BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
ГОЛЯМ САЛСА ФЕСТИВАЛ В МАЛАГА (ИСПАНИЯ)
irena
Здравейте на всички любители на салсата. Аз за първи път пиша в този форум. Живея в Малага и танцувам салса. Бих искала да ви информирам за салса congress които организираме през септември:4,5,6 и 7 септември. Казва се [size=3]GRAN FESTIVAL DE RITMOS LATINOS DE COSTA DEL SOL (SALSASOL).[/size]

Очакваме да бъде един от най-големите в цяла Испания. Там ще участват артисти като: цялата компания на TROPICAL GEM ,MARCOS B. и FLAMBOYAN DANCERS и техният мюзикал "FANTASIA" клоито е от 2 часа, също така SWING GUYS, NUNO Y VANDA, JOSE ANTONIO Y VANESSA, SALSA Y PUNTO, ANGEL MARTINEZ Y OLGA CHECA и много още.

За да получите повече информация можете да влезете в Т У К и да видите там цялата информация, в страницата може да се направи също така покупката на full пас които струва 120 евро.

Надявам се да дойдете и да завършите лятото с един незабравим салса congress в красивата Малага.

много целувки
Ирена
(ако имате някакви въпроси може да ми пишете,ще ми бъде много приятно да ви am информация за каквото и да било от цонгреса) Pfft

EDIT: admin
- дублирана тема по съдържание, дублираната тема е изтрита
- писането на латиница е ЗАБРАНЕНО!

Редактирана от admin на 14.08.2008 в 16:07

El Doctor
Me encanta el anuncio este pero pienso que la anticipacion suya deberia ser por lo menos dos meses ...lastima ...
С две думи тия неща се обявяват поне 2 месеца по-рано...иначе успех!

thunderchief
Бая скука се очертава, дано Фернандо Соуса и компания и Суинг Гайс успеят да направят така че да не си изпука народа от скука. Иначе не бих отишъл на салса събитие в чужбина, ако няма никой от САЩ, без значение кой (HYM, Yamulee, Cobo Brothers, Salsamania, Adolpho and Melissa и др.)
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

irena
Здравейте отново.
искам да ви кажа че фестивалът в малага беше много успешен и благодаря за мненията които се писаха в този форум по случая.
искам да отговоря на "el doctor" защото на другия пост смятам че няма смисъл да отговарям,само да уточня че във всяка страна има танцьори които се канят на фестивалите в зависимост от това дали този weekend им е свободен,д али предната седмица не са били в някои близък град и така, Hacha y Machete са в Испания почти на всеки конгрес и Adolfo и Juan Matos са в Malaga вече като приятели от толкова пъти да идват в Malaga.

bueno ,doctor,gracias por el comentario que hiciste en el foro,y llevas toda la razon de que tenia que haber avisado mucho antes lo del evento,pero fue de que yo estuve de vacaciones aqui a ver mi familia y eso, y asi decidi meterme en las paginas de salsa aqui en bulgaria y como yo soy una de los organizadores del congreso y dije ,bueno pues voy a poner un post por aqui a ver si alguien se anima a venirse a españa.el año q viene voy a intentar avisaros con tiempo y tambien invitar a alguien de USA que parece que en bulgaria se consideran los mas famosos,y en realidad no es exactamente asi.
bueno no me enrollo mas gracias por la sugerencia ,voy a tomar nota para la proxima vez.

gracias
irena

Редактирана от admin на 23.09.2008 в 14:48

Teri
Ех, бях в Малага юли месец. Много красив град! Жалко, че съм изпуснал салса конгреса.

http://Uhaaa.com
thunderchief
irena писа:
Здравейте отново.
искам да ви кажа че фестивалът в малага беше много успешен и благодаря за мненията които се писаха в този форум по случая.
искам да отговоря на "el doctor" защото на другия пост смятам че няма смисъл да отговарям,само да уточня че във всяка страна има танцьори които се канят на фестивалите в зависимост от това дали този weekend им е свободен,д али предната седмица не са били в някои близък град и така, Hacha y Machete са в Испания почти на всеки конгрес и Adolfo и Juan Matos са в Malaga вече като приятели от толкова пъти да идват в Malaga.

bueno ,doctor,gracias por el comentario que hiciste en el foro,y llevas toda la razon de que tenia que haber avisado mucho antes lo del evento,pero fue de que yo estuve de vacaciones aqui a ver mi familia y eso, y asi decidi meterme en las paginas de salsa aqui en bulgaria y como yo soy una de los organizadores del congreso y dije ,bueno pues voy a poner un post por aqui a ver si alguien se anima a venirse a españa.el año q viene voy a intentar avisaros con tiempo y tambien invitar a alguien de USA que parece que en bulgaria se consideran los mas famosos,y en realidad no es exactamente asi.
bueno no me enrollo mas gracias por la sugerencia ,voy a tomar nota para la proxima vez.

gracias
irena

Бре, има ли въобще база за сравнение между Буржу и Виктор Перез, Джон Нарваез и Лиз Рохас(и целия им тим), Адолфо и Мелиса и т.н. и т.н. и нещо европейско различно от Суинг Гайс, Салса Данс Скуад и Тропикъл Джем?
Ма не ми отговаряй като не щеш де. Аз и без друго съм непоправим фен на Yamulee, HYM и Salsamania. И особено на БуржуWink
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.04 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,719 уникални посещения