Здравейте!Търся името на една афро песен,в Салса + я пукат много често танцът представлява- нареждат се всички в две редици един срещу друг и се разминават в общи линии е едно голямо подскaчане.Самата музика се води афро,ако не греша и песничката е афро нещо..но никъде не я намирам,а песничката е ного весела-БЛагодаря предварително!(Дано някой да разбере обърканите ми обяснения)()tova e meila mi!Редактирана от stellinka на 26.08.2008 в 22:18
Предполагам, че става въпрос за танца касаф, но нямам представа коя е песента. Дано някой ти помогне! Много е забавен този танц всеки случай! Скоро не съм ходила да се побутам Редактирана от melody на 24.08.2008 в 17:10
...Животът не се мери с броя на вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни...
stellinka писа:
Здравейте!Търся името на една афро песен,в Салса + я пукат много често танцът представлява- нареждат се всички в две редици един срещу друг и се разминават в общи линии е едно голямо подскочане.Самата музика се води афро,ако не греша и песничката е афро нещо..но никъде не я намирам,а песничката е ного весела-БЛагодаря предварително!(Дано някой да разбере обърканите ми обяснения)