебе след две години наистина ще се радваш ако караш истинска каручка с проскубан катър...:aro:

Аман от политикани. Ето и Таня хубаво го е обяснила по-долу. Ако искаш нещо просто си го постигни. Не чакай изборите, държавата или някой друг. Иначе с каручката недей да ме плашиш аз точно допреди месец и малко карах такова. Сега съм на една по-голяма каручка и нещо ми е легнала на сърце още по-голяма. И знам, че докъм 3 години ще я имам, без значение от озборите

La Tiburona
thunderchief писа:
La Tiburona писа:
thunderchief писа:

Аман от политикани. Ето и Таня хубаво го е обяснила по-долу. Ако искаш нещо просто си го постигни. Не чакай изборите, държавата или някой друг. Иначе с каручката недей да ме плашиш аз точно допреди месец и малко карах такова. Сега съм на една по-голяма каручка и нещо ми е легнала на сърце още по-голяма. И знам, че докъм 3 години ще я имам, без значение от озборите

Никъде горе в постамай нямаше политиканство, но след като държиш на това понятие видно е че си танцувате със Серго двамата салса.Освен това не ни занимавай с твойта каруца, явно много ти харесва да си каруцар...
Дано поне в танците не си такъв!!!Angry

thunderchief
Дано поне в танците не си такъв!!!

A, не не съм. Там съм комбайнерPfft
А да и обичам да се заяждам с хората.Pfft

Освен това не ни занимавай с твойта каруца

Ням се отървеш толкоз лесно.
Ето за какво ще си имам скоро
www.autoblog.bg//data/gallery_images/12/p_12366.jpg

На тези избори ще гласувам за първи път. Искам тези доказани мекерета, които днес надничаха от прозорците на НС, да ги няма в листите.

О не, тука няма никакво политиканстване. Ич даже. Ама никакво. Поне да имаше малко за цвят.

видно е че си танцувате със Серго двамата салса

Е не със Серго не ща. Виж ако предложиш министърката по европейските въпроси - с наааай голямо удоволствиеPfft

La Tiburona
Тъндъре, Виж какво ще ти го кажа директно ако ти не знаеш аз занма как се става народен представител и как середят листи.Просто внякаква степен съм навътре.Така че писаното по-горе е истина.
Аз мога моного повече от теб да се заяждам, на ще омекна ако ме качиш на каруцата и аз размахвам камшика...Wink

thunderchief
La Tiburona писа:
Тъндъре, Виж какво ще ти го кажа директно ако ти не знаеш аз занма как се става народен представител и как середят листи.Просто внякаква степен съм навътре.Така че писаното по-горе е истина.
Аз мога моного повече от теб да се заяждам, на ще омекна ако ме качиш на каруцата и аз размахвам камшика...Wink

Ще се раберем за каручкатаSmile, Първо на сегашната трябва да и свърши лизинга(2.5 години)

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.20 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,573 уникални посещения