desir писа:
Днес имах удоволствието да се наслаждавам на албума на Калин Вельов и Нина Николина "Абсент".Супер много ми харесаха 2-те парчета на "Как се случва любовта"/ вариант 1 и ремикса/,но и "Абсент" е жесток,супер комбинации от афро,латино,бразил,фр.шансон,изобщо нещо различно и хубаво! Много се чудя коя от песните ще стане хит,самата аз се раздвоявам ,та даже и разтроявам  в избора си? Какво е вашето мнение? Коя песен Ви харесва най-много?
Песента,която събере най-много гласове ще бъде обявена за песен на месец Октомври на Клуб "Салса +",а първите трима,които са направили верен избор ще получат free достъп до партито ,на което ще могат да чуят на живо самите Нина Николина и Калин Вельов. Датата на тяхното участие,както и датата, на която Калин Вельов и "Тумбаито" ще са отново в "Салса+" очаквайте през следващите дни!
Aбе по повод съвместните изяви на тия двамата имам леки резерви. "Как се случва льбовта" примерно беше готина ама колкото и Калин Вельов да е факир на конгите и Тумбаито да са върха като група(а са на световно ниво - струва си човек да ги види с вокал от сорта на Франки Моралес или Джими Бош - "дръъъжте се крачетаааа" е ефекта) Нина Николина леко им накуцва като вокал според мене. Не, че не я бива жената, ама по-скоро е за певица в друга област. За салса певица определено не става.
Ма пък от друга страна щом си ти харесват мойто мнение е без особено значение.
Редактирана от thunderchief на 23.09.2008 в 00:04
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.
|