|
Новини от Атина?
|
| El Doctor |
Публикувана в 04.12.2008 в 12:18
|

Известен

|
Нека някои които са били на Салса конгреса в Атина да споделят за нас безпросветните някои новини, интересни неща, впечатления...Благодаря! |
| |
|
|
| dian |
Публикувана в 04.12.2008 в 13:22
|

Напредващ

|
El Gran Combo са велики .... другото не е важно  |
| |
|
|
| Joli |
Публикувана в 04.12.2008 в 21:58
|

Фен

|
New Swing Sextet толкова ми харесаха, че съвсем сериозно взех да се замислям за Цюрих - като добавим Чео Фелисиано към цюрихската картинка, става направо неустоимо за мен поне. Обаче какво да правя с концерта на Мерилиън Никак не е честно, защо трябва да са в една и съща седмица?!
Доволна съм, че отидох на този фестивал - концертите (заради които най-вече отидох) бяха супер; партитата бяха хубави - добре се бяха постарали, според мен, организаторите. В Атина беше толкова приятно зеленичко и топличко; по улиците се търкаляха портокали - едно хлапе даже си подритваше един; палми размахваха листенца... Идилийка.
Редактирана от Joli на 04.12.2008 в 21:59
|
| |
|
|
| ladysmile |
Публикувана в 07.12.2008 в 18:37
|

Начинаещ

|
New Swing Sextet бяха страхотни, а El Gran Combo - невероятни! 
И двата концерта просто наелектризираха залата! 
Мястото на фестивала беше просто огромно - пространство за танцуване колкото ти душа иска, без някой на някого да пречи (а имаше може би над 1500 души)
Цялостната организация беше на много високо ниво - беше помислено за всеки детайл! Аз лично не чух някой, който да се оплаче от каквото и да било.
Workshop-овете също си струваше да бъдат посетени - най-много желаещи имаше разбира се за уроците на Еди Торес 
Залите бяха достатъчно просторни и с добра вентилация.
Силни шоу изпълнения, добра организация и на състезанието - с очевидно справедливо класиране 
Няма какво повече да кажа - просто не го пропускайте догодина! 
27-29 ноември 2009 г.
Аз лично пак ще съм там! 
http://www.youtub...C&index=24
http://www.youtub...DC&index=1 |
| |
|
|
| El Doctor |
Публикувана в 08.12.2008 в 11:13
|

Известен

|
ladysmile писа:
Мястото на фестивала беше просто огромно - пространство за танцуване колкото ти душа иска, без някой на някого да пречи (а имаше може би над 1500 души)
Цялостната организация беше на много високо ниво - беше помислено за всеки детайл! Аз лично не чух някой, който да се оплаче от каквото и да било.
Workshop-овете също си струваше да бъдат посетени - най-много желаещи имаше разбира се за уроците на Еди Торес 
Мерси!
Но всичко това е диаметрално противоположно на Конгреса в Истанбул, това лято , теснотия, задух, блъсканица, отвратителна организация в сравнение с 2007...Абе, да не си спомням...
Добре, че компнията беюе добра |
| |
|
|
| ladysmile |
Публикувана в 08.12.2008 в 12:11
|

Начинаещ

|
Ами докторе, просто следващата година отиди до Атина 
Няма да съжаляваш със сигурност!  |
| |
|
|
| cubanos |
Публикувана в 12.12.2008 в 17:20
|

Начинаещ

|
ladysmile писа:
New Swing Sextet бяха страхотни, а El Gran Combo - невероятни! 
И двата концерта просто наелектризираха залата! 
Силни шоу изпълнения, добра организация и на състезанието - с очевидно справедливо класиране 
Няма какво повече да кажа - просто не го пропускайте догодина! 
27-29 ноември 2009 г.
Аз лично пак ще съм там!
http://www.youtub...C&index=24
http://www.youtub...DC&index=1
На този Еди Торес само хонорарите и претенцийте са му големи...Ел Гран Комбо това си е заслужавало най-великите |
| |
|
|
| ladysmile |
Публикувана в 13.12.2008 в 16:23
|

Начинаещ

|
Е, това си е твое мнение Аз също не бях впечатлена чак толкова от Еди Торес, но това е вероятно поради недостатъчната ми подготовка в On2 
А че дори и само заради Ел Гран Комбо си заслужаваше - спор няма!  |
| |
|