BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
Търся две песни от фестивала :)
mirelka_
търся песените на уроците на Мелиса и Лиус man and lady style те преподаваха с една и съща песен и песента на Франсиско и партньорката му урока в неделя който беше Smile тези две песни, който не е бил там или не се сеща да ми пише да му пратя клипчетата Smileмного моляFrownShockWinkSmile
Но не ... почакай не си отивай...искам още миг с теб...един миг последен..прегръдка нежна и тъй студена за раздяла..последен миг щастлив.Чуй ВСИЧКО В МЕН КАК КРЕЩИ ОТИВАЙ СИ И ОСТАНИ....!!!!

thunderchief
Виж в ютюба дали няма клипове с песента или ги пусни тука и ще видя какво мога да направя.
Ако няма в тюба пусни ми клиповете на и ще потърся
Редактирана от thunderchief на 05.08.2008 в 15:25
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

eraser
и аз бих се зарадвал на името и изпълнителя на песента а пък ако някои я има ... няма да се сърдя много ако я даде насам Grin

beni4ka
песента от урока на Франциско в неделя (ча-ча) е The Blackout Allstars-I like it like that :} ако някой има песничката от стайлинга на Мелиса няма да отажа Smile

rapunzel
аз търся всичко казано до тук плюс това: http://www.youtub...re=related
Smile)) mail: Smile)) ако някой има нещо мнооооого ще съм благодарна

My SUN shines even at night Smile))))

rapunzel
иии La sonora carruseles- la joda ... май така се казваше...Frown пееше се ... нещо си ... еsо Pfft това е което мога да предоставя като инфо... някой ако се сети много ще ме зарадва Smile))))
My SUN shines even at night Smile))))

Rumbinho
rapunzel писа:
аз търся всичко казано до тук плюс това: http://www.youtub...re=related
Smile)) mail: Smile)) ако някой има нещо мнооооого ще съм благодарна

Песента от това клипче е HECTOR LAVOE - PARA OCHÚN... Поне така пише в коментарите...

mirelka_ писа:
търся песените на уроците на Мелиса и Лиус man and lady style те преподаваха с една и съща песен и песента на Франсиско и партньорката му урока в неделя който беше Smile тези две песни, който не е бил там или не се сеща да ми пише да му пратя клипчетата Smileмного моляFrownShockWinkSmile

Можеш да ми пратиш на да ги чуя, пък да видим... Smile
Редактирана от Rumbinho на 26.10.2008 в 19:35

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.06 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,403 уникални посещения