|
Някой нещо да знае :)
|
| mira2605 |
Публикувана в 16.11.2008 в 14:26
|

Начинаещ

|
Това е единственият сайт в БГ, който намерих за салса. Вярно е че от бързия преглед на темите не намерих почитатели на Марк Антъни, (почти съм сигурна, ако някой ми отговори, какво ще е то), но все пак моля, ако някой знае нещо за новия салса албум на Марк, нека го сподели с мен. Ще бъда особено благодарна. :help: |
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 17.11.2008 в 00:03
|

Известен

|
Kakво по-точно да знае?
Ако те интересува къде можеш да го намериш - май някъде бях пуснал нещо като тема за онлайн магазините.
Редактирана от thunderchief на 17.11.2008 в 00:09
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| miss_french |
Публикувана в 17.11.2008 в 19:29
|

Начинаещ

|
Защо Той е готин ! Кажи какво ти трябва и ще видим какво може да се направи по въпроса
Te quiero, lo sabes. Me quieres? Quién sabe! Te amo, lo juro! Me amas? Lo dudo…
|
| |
|
|
| mira2605 |
Публикувана в 17.11.2008 в 20:19
|

Начинаещ

|
thunderchief писа:
Kakво по-точно да знае?
Ако те интересува къде можеш да го намериш - май някъде бях пуснал нещо като тема за онлайн магазините.
Благодаря за отговорите! Намерих поста за онлайн магазините и потърсих салса албума (уточнявам салса албума, защото след 4 години човека издава три албума ), но за съжаление го няма. Всъщност в една статия Марк уточни, че ще издаде трите албума заедно, като за салсата намекна, че се е намесил и Хуан Габриел. Всъщност имайки предвид, че вие, както видях от постването, се ровите доста по такива сайтове (аз също, но от това не ми става по леко) се питах дали не сте засекли някаква информация. Лятото в един германски сайт за онлайн търговия бяха обявили, че ще продават новите албуми и трите (разбира се бяха untitled) за ноември, обаче на мен ми се видя много далече и не го запомних - глупавичко, но се случва ! Та това имам предвид като питам дали знаете нещо по този въпрос.
П.П. Prodland и descarga ми разказаха чудната игра! Не намерих, каквото търсих, обаче намерих толкова неща, които смятах, че не мога да ги намеря, че в момента съм просто болна, че не мога да си ги поръчам всичките ! Ще падне едно лудо чудене, какво по първо ...оххххххххххх вкл. DVD от честването на Селия! |
| |
|
|
| miss_french |
Публикувана в 17.11.2008 в 20:53
|

Начинаещ

|
Супер Bonne chance
Te quiero, lo sabes. Me quieres? Quién sabe! Te amo, lo juro! Me amas? Lo dudo…
|
| |
|
|
| thunderchief |
Публикувана в 17.11.2008 в 22:25
|

Известен

|
mira2605 писа:
thunderchief писа:
Kakво по-точно да знае?
Благодаря за отговорите! Намерих поста за онлайн магазините и потърсих салса албума (уточнявам салса албума, защото след 4 години човека издава три албума  ), но за съжаление го няма. Всъщност в една статия Марк уточни, че ще издаде трите албума заедно, като за салсата намекна, че се е намесил и Хуан Габриел. Всъщност имайки предвид, че вие, както видях от постването, се ровите доста по такива сайтове (аз също, но от това не ми става по леко) се питах дали не сте засекли някаква информация. Лятото в един германски сайт за онлайн търговия бяха обявили, че ще продават новите албуми и трите (разбира се бяха untitled) за ноември, обаче на мен ми се видя много далече и не го запомних - глупавичко, но се случва  ! Та това имам предвид като питам дали знаете нещо по този въпрос.
П.П. Prodland и descarga ми разказаха чудната игра! Не намерих, каквото търсих, обаче намерих толкова неща, които смятах, че не мога да ги намеря, че в момента съм просто болна, че не мога да си ги поръчам всичките  ! Ще падне едно лудо чудене, какво по първо ...оххххххххххх вкл. DVD от честването на Селия!
Как се казва албума? Ако е нов няма начин да го няма на prodland и на descarga. Би означавало, че не се продава още. Иначе май грешката е моя, че не предупредих, че тия двата сайта са опасни за кредитната карта на разглеждащия ги. И то не заради хакери . Недей всичко накуп, карай малко по малко, за да имаш да се радваш по-дълго време. Иначе просто си избери най-любимото и почни от него.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|
| |
|
|
| Alex |
Публикувана в 18.11.2008 в 15:39
|

Начинаещ

|
Здравей mira2605,
Единствената информация която аз имам за албума е, че все още се чака )) В промо компилациите които са предназначени само за DJ се появи сингъл от този албум - салса вариант на "Escandalo". Това е признак, че албума ще се появи скоро. |
| |
|
|
| mira2605 |
Публикувана в 19.11.2008 в 05:51
|

Начинаещ

|
thunderchief благодаря ти за добрия съвет - ще се огранича обаче просто не мога до по малко от два ! Това е положението
ООООХХХХХХХХХХХХ Alex тоя човек просто е гаден!!!!!!!! "Скоро ще се появи" е от началото на годината  Това направо е болезнено !Благодаря ти за инфото. То в самия филм има "Escandalo" в салса вариант, обаче в саундтрака на El cantante го нямаше. |
| |
|
|
| mira2605 |
Публикувана в 19.11.2008 в 06:13
|

Начинаещ

|
Забравих да кажа
МАРК ИМА ГРАМИ ЗА EL CANTANTE ЗА САЛСА НА ГОДИНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:goo::va::rad::ura:
Честно казано въпреки че съм болен фен на Марк, ми се виждаше по логично Джилберто Санта Роса да получи тази година Грами, но въобще не се оплаквам 
С това Грами Марк има вече 5, обаче на фона на 5-те Грамита на Хуанес (надявам се така да се изписва на български) само от тази година направо ми се струва, че е лишен от награди  |
| |
|