BG Salsa / БГ Салса
Управление
• • • Реклама • • •

Рекламирай в BGSalsa.info
Преглед на тема
 Принтиране на темата
В търсене на школа !
Achko
Привет,
опитвам се да си намеря школа но проблема ми е че около квартала в който живея, а именно Дианбад, няма школи. Та ако някои може да ме посъветва къде наблизо до местоживеенето ми мога да започна ще съм му изключително благодарен. Просто нямам много свободно време и не мога да си позволя да го губя в транспорт.

FABRICIA
Иди в "Школи и инструктори", разгледай профилите, там на всеки профил пише и адрес на школата - това ти е най-сигурният начин да разбереш коя школа ти е най-близо!Smile
Успех!Wink
Let me DREAM the way I can...and I will show you and give you the whole world...

thunderchief
Achko писа:
Привет,
опитвам се да си намеря школа но проблема ми е че около квартала в който живея, а именно Дианбад, няма школи. Та ако някои може да ме посъветва къде наблизо до местоживеенето ми мога да започна ще съм му изключително благодарен. Просто нямам много свободно време и не мога да си позволя да го губя в транспорт.

Aз по тая аналогия съвсем да се бях отказал преди време щото за отиване и връщане от урок изминавах 40 км.
Climbing to the sky. Never wonder why. You are a tail gunner.

dobber
В читалището зад кино Изток (на Плиска) има салса школа. За жалост забравих как се казва и кога имаха часове. Потърси в линковете за школи, все ще изскочи някъде Wink
http://enjoybulgaria.info

Отидете до форум
Време за зареждане: 0.05 секунди Copyright BGSalsa.info / JokerDesign © 2006 - 2023 41,017,447 уникални посещения